''ČASNICI TVRDE DA SU IH NATJERALI DA OBRIŠU DOKAZE O ‘SUSRETU’: ‘Dok je NLO bio nad morem, voda kao da je ključala!’++
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Re: ''ČASNICI TVRDE DA SU IH NATJERALI DA OBRIŠU DOKAZE O ‘SUSRETU’: ‘Dok je NLO bio nad morem, voda kao da je ključala!’++
tja...mozdak...ja kad u neku curu udjem,ona nacisto zivne..ozivi..red wolf wrote:Ne. Tijelo je mrtvac. Oživljuje ulaskom.tre wrote:ušao si u tuđe tijelo, oteo si nekom tijelored wolf wrote:Ne razumiješ neke stvari...Ja jesam u ljudskom tijelu sada, no moja svijest nije ljudska...Unimatrix_Zero wrote:cudno da neka vrsta koja nije ljudska,kao ti npr pise ljudskim jezikom lici na ljusdsku mrcinu a tvrdi da nije ta vrsta
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» ''Znanstvenici tvrde da su našli dokaze da je korona umjetno stvorena. Jesu li u pravu''
» NATO gnjoj na susretu EU-Zapadni Balkan u Sloveniji
» Orban sprovodi veliku čistku i generacijsku smjenu u vojsci. Potjerani generali i drugi najviši časnici
» Časna opisala ISIS-ov napad: Natjerali su svećenika da klekne, a onda mu prerezali grkljan
» Morem plovi jedna mala barka
» NATO gnjoj na susretu EU-Zapadni Balkan u Sloveniji
» Orban sprovodi veliku čistku i generacijsku smjenu u vojsci. Potjerani generali i drugi najviši časnici
» Časna opisala ISIS-ov napad: Natjerali su svećenika da klekne, a onda mu prerezali grkljan
» Morem plovi jedna mala barka
Page 5 of 5