Kako znamo da je zima gotova? Molitelji se vraćaju ispred bolnica, a sad se mole za muževe
Page 1 of 1
Kako znamo da je zima gotova? Molitelji se vraćaju ispred bolnica, a sad se mole za muževe
MOLITELJI se vraćaju ispred hrvatskih bolnica, a sada će u fokusu njihovih molitava biti hrvatski muževi. Naime, nova kampanja "40 dana za život" kreće 1. ožujka pod geslom “Muževi, ljubite svoje žene”. Kako kažu organizatori nova kampanja bit će posvećena osvješćivanju muškaraca o njihovoj važnoj ulozi u braku i obitelji.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kako-znamo-da-je-zima-gotova-molitelji-se-vracaju-ispred-bolnica-a-sad-se-mole-za-muzeve-/950934.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kako-znamo-da-je-zima-gotova-molitelji-se-vracaju-ispred-bolnica-a-sad-se-mole-za-muzeve-/950934.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Kako znamo da je zima gotova? Molitelji se vraćaju ispred bolnica, a sad se mole za muževe
nestale su visibabe
stigli muzeki
2014-04-12
Re: Kako znamo da je zima gotova? Molitelji se vraćaju ispred bolnica, a sad se mole za muževe
Hja
Bilo bi okej da drze KURTONE U RUKAMA
I POKAZUJU KAK SE NAVLACE
to bi bilo okej
Obrazovni performans mislim
Ja bih rado dosla gledati . Sto ne, nikad nije lose se prosvjecivati
Bilo bi okej da drze KURTONE U RUKAMA
I POKAZUJU KAK SE NAVLACE
to bi bilo okej
Obrazovni performans mislim
Ja bih rado dosla gledati . Sto ne, nikad nije lose se prosvjecivati
pomolite se i vas dvoje, neće vas ubit
Za koga boga ?
Za osvjescivanje vazne uloge muzeva ?
Alo, di ti zivis ?
Afganistanu ?
Alo, di ti zivis ?
Afganistanu ?
ti tako ionako ni ne znas sto je muzSora wrote:Za koga boga ?
Alo, di ti zivis ?
Afganistanu ?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Znam. Razvedena sam.vuksadinare wrote:ti tako ionako ni ne znas sto je muzSora wrote:Za koga boga ?
Alo, di ti zivis ?
Afganistanu ?
Pa znam i od drugih . Cujem svasta.
One pizdarije, muskarci vkadaju svijetom a zene muzevima
HI HI
zAto i je svijet sjeban
blago njemu....Sora wrote:Znam. Razvedena sam.vuksadinare wrote:ti tako ionako ni ne znas sto je muzSora wrote:Za koga boga ?
Alo, di ti zivis ?
Afganistanu ?
Pa znam i od drugih . Cujem svasta.
One pizdarije, muskarci vkadaju svijetom a zene muzevima
HI HI
zAto i je svijet sjeban
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
E pa kad ti velis .
No ne bih orivatno ovdje
No ne bih orivatno ovdje
A komšinice?debotoijusto wrote: “Muževi, ljubite svoje žene”.
Pa šta rade pred bolnicama?!
Nek se parkiraju pred birtijama. Ako smiju.
Nek se parkiraju pred birtijama. Ako smiju.
Trinity-
2014-04-17
Valja naglasiti kako se službena Crkva ogradila od molitelja ispred bolnica tvrdeći kako je riječ o udrugama i pojedincima.
Na Kaptolu predstavljena inicijativa za život "Muževi, ljubite svoje žene"
U ime uzoritog kardinala Josipa Bozanića prečasni gospodin mr. Marko Kovač (biskupski vikar za vjernike laike i moderator Nadbiskupskog duhovnog stola u Zagrebu) i velečasni gospodin mr. Mladen Škvorc (vicekancelar NDS-a) primili su 9. veljače Antu Čaljkušića, nacionalnog voditelja inicijative '40 dana za život' i međunarodnog koordinatora inicijative '40 dana za život' gospodina Roberta Colquhouna koji je ovih dana Hrvatskoj radi podizanja inicijative na višu razinu.
http://laudato.hr/Vijesti/Hrvatska/Na-Kaptolu-predstavljena-inicijativa-za-zivot-Muz.aspx?feed=allNews
2014-04-12
Similar topics
» Zima ,zima e pa sta, akoj zima nije lav
» 'Sinoć smo ih ubijali na Ovčari,joj da si čuo kako mole i cvile'
» ako rat još nije završio, kako znamo da smo mi pobijedili?
» "Srbija je daleko ispred Nemačke i Francuske, kako je to moguće?"
» Znamo kako izgledaju plaže i smeštaj u Grčkoj, Hrvatskoj i Crnoj Gori, a evo šta nude LETOVALIŠTA ALBANIJE
» 'Sinoć smo ih ubijali na Ovčari,joj da si čuo kako mole i cvile'
» ako rat još nije završio, kako znamo da smo mi pobijedili?
» "Srbija je daleko ispred Nemačke i Francuske, kako je to moguće?"
» Znamo kako izgledaju plaže i smeštaj u Grčkoj, Hrvatskoj i Crnoj Gori, a evo šta nude LETOVALIŠTA ALBANIJE
Page 1 of 1