Mala skola zavodjenja
Page 12 of 18
Page 12 of 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
Re: Mala skola zavodjenja
YekeYeke wrote:Ozenit cemo mi tebe...samo zajebaji...
kad smio se mi zeznuli da zeznemo i njega
immortal-
2014-04-16
Ne triba mene ženit tj netko drugi da mi govori šta ću radit. Sad ću odmarat desetak godina , doslovno hibernacija , doma na kauču ležat , nemam potribe radit negdi , imam prihode od stanova a u međuvremenu će past matrijaharna imperija.YekeYeke wrote:Ozenit cemo mi tebe...samo zajebaji...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Žene su izgurale muškarce s tržišta rada. Ostali su samo poslovi koje one neće da rade a to su oni šljakerski poslovi. Onda je pao natalitet pa sad uvode šljakere iz zemalja trećeg svijeta. Dakle totalni poraz muškog spola.
Ako to želiš izbjeć napraviš isto šta i ja : osiguraš si prihode da ti ne triba posao i ležiš doma i gledaš kad će ekstremna desnica ojačat do te mjere da se ako ništa drugo bar dešava neka akcija.
Ako to želiš izbjeć napraviš isto šta i ja : osiguraš si prihode da ti ne triba posao i ležiš doma i gledaš kad će ekstremna desnica ojačat do te mjere da se ako ništa drugo bar dešava neka akcija.
2014-04-11
extremna desnica ne voli duplonke, pedere niti one bez djece.
tako da ti je bolje neku iz bosne dovući. barem za privid.
tako da ti je bolje neku iz bosne dovući. barem za privid.
2014-12-30
Daleko je ekstremna desnica od dolaska na vlast , to će biti tek za desetak godina a do tada ću ja već dovuć neku s Himalaja.
Šta si stariji onda gledaš da imaš nekog da ti da ruke itd. Ono stariji par bez djece i ta priča. Dobro ako ih bude ( djece ) ok al nisu u planu.
Šta si stariji onda gledaš da imaš nekog da ti da ruke itd. Ono stariji par bez djece i ta priča. Dobro ako ih bude ( djece ) ok al nisu u planu.
2014-04-11
Treba tebi zensko cvrste ruke. Neka dominantna, da ti nametne pravila. Nema hocu-necu...Moras ! Nes ti smjet pisnut, pazi sta ti kazem.RayMabus wrote:Ne triba mene ženit tj netko drugi da mi govori šta ću radit. Sad ću odmarat desetak godina , doslovno hibernacija , doma na kauču ležat , nemam potribe radit negdi , imam prihode od stanova a u međuvremenu će past matrijaharna imperija.YekeYeke wrote:Ozenit cemo mi tebe...samo zajebaji...
YekeYeke-
2019-05-13
Heej...sve ce to narod pozlatit...Izgleda mi Longi dosta labilan i nesiguran, sa manjkom samopouzdanja...Njemu treba zena jake volje...mortal wrote:YekeYeke wrote:Ozenit cemo mi tebe...samo zajebaji...
kad smio se mi zeznuli da zeznemo i njega
YekeYeke-
2019-05-13
Ha ha ha.YekeYeke wrote:Treba tebi zensko cvrste ruke. Neka dominantna, da ti nametne pravila. Nema hocu-necu...Moras ! Nes ti smjet pisnut, pazi sta ti kazem.RayMabus wrote:Ne triba mene ženit tj netko drugi da mi govori šta ću radit. Sad ću odmarat desetak godina , doslovno hibernacija , doma na kauču ležat , nemam potribe radit negdi , imam prihode od stanova a u međuvremenu će past matrijaharna imperija.YekeYeke wrote:Ozenit cemo mi tebe...samo zajebaji...
Ja san ga sinoć mlatnija četiri , pet ili šest puta. Uglavnom nakon četvrtog puta presta san brojat.
Meni je super.
Pitaj to staru curu koja ima isto godina kolko i ja ( 40 godina ) jel njoj.
Ja ih mogu nanizat cili razred napravit i u 65 godini.
Šta će ona ? Dolazit nečacima da se brinu za nju kad ostari.
2014-04-11
RayMabus wrote:
Ha ha ha.
Ja san ga sinoć mlatnija četiri , pet ili šest puta. Uglavnom nakon četvrtog puta presta san brojat.
Meni je super.
Pusti ove od 40...Te su opasne iskusne...
Mladje Longi mladje...
Kako znas hoces li dozivit 65 godina ?
Ko ziv ko mrtav za 10 godina...
YekeYeke-
2019-05-13
zato ti ne radiš??RayMabus wrote:Žene su izgurale muškarce s tržišta rada.
immortal-
2014-04-16
Ma ništa. Ni mlađe ni starije idući deset godina.YekeYeke wrote:RayMabus wrote:
Ha ha ha.
Meni je super.
Pusti ove od 40...Te su opasne iskusne...
Mladje Longi mladje...
Kako znas hoces li dozivit 65 godina ?
Ko ziv ko mrtav za 10 godina...
Ja sam pobijedio.
