''Svi pokazatelji govore - cijela Europa, pa i mi, ide u recesiju''
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
''Svi pokazatelji govore - cijela Europa, pa i mi, ide u recesiju''
Svi pokazatelji govore - cijela Europa, pa i mi, ide u recesiju
Tik...tak...
Tik...tak...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Svi pokazatelji govore - cijela Europa, pa i mi, ide u recesiju''
Sad će Vam pobornici izumirućeg kapitalizma reći onu otrcanu --> kriza je prilika...hahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
pa to je totalna istina.. cijene dionica, nekretnina, zemljišta, metala, industrijskih pogona, firmi, nafte, sve će pasti.. dobro je moj stari rekao, pametni ljudi u vrijeme prospertieta štede, a u vrijeme krize troše.red wolf wrote:Sad će Vam pobornici izumirućeg kapitalizma reći onu otrcanu --> kriza je prilika...hahahahahahahahahahahaha
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Samo ti troši, kad već imaš...AssadNaPodmornici wrote:pa to je totalna istina.. cijene dionica, nekretnina, zemljišta, metala, industrijskih pogona, firmi, nafte, sve će pasti.. dobro je moj stari rekao, pametni ljudi u vrijeme prospertieta štede, a u vrijeme krize troše.red wolf wrote:Sad će Vam pobornici izumirućeg kapitalizma reći onu otrcanu --> kriza je prilika...hahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Jebe me se. Ja proda auto jutros. Zvoni telefon. Jesan te probudija. Deset sati ujutro. Jesi reci šta triba. Puno mi je četri ( četiri tisuće eura ) , ja san čita da je to negdi oko tri. Aj dobro daj tri.
Onda nešto me pila ne znan ni ja šta je počeja pričat , ja govorin Boga ti probudija si me i još mi nešto filozofiraš. Tek san otvorija oči.
Sad ću fino nastavit ležat , taman do kraja iduće godine s te tri keke isplatin porez za stan i onda mi kapa čista lova pa ću onda tisuću kuna misečno stavljat sa strane i kad skupin deset tisuća kuna tako ić kupit neki auto opet.
Taman san prisušija s parama , ostalo mi ravno tisuču kuna a sutra moran 250 kuna platit fizikalnu terapiju jer san sjeba gležanj pa odan na štaki tj ležin doma i ne odan uopće.
Eto sve rješeno. Neću se ja kad je lova u pitanju izgubit.
Onda nešto me pila ne znan ni ja šta je počeja pričat , ja govorin Boga ti probudija si me i još mi nešto filozofiraš. Tek san otvorija oči.
Sad ću fino nastavit ležat , taman do kraja iduće godine s te tri keke isplatin porez za stan i onda mi kapa čista lova pa ću onda tisuću kuna misečno stavljat sa strane i kad skupin deset tisuća kuna tako ić kupit neki auto opet.
Taman san prisušija s parama , ostalo mi ravno tisuču kuna a sutra moran 250 kuna platit fizikalnu terapiju jer san sjeba gležanj pa odan na štaki tj ležin doma i ne odan uopće.
Eto sve rješeno. Neću se ja kad je lova u pitanju izgubit.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A šta ću in ja. Nek crknu , tko in jebe mater.red wolf wrote:Svi pokazatelji govore - cijela Europa, pa i mi, ide u recesiju
Tik...tak...
Hai Hitler.
2014-04-11
Italija će otić u kurac. Oni su već u kurcu i sad kad Njemačka potone oni su gotovi.
Reka je Nostradamus da će Italija prva ić u tri pizde materine. Teško rasulo. Ko u srednjem vijeku. Nered totalni.
Reka je Nostradamus da će Italija prva ić u tri pizde materine. Teško rasulo. Ko u srednjem vijeku. Nered totalni.
2014-04-11
Reka vam je Nikola Tesla da je najgora ekonomska tragedija šta žene rade i izguravaju mušlarce. Sad van je riknija natalitet , nema radne snage pa trpačina i eto ti ekstremna desnica.
Eto pa nek rade sve ako oće , ja ću ležat doma i spavat.
Ću ja s budalama imat posla.
2014-04-11
Vaš problem je vjera, da vjera, u nekakav rast...Nema rasta...Vi ste budale...RayMabus wrote:Reka vam je Nikola Tesla da je najgora ekonomska tragedija šta žene rade i izguravaju mušlarce. Sad van je riknija natalitet , nema radne snage pa trpačina i eto ti ekstremna desnica.
red wolf-
2016-02-10
Ja ležin doma i spavam. Čekan treći svijetski rat. Kakvi rast. Ide krah matrijaharne imperije.red wolf wrote:Vaš problem je vjera, da vjera, u nekakav rast...Nema rasta...Vi ste budale...RayMabus wrote:Reka vam je Nikola Tesla da je najgora ekonomska tragedija šta žene rade i izguravaju mušlarce. Sad van je riknija natalitet , nema radne snage pa trpačina i eto ti ekstremna desnica.
Konačno. Hvala Bogu.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja ležin doma i spavam. Čekan treći svijetski rat. Kakvi rast. Ide krah matrijaharne imperije.red wolf wrote:Vaš problem je vjera, da vjera, u nekakav rast...Nema rasta...Vi ste budale...RayMabus wrote:Reka vam je Nikola Tesla da je najgora ekonomska tragedija šta žene rade i izguravaju mušlarce. Sad van je riknija natalitet , nema radne snage pa trpačina i eto ti ekstremna desnica.
Konačno. Hvala Bogu.
