Koja vam kava najbolje sjeda na uranak ??
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Koja vam kava najbolje sjeda na uranak ??
Vec 4 godine hvala Bogu izlijeceni. A ta brazilska sranja nikad nisam.okusio. samo sam tuka po whiskyuepikur37 wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Ok ali kavu organski ne podnosimdijagram wrote:Nema veze, svoji smo pa ti toleriram:)PABLO ESCOBAR wrote:Nikoja. Kavu nepijem. Ni nes ni tursku nista.
Cak.ni tiramisu nevolim jer ima kave u sebi. Kavu prezirem
Trazio sam kacaku ali iz Brazila mi poslali Pitu. Jel to isto, ti si cuger i tamo si blizu.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Nekada sam ne pio nego lokaodijagram wrote:Ja alkoholPABLO ESCOBAR wrote:Ok ali kavu organski ne podnosimdijagram wrote:Nema veze, svoji smo pa ti toleriram:)PABLO ESCOBAR wrote:Nikoja. Kavu nepijem. Ni nes ni tursku nista.
No zene obozavam:)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Vec 4 godine hvala Bogu izlijeceni. A ta brazilska sranja nikad nisam.okusio. samo sam tuka po whiskyuepikur37 wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Ok ali kavu organski ne podnosimdijagram wrote:Nema veze, svoji smo pa ti toleriram:)PABLO ESCOBAR wrote:Nikoja. Kavu nepijem. Ni nes ni tursku nista.
Trazio sam kacaku ali iz Brazila mi poslali Pitu. Jel to isto, ti si cuger i tamo si blizu.
pametno, ovo je neki baš špirit, ali vidim sad da je cavhaka
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nadzoru se nikad ne otimajdijagram wrote:mogao bih nasiroko ali, pretjerat cu:)Noor wrote:znam, čekala sam da dođeš, pa da održiš seminardijagram wrote:moje podrucjeNoor wrote:đizs, koji caffe šmeker si ti
jednom me tako netko ponukao pa sam malo o eksplozivnim sredstvima
otelo se nadzoru, no brzo se zaustavim:)
ja nakon posla nocnu odradio u zadru, onda i prijepodnevnu, jebga, strajkepikur37 wrote:mortal wrote:neka me netko natjeraepikur37 wrote:Kava je dobar gušt, premda ujutro prvo pijem bijeli čaj s medom...kava poslije treninga a poslije kave pivo :D
ja jutros po kiši 10 km
uzgred, potrubio sam ekipi na rotoru na dnu tesline:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:ja nakon posla nocnu odradio u zadru, onda i prijepodnevnu, jebga, strajkepikur37 wrote:mortal wrote:neka me netko natjeraepikur37 wrote:Kava je dobar gušt, premda ujutro prvo pijem bijeli čaj s medom...kava poslije treninga a poslije kave pivo :D
ja jutros po kiši 10 km
E bravo to se zove solidarnost :D
2015-08-06
ae, nadzor je nadzorNoor wrote:nadzoru se nikad ne otimajdijagram wrote:mogao bih nasiroko ali, pretjerat cu:)Noor wrote:znam, čekala sam da dođeš, pa da održiš seminardijagram wrote:moje podrucjeNoor wrote:đizs, koji caffe šmeker si ti
jednom me tako netko ponukao pa sam malo o eksplozivnim sredstvima
otelo se nadzoru, no brzo se zaustavim:)
dijagram-
2015-08-09
Smece od pica .epikur37 wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Vec 4 godine hvala Bogu izlijeceni. A ta brazilska sranja nikad nisam.okusio. samo sam tuka po whiskyuepikur37 wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Ok ali kavu organski ne podnosimdijagram wrote:
Nema veze, svoji smo pa ti toleriram:)
pametno, ovo je neki baš špirit, ali vidim sad da je cavhaka
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
a jadan, što se tako mučiš?!dijagram wrote:ja nakon posla nocnu odradio u zadru, onda i prijepodnevnu, jebga, strajkepikur37 wrote:mortal wrote:neka me netko natjeraepikur37 wrote:Kava je dobar gušt, premda ujutro prvo pijem bijeli čaj s medom...kava poslije treninga a poslije kave pivo :D
ja jutros po kiši 10 km
nisam ni gledao, mislio neki progresivci, maja sever i slicniepikur37 wrote:dijagram wrote:ja nakon posla nocnu odradio u zadru, onda i prijepodnevnu, jebga, strajkepikur37 wrote:mortal wrote:neka me netko natjeraepikur37 wrote:Kava je dobar gušt, premda ujutro prvo pijem bijeli čaj s medom...kava poslije treninga a poslije kave pivo :D
ja jutros po kiši 10 km
E bravo to se zove solidarnost :D
onda ova, trubi, trubi, to su nasi:)
dobili i mahanje , sretni da ih se primjeti
dijagram-
2015-08-09
Noor wrote:a jadan, što se tako mučiš?!dijagram wrote:ja nakon posla nocnu odradio u zadru, onda i prijepodnevnu, jebga, strajkepikur37 wrote:mortal wrote:neka me netko natjeraepikur37 wrote:Kava je dobar gušt, premda ujutro prvo pijem bijeli čaj s medom...kava poslije treninga a poslije kave pivo :D
ja jutros po kiši 10 km
Još malo će on pa veli da odradi dok stigne.
