Kako je Tuđmanov omiljeni tajkun završio kao Milanovićev frend
Page 1 of 1
Kako je Tuđmanov omiljeni tajkun završio kao Milanovićev frend
http://www.tportal.hr/biznis/karijere/399604/Kako-je-omiljeni-Tudmanov-tajkun-zavrsio-kao-Milanovicev-frend.html
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kako je Tuđmanov omiljeni tajkun završio kao Milanovićev frend
...ajde di ste sad 'moralisti' koji ste nabijali na nos hdz-u kako je pun tajkuna i muljatora iz 90-tih..a vidi kakvo zoki okuplja 'drustvance' poznato po privatizaciji 90-tih u ratno vrijeme..ratne profitere..ajmoooo
2015-09-08
Pa...rijec je upravo o HDZovim tycoonima,koji su malo promijenili retoriku,kako bi mogli nastaviti raditi..to sto rade...vuksadinare wrote:...ajde di ste sad 'moralisti' koji ste nabijali na nos hdz-u kako je pun tajkuna i muljatora iz 90-tih..a vidi kakvo zoki okuplja 'drustvance' poznato po privatizaciji 90-tih u ratno vrijeme..ratne profitere..ajmoooo
Guest- Guest
a zoki ih objerucke snazno prigrlio...toliko o 'postenju'bogomdani wrote:Pa...rijec je upravo o HDZovim tycoonima,koji su malo promijenili retoriku,kako bi mogli nastaviti raditi..to sto rade...vuksadinare wrote:...ajde di ste sad 'moralisti' koji ste nabijali na nos hdz-u kako je pun tajkuna i muljatora iz 90-tih..a vidi kakvo zoki okuplja 'drustvance' poznato po privatizaciji 90-tih u ratno vrijeme..ratne profitere..ajmoooo
2015-09-08
Kad sam ja rekao da su politicari posteni? od samog pocetka gnojim po svima...vuksadinare wrote:a zoki ih objerucke snazno prigrlio...toliko o 'postenju'bogomdani wrote:Pa...rijec je upravo o HDZovim tycoonima,koji su malo promijenili retoriku,kako bi mogli nastaviti raditi..to sto rade...vuksadinare wrote:...ajde di ste sad 'moralisti' koji ste nabijali na nos hdz-u kako je pun tajkuna i muljatora iz 90-tih..a vidi kakvo zoki okuplja 'drustvance' poznato po privatizaciji 90-tih u ratno vrijeme..ratne profitere..ajmoooo
Guest- Guest
Koje iznenađenje..bas posteni,humani,altruisticni,empaticni idealisti dosezu nsjvise politicke funkcije:D
2014-04-12
Smeće ostaje smeće.....bitanga i muljator u sprezi sa politikom....baš hrvatski,njegovu ljekovi truju narod.....domoljublje....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
cu't more..on je frend od zokija..kontra rajica kontra zokijav_vlado wrote:Smeće ostaje smeće.....bitanga i muljator u sprezi sa politikom....baš hrvatski,njegovu ljekovi truju narod.....domoljublje....
2015-09-08
svi su oni frendovi
Tony Soprano-
2015-08-15
.....dam se kladit da bu u skorije vrijeme i mamic posta'l frend zokiju...Tony Soprano wrote:svi su oni frendovi
2015-09-08
vuksadinare wrote:.....dam se kladit da bu u skorije vrijeme i mamic posta'l frend zokiju...Tony Soprano wrote:svi su oni frendovi
Tony Soprano-
2015-08-15
Similar topics
» Objavljujemo cijeli Milanovićev intervju u New Yorku, evo kako su ga studenti 'izrešetali' pitanjima (VIDEO)
» ako rat još nije završio, kako znamo da smo mi pobijedili?
» NASTAVNIKU TABLET, DIREKTORU PUTOVANJE Kako su Tuđmanov prijatelj i slični biznismeni napravili MONOPOL na srpskom tržištu
» Hebrang:Ne znam kako bi rat zavrsio da su ministri sjedili u Zagrebu
» TODORIĆEV BANKOMAT Iz državne banke nemaju pojma kako je novac građana završio u Agrokoru
» ako rat još nije završio, kako znamo da smo mi pobijedili?
» NASTAVNIKU TABLET, DIREKTORU PUTOVANJE Kako su Tuđmanov prijatelj i slični biznismeni napravili MONOPOL na srpskom tržištu
» Hebrang:Ne znam kako bi rat zavrsio da su ministri sjedili u Zagrebu
» TODORIĆEV BANKOMAT Iz državne banke nemaju pojma kako je novac građana završio u Agrokoru
Page 1 of 1