Sve točno...Osim ovo matri...predugo je...
red wolf-
2016-02-10
Pohlepni kapitalizam i još pohlepnija uhljeb država.red wolf wrote:RayMabus wrote:Ja ležin doma i spavam. Čekan treći svijetski rat. Kakvi rast. Ide krah matrijaharne imperije.red wolf wrote:Vaš problem je vjera, da vjera, u nekakav rast...Nema rasta...Vi ste budale...RayMabus wrote:Reka vam je Nikola Tesla da je najgora ekonomska tragedija šta žene rade i izguravaju mušlarce. Sad van je riknija natalitet , nema radne snage pa trpačina i eto ti ekstremna desnica.
Konačno. Hvala Bogu.
Zadovoljan sad ?
2014-04-11
Ma to jer već prošlost...Onda ide katarza...Pa onda socijalizam, pa komunizam...RayMabus wrote:Pohlepni kapitalizam i još pohlepnija uhljeb država.red wolf wrote:RayMabus wrote:Ja ležin doma i spavam. Čekan treći svijetski rat. Kakvi rast. Ide krah matrijaharne imperije.red wolf wrote:Vaš problem je vjera, da vjera, u nekakav rast...Nema rasta...Vi ste budale...RayMabus wrote:Reka vam je Nikola Tesla da je najgora ekonomska tragedija šta žene rade i izguravaju mušlarce. Sad van je riknija natalitet , nema radne snage pa trpačina i eto ti ekstremna desnica.
Konačno. Hvala Bogu.
Zadovoljan sad ?
red wolf-
2016-02-10
A jebe mi se. Nek se svak misli za svoju ekonomiju i nek se snalaze.
2014-04-11
PA sve ove krize su se trebale dogoditi početkom devedesetih ali je tad došao dar s nebesa, pad komunizma i kolonizacija Istoka Europe kao i najveća pljačka u povijesti ljudskog roda, pljačka Rusije ...
Da, kapitalizmu je produžila život gramzivost i pohlepa stoke sitnog zuba iz bivših komunističkih zemalja, zaslijepljene šarenim izlozima i šarenim lažama pustih obećanja o zemlji dembeliji koja će im se otvoriti čim sruše socijalizam i pripuste strane buržuje da im uzmu sve što imaju a što im ne treba da im sjebu i upropaste da im ne bi bilo konkurencija...
Eh, kako je precizan i istinit taj termin STOKA SITNOG ZUBA. Svaka čast Franjo
Da, kapitalizmu je produžila život gramzivost i pohlepa stoke sitnog zuba iz bivših komunističkih zemalja, zaslijepljene šarenim izlozima i šarenim lažama pustih obećanja o zemlji dembeliji koja će im se otvoriti čim sruše socijalizam i pripuste strane buržuje da im uzmu sve što imaju a što im ne treba da im sjebu i upropaste da im ne bi bilo konkurencija...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pljačka Rusije lol. Šta je iz Rusije opljačkano to? Cijela ekonomija Rusije je pod kontrolom Putina , FSBa i njegovih Oligarha. (RH ekonomija je u sličnom obliku, pa čak i Kineska)
treba zatvorit I ugasit sve nuklearke I termoelktrane I nema krize
a ni zemlja nece propast
a ni zemlja nece propast
2014-04-19
jedino sto si tako tupav uspio pametno rec je to da je pad komunizam dar s nebesaRingo10 wrote:PA sve ove krize su se trebale dogoditi početkom devedesetih ali je tad došao dar s nebesa, pad komunizma i kolonizacija Istoka Europe kao i najveća pljačka u povijesti ljudskog roda, pljačka Rusije ...
zapad je upravo kad je komunizam bio u punoj snazi bio I najbogatiji a ne kad je sovjetski savez cucno
cim su se lijevi hipi libtardi odskolovali I uvalili na funkcije I strateske polozaje u drustvu zapad je I poceo da tone I trune
proporcionalno kolko su ljevicari inace truli
da ne bi zapada I prebacivanje poslova i tehnologije u kinu, I da se kina privremeno nije ekonomski otvorila sa kapitalistickim pristupom ekonomiji, pasli bi kinezi rizu ako bi I toga bilo
a recesije su kolko sam cuo ovdje na forumu regularna pojava svakih nekoliko godina
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
evo leftardi I hipi komunjare oni ce rijesit recesiju sa svojim sustainable development-om
IPCC "znanstvenici" hoce da zapad da trilijune dolara za afriku
veli Mr. Okerke iako je finansiranje afrike naraslo jos uvjek fale trilijuni dolara, jer su, veli, zli kolonizatori krivi za klimatske promjene zbog razvoja tehnologije I njenim posrednim zagadivanjem
Ovaj okerke isto ko da je ringu brat
Kina odbila smanjit staklenicke gasove, jos ce povecat emisiju za 2912 megatona do 2030 a prestavljaju se kao klimatska diplomatska sila.
2014-04-19
Jebo te, koliko si ti glup lik to je za antologijuAssadNaPodmornici wrote:Pljačka Rusije lol. Šta je iz Rusije opljačkano to? Cijela ekonomija Rusije je pod kontrolom Putina , FSBa i njegovih Oligarha. (RH ekonomija je u sličnom obliku, pa čak i Kineska)
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvati imaju vise izdajica nego cijela Europa.A.G.Matos:Izdajice su nacionalno bogatstvo Hrvata
» Austrija je ušla u recesiju
» Njemačka ušla u recesiju
» Kanada službeno ušla u recesiju
» Najveće europsko gospodarstvo ušlo u recesiju
» Austrija je ušla u recesiju
» Njemačka ušla u recesiju
» Kanada službeno ušla u recesiju
» Najveće europsko gospodarstvo ušlo u recesiju
Page 1 of 3