''ČASNICI TVRDE DA SU IH NATJERALI DA OBRIŠU DOKAZE O ‘SUSRETU’: ‘Dok je NLO bio nad morem, voda kao da je ključala!’++
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ''ČASNICI TVRDE DA SU IH NATJERALI DA OBRIŠU DOKAZE O ‘SUSRETU’: ‘Dok je NLO bio nad morem, voda kao da je ključala!’++
Ne. Ja sam na strani onih dobrih.Unimatrix_Zero wrote:brrr pa jesu li i tebe zlostavljali? kazu da boli samo prvi put
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Re: ''ČASNICI TVRDE DA SU IH NATJERALI DA OBRIŠU DOKAZE O ‘SUSRETU’: ‘Dok je NLO bio nad morem, voda kao da je ključala!’++
red wolf wrote:Ne. Ja sam na strani onih dobrih.Unimatrix_Zero wrote:brrr pa jesu li i tebe zlostavljali? kazu da boli samo prvi put
m tebi to nije bilo zlostavljanje
Moja iskustva su s njima na duhovnoj razini...Ne ljudskoj...Unimatrix_Zero wrote:red wolf wrote:Ne. Ja sam na strani onih dobrih.Unimatrix_Zero wrote:brrr pa jesu li i tebe zlostavljali? kazu da boli samo prvi put
m tebi to nije bilo zlostavljanje
red wolf-
2016-02-10
cudno da neka vrsta koja nije ljudska,kao ti npr pise ljudskim jezikom lici na ljusdsku mrcinu a tvrdi da nije ta vrsta
Ne razumiješ neke stvari...Ja jesam u ljudskom tijelu sada, no moja svijest nije ljudska...Unimatrix_Zero wrote:cudno da neka vrsta koja nije ljudska,kao ti npr pise ljudskim jezikom lici na ljusdsku mrcinu a tvrdi da nije ta vrsta
red wolf-
2016-02-10
pa koji ces kurac u ljudskom tijelured wolf wrote:Ne razumiješ neke stvari...Ja jesam u ljudskom tijelu sada, no moja svijest nije ljudska...Unimatrix_Zero wrote:cudno da neka vrsta koja nije ljudska,kao ti npr pise ljudskim jezikom lici na ljusdsku mrcinu a tvrdi da nije ta vrsta
STRASNE ili STRAŠNEUnimatrix_Zero wrote:jeli istina da kad vanzemaljci uhvate ljude,vrse na njima strasne eksperimente?red wolf wrote:Ti si glup...Unimatrix_Zero wrote:red wolf wrote:Riječ je o multidimenzionalnim letjelicama.jastreb wrote:
Ih ti znaš?! Ti si im portparol?
skaču al ne umaču
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Mazohizam, sad sam za sebe moze tvrditi da je izrod, svinja itd i pomalo se rezat ziletom.Unimatrix_Zero wrote:pa koji ces kurac u ljudskom tijelured wolf wrote:Ne razumiješ neke stvari...Ja jesam u ljudskom tijelu sada, no moja svijest nije ljudska...Unimatrix_Zero wrote:cudno da neka vrsta koja nije ljudska,kao ti npr pise ljudskim jezikom lici na ljusdsku mrcinu a tvrdi da nije ta vrsta
omni-
2014-04-12
ušao si u tuđe tijelo, oteo si nekom tijelored wolf wrote:Ne razumiješ neke stvari...Ja jesam u ljudskom tijelu sada, no moja svijest nije ljudska...Unimatrix_Zero wrote:cudno da neka vrsta koja nije ljudska,kao ti npr pise ljudskim jezikom lici na ljusdsku mrcinu a tvrdi da nije ta vrsta
Moguce je to, nekoc sam imao susjeda koji je tako tvrdio da je u tudjem tijelu, imao je tako te epizode gdje je bacao namjestaj sa balkona, urlao i razbijao. Onda ga svezu i odvedu i nakon par tjedana se vrati kao nov. Kaze da su mu lijekovi znali pomoci protiv sizofrenije al nije imao disciplinu jbg, pa se nakon par ljutih vracao u tudje tijelo i lupao i tako dok nije sam skocio s balkona.tre wrote:ušao si u tuđe tijelo, oteo si nekom tijelored wolf wrote:Ne razumiješ neke stvari...Ja jesam u ljudskom tijelu sada, no moja svijest nije ljudska...Unimatrix_Zero wrote:cudno da neka vrsta koja nije ljudska,kao ti npr pise ljudskim jezikom lici na ljusdsku mrcinu a tvrdi da nije ta vrsta
