Plenky pred tenkovima
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Plenky pred tenkovima
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-plenkovic-izasao-pred-prosvjednike-pogledajte-kako-su-mu-uzvratili/2134096.aspx
Re: Plenky pred tenkovima
kolka je placa prosvjetarima
2014-04-19
niža nego bezbrojnim nepotrebnim uhljebima ali nije tu kvaka.Stvar je u tome da je do svega toga došlo zbog plenkijeve bahatosti i potcjenjivanja prosvjetnih radnika koje je ponizio prvo sa time da nema novca a onda je najednom svima podigao plaće pa je najednom bilo 10 puta novca više.I cijelo se vrijeme pravio mutav da ne razumije što prosvjetari traže a to su preniski koeficijenti u odnosu na druge.Ja nisam u toj skupini ali od tih plenkijevih provokacija i meni je porastao tlak.Vidi se da je običan brbljavi birokrat i da ne zna a toliko bahat nikad neće ni saznati da mu tu gdje je sad nije mjesto na kojem ionako neće dugo.Ionako je cijeli u briselskom šupku,tamo mu je lijepo i toplo.Dobro zna brbljati,zakapčati odijelo,jezici super ali za nešto više nije.Hrvatska treba vođu koji će se uhvatiti u koštac sa pravim uzrocima bolesti a ne nekog napudranog bahatog purana.prckov wrote:kolka je placa prosvjetarima
vili40-
2015-08-02
prckov wrote:kolka je placa prosvjetarima
u prosjeku 6500 kn
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
zrinjevacka skolavili40 wrote:niža nego bezbrojnim nepotrebnim uhljebima ali nije tu kvaka.Stvar je u tome da je do svega toga došlo zbog plenkijeve bahatosti i potcjenjivanja prosvjetnih radnika koje je ponizio prvo sa time da nema novca a onda je najednom svima podigao plaće pa je najednom bilo 10 puta novca više.I cijelo se vrijeme pravio mutav da ne razumije što prosvjetari traže a to su preniski koeficijenti u odnosu na druge.Ja nisam u toj skupini ali od tih plenkijevih provokacija i meni je porastao tlak.Vidi se da je običan brbljavi birokrat i da ne zna a toliko bahat nikad neće ni saznati da mu tu gdje je sad nije mjesto na kojem ionako neće dugo.Ionako je cijeli u briselskom šupku,tamo mu je lijepo i toplo.Dobro zna brbljati,zakapčati odijelo,jezici super ali za nešto više nije.Hrvatska treba vođu koji će se uhvatiti u koštac sa pravim uzrocima bolesti a ne nekog napudranog bahatog purana.prckov wrote:kolka je placa prosvjetarima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
catabbath-
2015-08-22
onda je i realno da se zatvore škole pa se vratimo u kameno doba.catabbath wrote:Realno, trebali bi imati 50% od onoga šta imaju sada.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:onda je i realno da se zatvore škole pa se vratimo u kameno doba.catabbath wrote:Realno, trebali bi imati 50% od onoga šta imaju sada.
Pa gle, je dijece sve manje a učitelja je sve više. Unatoć tome, rezultati njihovog rada su svake godine sve gori. U privatnoj firmi to bi bio znak za uzbunu a u državnoj oni traže veće plaće + božićnicu.
catabbath-
2015-08-22
to nisu oni krivi već oni koji tjeraju mlade ljude van a imaju veće koeficijente od njih.I što je plenki napravio?Podigao je uinat prosvjetarima plaće onima koji to nisu ni tražili tj.svim uhljebima ništ koristi.Tebi je to normalno?catabbath wrote:vili40 wrote:onda je i realno da se zatvore škole pa se vratimo u kameno doba.catabbath wrote:Realno, trebali bi imati 50% od onoga šta imaju sada.
Pa gle, je dijece sve manje a učitelja je sve više. Unatoć tome, rezultati njihovog rada su svake godine sve gori. U privatnoj firmi to bi bio znak za uzbunu a u državnoj oni traže veće plaće + božićnicu.
vili40-
2015-08-02
prckov wrote:kolka je placa prosvjetarima
5200 početnička... naraste do 7 i nešto sitno nako 30 god. staža, a do tad ih većina skrene za u ludaru... jedino je ogoroman nepotizam i korupcija prilikom zapošljavanja, a ne znam baš zašto...nije baš neki posao iz snova...
darth_vader-
2014-04-17
treba dići na 1000 eura, i otpustiti par postotaka koji su visak, staviti na trziste rada.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:treba dići na 1000 eura, i otpustiti par postotaka koji su visak, staviti na trziste rada.
Abena i Epija u realni sektor pod mus...
darth_vader-
2014-04-17
ali imas slobodno gotovo skoro dva mjeseca ljeti i citave zimske praznike..jasambrend wrote:prckov wrote:kolka je placa prosvjetarima
5200 početnička... naraste do 7 i nešto sitno nako 30 god. staža, a do tad ih većina skrene za u ludaru... jedino je ogoroman nepotizam i korupcija prilikom zapošljavanja, a ne znam baš zašto...nije baš neki posao iz snova...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nego šta, tamo mogu zarađivati i do 15-20k bez problema, fino sjest za bager ili pikhamer i udrijasambrend wrote:dijagram wrote:treba dići na 1000 eura, i otpustiti par postotaka koji su visak, staviti na trziste rada.
i više od pola dana - svakoga dana :Dvuksadinare wrote:ali imas slobodno gotovo skoro dva mjeseca ljeti i citave zimske praznike..jasambrend wrote:prckov wrote:kolka je placa prosvjetarima
kod mene na bausteli, ako su dobri ,vrijedni zaradili bi 9000jasambrend wrote:dijagram wrote:treba dići na 1000 eura, i otpustiti par postotaka koji su visak, staviti na trziste rada.
ako nisu onda
dijagram-
2015-08-09
Drago mi je vidjeti da ste svi uz nas. Dosta je bilo potplaćenosti školstva.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Otpičke iluzija... al ajd... natovarilo im je pun kurac papirologije plus po novom svaki razred dobije pokojeg klinca s posebnim potrebama jer kronično fali defektologa pa ovakve, onakve djece... najgori su još roditelji... da sam ja u prosvjeti, samo bi ih triska...vuksadinare wrote:ali imas slobodno gotovo skoro dva mjeseca ljeti i citave zimske praznike..jasambrend wrote:prckov wrote:kolka je placa prosvjetarima
Last edited by jasambrend on 21/11/2019, 13:38; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
vili40 wrote:to nisu oni krivi već oni koji tjeraju mlade ljude van a imaju veće koeficijente od njih.
Nevezano za uzrok, činjenica je da se kvaliteta obrazovanja smanjuje razmjerno povećanju broja učitelja, znači da loše rade. Nagraditi lošeg radnika je ludilo koje prolazi samo kod uhljeba.
biće tebi drago i kad vam otfikare 315 kn/danu štrajkaepikur37 wrote:Drago mi je vidjeti da ste svi uz nas. Dosta je bilo potplaćenosti školstva.
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Plenky održao govor pred praznom dvoranom u Zadru
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V
» HV testirao dronova 'kamikaze' na starim tenkovima T-55
» Francuzi bi HV mogli opremiti i borbenim tenkovima Leclerc
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V
» HV testirao dronova 'kamikaze' na starim tenkovima T-55
» Francuzi bi HV mogli opremiti i borbenim tenkovima Leclerc
Page 1 of 6