Kod Mostara / Vrapčići: Kamenovani automobili s hrvatskim registarskim oznakama
Page 1 of 1
19. 11. 2019. u 11:37:00 Fena
Mostarska policija u ponedjeljak navečer zabilježila je više slučajeva kamenovanja vozila s hrvatskim registarskim oznakama u naselju Vrapčići, sjeverno od Mostara.
M. K. iz Širokog Brijega policiji je oko 21:30 sati prijavio da je u Vrapčićima, dok se s prijateljima vraćao iz Vukovara, više mlađih osoba kamenovalo kombi vozilo Renault Trafic, vlasništvo renta cara iz Bijakovića.
Pola sata kasnije I. B. iz Korčule, koji je upravljao vozilom Opel Vivaro, vlasništvo Zajednice sportskih udruga općine Lumbarda, također je napadnut kamenjem u Vrapčićima.
Policijskoj stanici Mostar Sjever S. Ć. iz Vrapčića prijavio je da je grupa od desetak mlađih muških osoba s kapuljačama na glavama, na magistralnoj M-17, u blizini Veležovog stadiona u Vrappčićima, kamenjem napala i oštetila putničko vozilo s hrvatskim registarskim oznakama, njemu nepoznate marke i boje.
Na mjesto događaja upućena je patrola policije, poduzete su potrebne mjere, a za počiniteljima traga.
https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/crna-hronika/u-vrapcicima-kamenovani-automobili-s-hrvatskim-registarskim-oznakama/357878
19. 11. 2019. u 11:37:00 Fena
Mostarska policija u ponedjeljak navečer zabilježila je više slučajeva kamenovanja vozila s hrvatskim registarskim oznakama u naselju Vrapčići, sjeverno od Mostara.
M. K. iz Širokog Brijega policiji je oko 21:30 sati prijavio da je u Vrapčićima, dok se s prijateljima vraćao iz Vukovara, više mlađih osoba kamenovalo kombi vozilo Renault Trafic, vlasništvo renta cara iz Bijakovića.
Pola sata kasnije I. B. iz Korčule, koji je upravljao vozilom Opel Vivaro, vlasništvo Zajednice sportskih udruga općine Lumbarda, također je napadnut kamenjem u Vrapčićima.
Policijskoj stanici Mostar Sjever S. Ć. iz Vrapčića prijavio je da je grupa od desetak mlađih muških osoba s kapuljačama na glavama, na magistralnoj M-17, u blizini Veležovog stadiona u Vrappčićima, kamenjem napala i oštetila putničko vozilo s hrvatskim registarskim oznakama, njemu nepoznate marke i boje.
Na mjesto događaja upućena je patrola policije, poduzete su potrebne mjere, a za počiniteljima traga.
https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/crna-hronika/u-vrapcicima-kamenovani-automobili-s-hrvatskim-registarskim-oznakama/357878
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Kod Mostara / Vrapčići: Kamenovani automobili s hrvatskim registarskim oznakama
Jesu to Srbi napravili ...
Ali ne, pa nisu valjda naši saveznici tulipančići
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Kod Mostara / Vrapčići: Kamenovani automobili s hrvatskim registarskim oznakama
nisu srbi i zato im trebamo otrčati u zagrljaj, evanđelje po ringu i ekumenistima pressRingo10 wrote:Jesu to Srbi napravili ...
Neko spomibnjao grljenje sa Srbimatre wrote:nisu srbi i zato im trebamo otrčati u zagrljaj, evanđelje po ringu i ekumenistima pressRingo10 wrote:Jesu to Srbi napravili ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
a tko je uopće prvi na temi spomenio srbe? i onda ćeš opet napisati da smo mi opterećeni srbimaRingo10 wrote:Neko spomibnjao grljenje sa Srbimatre wrote:nisu srbi i zato im trebamo otrčati u zagrljaj, evanđelje po ringu i ekumenistima pressRingo10 wrote:Jesu to Srbi napravili ...
Pa Vrapčići , nk Velež ...no toliko se blamiraju s ovim da gađaju aute samo zato jer imaju hr registraciju a tu su u prolazu , logika u tri pičke materine.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ringo i ero su sigurno već spremili stvari i odjurili im pomoći...oh ne, tu su...to mi mi trebali jelte..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
mi mi, nego tko.Sve štima, nič se bat, što bi rekli moji ovdje.kaya wrote:ringo i ero su sigurno već spremili stvari i odjurili im pomoći...oh ne, tu su...to mi mi trebali jelte..
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Similar topics
» 'Antifasisti ' u Hrvatskoj ugledajte se na drugove iz Mostara!Udruzenje Antifasista i boraca NOB-a iz Mostara podizu prijavu i tuzbu protiv ubojica fratara u Mostaru
» Kanađani sve više oštećuju automobile s registarskim pločicama iz Sjedinjenih Država
» U Vukovaru zaustavili Srbe s vojnim oznakama:'Nismo dosli kontrolirati kolonu'
» Rimac automobili preuzima Bugatti
» Kinezima posao i za Autocestu do Mostara
» Kanađani sve više oštećuju automobile s registarskim pločicama iz Sjedinjenih Država
» U Vukovaru zaustavili Srbe s vojnim oznakama:'Nismo dosli kontrolirati kolonu'
» Rimac automobili preuzima Bugatti
» Kinezima posao i za Autocestu do Mostara
Page 1 of 1