Koja vam kava najbolje sjeda na uranak ??
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Koja vam kava najbolje sjeda na uranak ??
ne pijes narodno , dobroT. wrote:Kaka žuja crni čovječe...
To pijete vi, 'revolucionari' i 'umjetnici', lijeva tzv. inteligencija...
Da žuja...
nije valjda one bakarske vodice stele & heinekeni ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Moja gospođa odlično kuha i peče sve što nam je potrebno.T. wrote:Jel joj kupiš kroasan il ga sam ispečeš?Eroo wrote:Fora je da za nju uvijek dam "malkice cukra", kao što mi je naručila.mortal wrote:njoj je slatka jer se trudiš oko njeEroo wrote:Barcaffe. Veeeljku šalicu-s malo mlijeka, ujutro i u 13,30 jope.
Moja gospođa kaže da je najbolja ona koju ja skuvam.
Ma ajte molin vas...laže.
Kad ona kuva ne zna koliko je to "malkice".
Pečem i ja koji put, ali u zadnje vrijeme sve manje, jer me mlađi naraštaj potiskuje.
Zapravo, sve više postajem autentični ero-gotovan.
Eroo- Posts : 78951
2016-07-22
Jebeni barbari (ono s fundaćen) i pederi (popodne na kafu)jasambrend wrote:Nessica gold, tri žlice obavezno i tri i po cukra, dec vode po deca mlika... nikakve turske litalice i slične pizdarije, triba mi koncetrat kofeina i cukra odmah da se razbudim i doručkujem usput... kasnije ločem kavu od fermentiranog ječmenog slada... jebale vas kave...
2014-04-16
3 žličke kave + 1 člička cukra (za gospođu "malkice" ) i zalijem (ne ukuvavam) uzavrelom vodom
u šolji za čaj (do3/4) . Promiješam. Kroz 1 minut ulijem zeru mlijeka (za gospođu malo više od zeru ).
Moj recept!
u šolji za čaj (do3/4) . Promiješam. Kroz 1 minut ulijem zeru mlijeka (za gospođu malo više od zeru ).
Moj recept!
Last edited by Eroo on Wed 20 Nov - 2:59; edited 1 time in total
2016-07-22
aben wrote:Jebeni barbari (ono s fundaćen) i pederi (popodne na kafu)jasambrend wrote:Nessica gold, tri žlice obavezno i tri i po cukra, dec vode po deca mlika... nikakve turske litalice i slične pizdarije, triba mi koncetrat kofeina i cukra odmah da se razbudim i doručkujem usput... kasnije ločem kavu od fermentiranog ječmenog slada... jebale vas kave...
Kad vidim da je netko u mom društvu naručija kavu nakon 5 popodne, obavezno ga izvrijeđam... :)
darth_vader-
2014-04-17
Dug niz godina ovo mi je bilo vrijeme za kavu. Odbacio sam rad po noći, pa tako i kavu.jasambrend wrote:aben wrote:Jebeni barbari (ono s fundaćen) i pederi (popodne na kafu)jasambrend wrote:Nessica gold, tri žlice obavezno i tri i po cukra, dec vode po deca mlika... nikakve turske litalice i slične pizdarije, triba mi koncetrat kofeina i cukra odmah da se razbudim i doručkujem usput... kasnije ločem kavu od fermentiranog ječmenog slada... jebale vas kave...
Kad vidim da je netko u mom društvu naručija kavu nakon 5 popodne, obavezno ga izvrijeđam... :)
2016-07-22
Neki put je i pivo na uranak, posve fajn.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Bolje rasol.epikur37 wrote:Neki put je i pivo na uranak, posve fajn.
2016-07-22
Eroo wrote:Bolje rasol.epikur37 wrote:Neki put je i pivo na uranak, posve fajn.
dobro to je isto fino...evo mi ga na dohvat, za sad ne treba. Idem u krpe. Probudih se sred noći, poplaćah račune i aj bok :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
kave koja prođe kroz majmunaT. wrote:Kave il govana?mortal wrote:ja čula majmunskim i košta oko 900 kn kila ili malo pakiranjeT. wrote:Sve vrste osim onih skupih, sa mačjim govnima...
Jutri turska pa potom ekspresno...
Popodne dolce gusto većinom, digod i tursku i nes...
Onu filter samo u hotelu za doručak, al min. 3 šalice...
Nakon toga, zna se...
immortal-
2014-04-16
bit će pivajasambrend wrote:Nessica gold, tri žlice obavezno i tri i po cukra, dec vode po deca mlika... nikakve turske litalice i slične pizdarije, triba mi koncetrat kofeina i cukra odmah da se razbudim i doručkujem usput... kasnije ločem kavu od fermentiranog ječmenog slada... jebale vas kave...
immortal-
2014-04-16
koliko je po kiliYekeYeke wrote:brazil
immortal-
2014-04-16
ma da.. od kad toT. wrote:Kaka žuja crni čovječe...
To pijete vi, 'revolucionari' i 'umjetnici', lijeva tzv. inteligencija...
Da žuja...
zar karlovačko nije lijevo.. pod crvenom zvijezdom tj ista firma kao hajniken
immortal-
2014-04-16
Pišaka od majmuna?mortal wrote:kave koja prođe kroz majmunaT. wrote:Kave il govana?mortal wrote:ja čula majmunskim i košta oko 900 kn kila ili malo pakiranjeT. wrote:Sve vrste osim onih skupih, sa mačjim govnima...
Nakon toga, zna se...
Kako se to konzumira, jel mora prokuvat?
T.- Posts : 17558
2014-04-14
ne nego zrno kave koje prođe kroz majmunaT. wrote:Pišaka od majmuna?mortal wrote:kave koja prođe kroz majmunaT. wrote:Kave il govana?mortal wrote:ja čula majmunskim i košta oko 900 kn kila ili malo pakiranjeT. wrote:Sve vrste osim onih skupih, sa mačjim govnima...
Nakon toga, zna se...
kruto stanje kave se ne pretvori u tekućinu
postoje ljudi koji skupljaju "obrađeno" zrno kave
immortal-
2014-04-16
Nova najskuplja kava na svijetu
Kako zrno kave prođe kroz majmuna, ne kontam?mortal wrote:ne nego zrno kave koje prođe kroz majmunaT. wrote:Pišaka od majmuna?mortal wrote:kave koja prođe kroz majmunaT. wrote:Kave il govana?mortal wrote:
ja čula majmunskim i košta oko 900 kn kila ili malo pakiranje
kruto stanje kave se ne pretvori u tekućinu
postoje ljudi koji skupljaju "obrađeno" zrno kave
Jel izađe isto u zrnu?
T.- Posts : 17558
2014-04-14
čula priču ima nekih mjesec dana
2014-04-16
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» HDZova Čardak Kava iz Slavonskog Broda - najjača kava u Mordoru, najbolje za započeti dan.
» ''JEDNA FOTOGRAFIJA KOJA NAJBOLJE GOVORI O RASPOLOŽENJU U HDZ-u Pogledajte kako je Kolindin stožer izgledao samo par minuta nakon njezina govora ''
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» ''JEDNA FOTOGRAFIJA KOJA NAJBOLJE GOVORI O RASPOLOŽENJU U HDZ-u Pogledajte kako je Kolindin stožer izgledao samo par minuta nakon njezina govora ''
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
Page 3 of 6