Plenky pred tenkovima
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Plenky pred tenkovima
jasambrend wrote:Noor wrote:točno tako, s ražnja ti se raspada u tanjuru, miriši, lijepi se za prste . reš korica, a ono sranje iz pečnice suho, žilavo, nit miriši po janjetini, nit ima koricejasambrend wrote:Noor wrote:jasambrend wrote:To su ovi HDZ domjenci krivi... uostalom, ko bi odolija janjetini...
onoj s ražnja je stvarno jako teško odoljeti...priznajem i ja, to više nikad neću peći u pećnici, nikakvo je
Istina. Kao da nije ista živina... ražanj je zakon... istrpi se i to malo gihta, što se može... :)
zadnji put sam spandlala s kosti i dala pasima cijelu zadnju 1/4
A malo je i do sirovine... u marketima niti slučajno uzimati... ili provjeren i pouzdan mesar ili direktno od proizvođača...
barem janjaca ima okolo uzeti kod čovjeka ovdje...tko će to uzimati u marketu
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:jasambrend wrote:Noor wrote:točno tako, s ražnja ti se raspada u tanjuru, miriši, lijepi se za prste . reš korica, a ono sranje iz pečnice suho, žilavo, nit miriši po janjetini, nit ima koricejasambrend wrote:Noor wrote:
onoj s ražnja je stvarno jako teško odoljeti...priznajem i ja, to više nikad neću peći u pećnici, nikakvo je
Istina. Kao da nije ista živina... ražanj je zakon... istrpi se i to malo gihta, što se može... :)
A malo je i do sirovine... u marketima niti slučajno uzimati... ili provjeren i pouzdan mesar ili direktno od proizvođača...
Ovdje da, za Zege i nisam baš siguran...
darth_vader-
2014-04-17
da...kiseli kupus,krumpir...a i sa lukom...a iza toga njegova domaca sljiva,piva..eh kad se sjetim...svega je imao..veliko imanje..a sve domace...sarma se radila u kombianciji suhog mesa i mljevenog..pa dođu susjedi..pa ti kod njih i tako danima između bozica i nove godien jedes i jedes i pijes...pa u proljece i ljeto kad su poljoprivredni veci radovi...ili kad se pece rakija..obvezno je pok.punac krknuo odojka i na razanja..pa se skupi komsiluk na pecenju rakije..a punica te zakolji kokos,kopuna,sarmu napravi,kolace...kao d aje svadba..nekoliko dana si pekao rakiju dan noc jedes i pijes...kad s edanas sjeti tog punica..kaze djeca i ja se uvijek naradili a ovi muski se samo oblokaju rakijom i nazderuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:pokojni punac je u bosni znao zaklati za bozic obavezno prasence od 40-tak kg i ispeci ga na raznju..i zamota ti ga u foliju i ostaviti na raznju preko noci u odrumu..i onda ga rezati..i jesti..nekoliko dana..i taj je bio najbolji
pa i najbolje je kada se ohladi, pa sutra s kiselim kupusom :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nama prodaju s novog zelandajasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:Noor wrote:točno tako, s ražnja ti se raspada u tanjuru, miriši, lijepi se za prste . reš korica, a ono sranje iz pečnice suho, žilavo, nit miriši po janjetini, nit ima koricejasambrend wrote:
tamo, ove prckove s avatara
stignu brodon za par tjedana, ko nove
dijagram-
2015-08-09
ma istina, al ako ne trebaš baš cijelo janje, odeš u market uzet 1/4...odeš bacit lovu u stvarijasambrend wrote:Noor wrote:točno tako, s ražnja ti se raspada u tanjuru, miriši, lijepi se za prste . reš korica, a ono sranje iz pečnice suho, žilavo, nit miriši po janjetini, nit ima koricejasambrend wrote:Noor wrote:jasambrend wrote:To su ovi HDZ domjenci krivi... uostalom, ko bi odolija janjetini...
bolje je uzet cijelo, pa daš ispeći nekome na ražnju tko te usluge vrši (kod nas jedan janjevac, pekar inače) i imaš prefini ručak, samo cijelo janje za 4 osobe je glupost, jedino za neku feštu kad je puna kuća
vuksadinare wrote:da...kiseli kupus,krumpir...a i sa lukom...a iza toga njegova domaca sljiva,piva..eh kad se sjetim...svega je imao..veliko imanje..a sve domace...sarma se radila u kombianciji suhog mesa i mljevenog..pa dođu susjedi..pa ti kod njih i tako danima između bozica i nove godien jedes i jedes i pijes...pa u proljece i ljeto kad su poljoprivredni veci radovi...ili kad se pece rakija..obvezno je pok.punac krknuo odojka i na razanja..pa se skupi komsiluk na pecenju rakije..a punica te zakolji kokos,kopuna,sarmu napravi,kolace...kao d aje svadba..nekoliko dana si pekao rakiju dan noc jedes i pijes...kad s edanas sjeti tog punica..kaze djeca i ja se uvijek naradili a ovi muski se samo oblokaju rakijom i nazderuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:pokojni punac je u bosni znao zaklati za bozic obavezno prasence od 40-tak kg i ispeci ga na raznju..i zamota ti ga u foliju i ostaviti na raznju preko noci u odrumu..i onda ga rezati..i jesti..nekoliko dana..i taj je bio najbolji
jesu te gostili a ti tako o bosancima...e što ti je obraz.