Izgurale su muške s tržišta rada i šta sam ja napravio ? Maka se i iznajmljujem stanove. Eto vam pa se jebite i vi i poslodavci tamo. Nije više moja igra. Ja san u penziji.
Pita mene dokotorica na fizifizikalnoj terapiji da od čega živim kad ne radim. Prvi put joj nisan tija reč a drugi put san joj reka jer vidim da ne staje s tim pitanjem. Ja govorin imam dva stana pa iman podstanare. A. Sad znaš eto pa me neš više to pitat.
Radi ti slobodno. Nemam ja ništa da ti radiš. A zgodna neka skroz, plavuša , možda starija koju godinu od mene. E pa radi tko ti smeta. Meni to ne smeta. Ja ti više ne radin nigdi.
2014-04-11
Pa sta ti fal wrote:Pa sta nedostaje dominantoj ? samostalnoj, neovisnoj ?
Neces ti da dominiras, nameces se...Vec imas mlohav stav...
YekeYeke-
2019-05-13
Pa normalno. Ja u Trogir , gledan bezinska postaja , plavuša oko dvadeset godina radi. Ženska za ženit. Radi posal koji san ja radija i iša san ća kad su njih počeli dovodit.mortal wrote:zato ti ne radiš??RayMabus wrote:Žene su izgurale muškarce s tržišta rada.
A di šti radit više od njih. Odeš u doktora sve žene. Ode na benzinsku sve žene.
One samo ne rade tamo di se kopaju kanali. Ma ajte vi u kurac. Ja s njima takmičit.
Lakše mi je onda naučit sve o ženskoj psihi.
Ionako sam psiholog ( to su svi Ashtari ).
2014-04-11
Ako ne znas sam da se boris za sebe...
Ne preostaje ti nista osim da savijes glavu i ledja pred ovim samostalnim zenama...A ti to neces jbg...
Ne preostaje ti nista osim da savijes glavu i ledja pred ovim samostalnim zenama...A ti to neces jbg...
YekeYeke-
2019-05-13
Ionako san naučija dosta ovi jedan dan kad san se zamislija u ulozi muške kućanice.RayMabus wrote:Pa normalno. Ja u Trogir , gledan bezinska postaja , plavuša oko dvadeset godina radi. Ženska za ženit. Radi posal koji san ja radija i iša san ća kad su njih počeli dovodit.mortal wrote:zato ti ne radiš??RayMabus wrote:Žene su izgurale muškarce s tržišta rada.
A di šti radit više od njih. Odeš u doktora sve žene. Ode na benzinsku sve žene.
One samo ne rade tamo di se kopaju kanali. Ma ajte vi u kurac. Ja s njima takmičit.
Lakše mi je onda naučit sve o ženskoj psihi.
Ionako sam psiholog ( to su svi Ashtari ).
Sad mi je puno toga jasnije.
Ne bi ni meni bilo do seksa da mi se po glavi vrte masne teče , šporka roba , i kako otpremit djecu sutra za u školu.
Institucija kazališta i kina mi je odma porasla u mojim očima.
Triba ženu vodit vanka da imaš dobar seks da joj te slike masnih teča itd zamjene neke druge inače se njoj neće dignit ( neće joj bit do seksa )
2014-04-11
YekeYeke wrote:Longi moraju i one da jedu
Da , u pravu si. Al ne mogo ti se ja s tim borit na tržištu rada. Bolje su i radit će jeftinije i duže a za manju plaću. Izgubljena bitka.
Zato ti ja uopće ne tražim posla nego ležin doma , kapa mi lova od stanova , sad ću prodat auto , isplatit porez i od 2020 mi kapa čista lova od stanova i to je to. Nema ništa više radit , samo ležat i skupljat pare.
2014-04-11
RayMabus wrote:YekeYeke wrote:Longi moraju i one da jedu
Da , u pravu si. Al ne mogo ti se ja s tim borit na tržištu rada. Bolje su i radit će jeftinije i duže a za manju plaću. Izgubljena bitka.
Zato ti ja uopće ne tražim posla nego ležin doma , kapa mi lova od stanova , sad ću prodat auto , isplatit porez i od 2020 mi kapa čista lova od stanova i to je to. Nema ništa više radit , samo ležat i skupljat pare.
Ti si jedan teski neradnik...
YekeYeke-
2019-05-13
To kažu za inteligentne ljude.YekeYeke wrote:RayMabus wrote:YekeYeke wrote:Longi moraju i one da jedu
Ti si jedan teski neradnik...
Pa štaš se takmičit s njima kad će uvik radit za manje nego ti itd jbga to je tako. Nema se smisla s njima takmičit na tom polju. Nek one rade.
2014-04-11
Page 12 of 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
Similar topics
» Milan St. Protić: Mala škola za pačiće male
» "Svima nam je jako žao što će se naša mala škola zatvoriti..."
» BUDIMPEŠTANSKI MEMORANDUM kao mala škola za sadašnje i buduće državnike
» Ovo mi je škola...
» ŠKOLA ZA ŽIVOT?
» "Svima nam je jako žao što će se naša mala škola zatvoriti..."
» BUDIMPEŠTANSKI MEMORANDUM kao mala škola za sadašnje i buduće državnike
» Ovo mi je škola...