2015-08-06
mi gradjevinci naucili na tesko i,...tko ce drugiNoor wrote:a jadan, što se tako mučiš?!dijagram wrote:ja nakon posla nocnu odradio u zadru, onda i prijepodnevnu, jebga, strajkepikur37 wrote:mortal wrote:neka me netko natjeraepikur37 wrote:Kava je dobar gušt, premda ujutro prvo pijem bijeli čaj s medom...kava poslije treninga a poslije kave pivo :D
ja jutros po kiši 10 km
dijagram-
2015-08-09
:)epikur37 wrote:Noor wrote:a jadan, što se tako mučiš?!dijagram wrote:ja nakon posla nocnu odradio u zadru, onda i prijepodnevnu, jebga, strajkepikur37 wrote:mortal wrote:
neka me netko natjera
ja jutros po kiši 10 km
Još malo će on pa veli da odradi dok stigne.
e, al ne valja se rastegnut na 2 ili ne daj Bože više gradilišta, negdje ćeš sfušarit ;)dijagram wrote:mi gradjevinci naucili na tesko i,...tko ce drugiNoor wrote:a jadan, što se tako mučiš?!dijagram wrote:ja nakon posla nocnu odradio u zadru, onda i prijepodnevnu, jebga, strajkepikur37 wrote:mortal wrote:
neka me netko natjera
ja jutros po kiši 10 km
to je ok ako je samo negdje.. da ne bude svugdje
2014-04-16
mortal wrote:ne nego zrno kave koje prođe kroz majmunaT. wrote:Pišaka od majmuna?mortal wrote:kave koja prođe kroz majmunaT. wrote:Kave il govana?mortal wrote:
ja čula majmunskim i košta oko 900 kn kila ili malo pakiranje
Kako se to konzumira, jel mora prokuvat?
kruto stanje kave se ne pretvori u tekućinu
postoje ljudi koji skupljaju "obrađeno" zrno kave
Nije kroz majmuna, nego mačku. Tj. cibetku.
crvenkasti-
2014-04-17
danni1-
2014-04-16
eto sad i ja bolje znam kad sam pronašla na wikipedijicrvenkasti wrote:mortal wrote:ne nego zrno kave koje prođe kroz majmunaT. wrote:Pišaka od majmuna?mortal wrote:kave koja prođe kroz majmunaT. wrote:
Kave il govana?
Kako se to konzumira, jel mora prokuvat?
kruto stanje kave se ne pretvori u tekućinu
postoje ljudi koji skupljaju "obrađeno" zrno kave
Nije kroz majmuna, nego mačku. Tj. cibetku.
-aromu duguje malom sisavcu, vrsti srodnoj mačkama i majmunima.-
ostaci izmeta sa slike koju je Nor stavila sigurno nisu od cibetke
čak mi i nije toliko bitno
detaljno ne znaju ni oni koji bi trebali
koji žive od kave
immortal-
2014-04-16
sorry Tot ja čula od majmuna
joj da me on sad čuje
joj da me on sad čuje
immortal-
2014-04-16
Od kojeg majmuna si čula ?mortal wrote:sorry Tot ja čula od majmuna
joj da me on sad čuje
Proizvođača mirisne i skupocjene sirovine ?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
tako ispada ovim upisom ....T. wrote:Od kojeg majmuna si čula ?mortal wrote:sorry Tot ja čula od majmuna
joj da me on sad čuje
Proizvođača mirisne i skupocjene sirovine ?
ustvari od prodavača jesam čula priču ali da je riječ o majmunu kao životinji koja probavlja kavu koja tek tada postaje najskupocjenija
immortal-
2014-04-16
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» HDZova Čardak Kava iz Slavonskog Broda - najjača kava u Mordoru, najbolje za započeti dan.
» ''JEDNA FOTOGRAFIJA KOJA NAJBOLJE GOVORI O RASPOLOŽENJU U HDZ-u Pogledajte kako je Kolindin stožer izgledao samo par minuta nakon njezina govora ''
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» ''JEDNA FOTOGRAFIJA KOJA NAJBOLJE GOVORI O RASPOLOŽENJU U HDZ-u Pogledajte kako je Kolindin stožer izgledao samo par minuta nakon njezina govora ''
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
Page 5 of 6