2015-08-06
nema, al ima u okolici BJ, puno je hercegovaca pa hrane i prodajujasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:Noor wrote:točno tako, s ražnja ti se raspada u tanjuru, miriši, lijepi se za prste . reš korica, a ono sranje iz pečnice suho, žilavo, nit miriši po janjetini, nit ima koricejasambrend wrote:
Noor wrote:ma istina, al ako ne trebaš baš cijelo janje, odeš u market uzet 1/4...odeš bacit lovu u stvarijasambrend wrote:Noor wrote:točno tako, s ražnja ti se raspada u tanjuru, miriši, lijepi se za prste . reš korica, a ono sranje iz pečnice suho, žilavo, nit miriši po janjetini, nit ima koricejasambrend wrote:Noor wrote:
bolje je uzet cijelo, pa daš ispeći nekome na ražnju tko te usluge vrši (kod nas jedan janjevac, pekar inače) i imaš prefini ručak, samo cijelo janje za 4 osobe je glupost, jedino za neku feštu kad je puna kuća
uzmeš pola s ne kim...mi smo znali uzeti pola, pa ga na komade, nešto u škrinju za drugi put nešto pod peku.
2015-08-06
ma ja bi s ražnja, to mora biti cijeloepikur37 wrote:Noor wrote:ma istina, al ako ne trebaš baš cijelo janje, odeš u market uzet 1/4...odeš bacit lovu u stvarijasambrend wrote:Noor wrote:točno tako, s ražnja ti se raspada u tanjuru, miriši, lijepi se za prste . reš korica, a ono sranje iz pečnice suho, žilavo, nit miriši po janjetini, nit ima koricejasambrend wrote:
uzmeš pola s ne kim...mi smo znali uzeti pola, pa ga na komade, nešto u škrinju za drugi put nešto pod peku.
ima tu kraj Vrsara jedno manje mjesto uz cestu, pečenjara do pečenjare, preko sezone janjce i odojke za turiste peku punom parom od jutra do mraka, e a ovi ko povampireni
cesta se zove Schweinstrasse
Last edited by Noor on 21/11/2019, 14:33; edited 1 time in total
ja o bosancima ne lose govorim zamjenio si me za yodu i drugeepikur37 wrote:vuksadinare wrote:da...kiseli kupus,krumpir...a i sa lukom...a iza toga njegova domaca sljiva,piva..eh kad se sjetim...svega je imao..veliko imanje..a sve domace...sarma se radila u kombianciji suhog mesa i mljevenog..pa dođu susjedi..pa ti kod njih i tako danima između bozica i nove godien jedes i jedes i pijes...pa u proljece i ljeto kad su poljoprivredni veci radovi...ili kad se pece rakija..obvezno je pok.punac krknuo odojka i na razanja..pa se skupi komsiluk na pecenju rakije..a punica te zakolji kokos,kopuna,sarmu napravi,kolace...kao d aje svadba..nekoliko dana si pekao rakiju dan noc jedes i pijes...kad s edanas sjeti tog punica..kaze djeca i ja se uvijek naradili a ovi muski se samo oblokaju rakijom i nazderuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:pokojni punac je u bosni znao zaklati za bozic obavezno prasence od 40-tak kg i ispeci ga na raznju..i zamota ti ga u foliju i ostaviti na raznju preko noci u odrumu..i onda ga rezati..i jesti..nekoliko dana..i taj je bio najbolji
jesu te gostili a ti tako o bosancima...e što ti je obraz.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dijagram wrote:nama prodaju s novog zelandajasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:Noor wrote:
točno tako, s ražnja ti se raspada u tanjuru, miriši, lijepi se za prste . reš korica, a ono sranje iz pečnice suho, žilavo, nit miriši po janjetini, nit ima korice
tamo, ove prckove s avatara
stignu brodon za par tjedana, ko nove
:D
darth_vader-
2014-04-17
epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Drago mi je vidjeti da ste svi uz nas. Dosta je bilo potplaćenosti školstva.
Ti si srednje ?
ne, OŠ
OŠ su podnošljive, srednje su navodno kriza
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Drago mi je vidjeti da ste svi uz nas. Dosta je bilo potplaćenosti školstva.
Ti si srednje ?
ne, OŠ
tampo je dzungla a mladjarija je katastrofa
2015-08-06
kic wrote:
srednje su nesposobne za radit s novim generacijama
Nikad gori rezultati
2018-04-10
epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Drago mi je vidjeti da ste svi uz nas. Dosta je bilo potplaćenosti školstva.
Ti si srednje ?
ne, OŠ
E to u OŠ još nisu toliko agresivni i indolentni
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:
Ti si srednje ?
ne, OŠ
E to u OŠ još nisu toliko agresivni i indolentni
inače najgora populacija su adolescenti, raditi s tim je čista ludnica. Posve razumijem prirodu i potrebu te dobi ali ja više nemam živaca za to, malo što ima sačuvvat ću za svoje klince ako i to ne potrošim do tada.
2015-08-06
Sve bih to rastjerao u privatni sektor pa nek jebu tamo da se mene pita.
Al' ne pita.
Al' ne pita.
Guest- Guest
vili40 wrote:onda je i realno da se zatvore škole pa se vratimo u kameno doba.catabbath wrote:Realno, trebali bi imati 50% od onoga šta imaju sada.
manje nikako , 10-akt.kn prosjek + bonusi za nekakav rad/aktivnosti/uspjehe
isto tako trebalo bi biti jedno 30% manje zaposlenih , nema se hrabrosti u RH
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
kic wrote:
srednje su nesposobne za radit s novim generacijama
Kad su nove generacije degenerici...a i sve ostalo je otišlo u kurac usput...
darth_vader-
2014-04-17
Njega ne sluša ni tamo neka predsjednica njihovog suda časti, na lokalnoj razini organizacije...hahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Plenky održao govor pred praznom dvoranom u Zadru
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V
» HV testirao dronova 'kamikaze' na starim tenkovima T-55
» Francuzi bi HV mogli opremiti i borbenim tenkovima Leclerc
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V
» HV testirao dronova 'kamikaze' na starim tenkovima T-55