omni-
2014-04-12
kako god bilo ezek zaista vjeruje u pizdarije koje priča. Inače izvjesni Franjo B. se pijan objesio i u tom trenu mu naišla kćerka i spasila ga. Kad se franja u bolnici probudio i kad su ga pitali što je bilo a on kaže, ne zna kako ali neko ga je objesio!omni wrote:Moguce je to, nekoc sam imao susjeda koji je tako tvrdio da je u tudjem tijelu, imao je tako te epizode gdje je bacao namjestaj sa balkona, urlao i razbijao. Onda ga svezu i odvedu i nakon par tjedana se vrati kao nov. Kaze da su mu lijekovi znali pomoci protiv sizofrenije al nije imao disciplinu jbg, pa se nakon par ljutih vracao u tudje tijelo i lupao i tako dok nije sam skocio s balkona.tre wrote:ušao si u tuđe tijelo, oteo si nekom tijelored wolf wrote:Ne razumiješ neke stvari...Ja jesam u ljudskom tijelu sada, no moja svijest nije ljudska...Unimatrix_Zero wrote:cudno da neka vrsta koja nije ljudska,kao ti npr pise ljudskim jezikom lici na ljusdsku mrcinu a tvrdi da nije ta vrsta
A svima njima je zajednicko da su kao djeca imali prijatelja koji je zivio pod njihovim krevetom i s kojim su se jedino druzili. Poslije je stiglo citavo drustvo sa razlicitim glasovima, mislima i osobnoscu.tre wrote:kako god bilo ezek zaista vjeruje u pizdarije koje priča. Inače izvjesni Franjo B. se pijan objesio i u tom trenu mu naišla kćerka i spasila ga. Kad se franja u bolnici probudio i kad su ga pitali što je bilo a on kaže, ne zna kako ali neko ga je objesio!omni wrote:Moguce je to, nekoc sam imao susjeda koji je tako tvrdio da je u tudjem tijelu, imao je tako te epizode gdje je bacao namjestaj sa balkona, urlao i razbijao. Onda ga svezu i odvedu i nakon par tjedana se vrati kao nov. Kaze da su mu lijekovi znali pomoci protiv sizofrenije al nije imao disciplinu jbg, pa se nakon par ljutih vracao u tudje tijelo i lupao i tako dok nije sam skocio s balkona.tre wrote:ušao si u tuđe tijelo, oteo si nekom tijelored wolf wrote:Ne razumiješ neke stvari...Ja jesam u ljudskom tijelu sada, no moja svijest nije ljudska...Unimatrix_Zero wrote:cudno da neka vrsta koja nije ljudska,kao ti npr pise ljudskim jezikom lici na ljusdsku mrcinu a tvrdi da nije ta vrsta
omni-
2014-04-12
Da bi me razumio, trebao bi pročitati s razumijevanjem Bhagavad Gitu, Novi Zavjet, Kumranske spise, Svitke s Mrtvog Mora, uz kontemplaciju na iste. Poželjna je i meditacija...Unimatrix_Zero wrote:pa koji ces kurac u ljudskom tijelured wolf wrote:Ne razumiješ neke stvari...Ja jesam u ljudskom tijelu sada, no moja svijest nije ljudska...Unimatrix_Zero wrote:cudno da neka vrsta koja nije ljudska,kao ti npr pise ljudskim jezikom lici na ljusdsku mrcinu a tvrdi da nije ta vrsta
red wolf-
2016-02-10
vrlo te lako moze svako razumiti i ako je procitao samo ivicu i maricured wolf wrote:Da bi me razumio, trebao bi pročitati s razumijevanjem Bhagavad Gitu, Novi Zavjet, Kumranske spise, Svitke s Mrtvog Mora, uz kontemplaciju na iste. Poželjna je i meditacija...Unimatrix_Zero wrote:pa koji ces kurac u ljudskom tijelured wolf wrote:Ne razumiješ neke stvari...Ja jesam u ljudskom tijelu sada, no moja svijest nije ljudska...Unimatrix_Zero wrote:cudno da neka vrsta koja nije ljudska,kao ti npr pise ljudskim jezikom lici na ljusdsku mrcinu a tvrdi da nije ta vrsta
A ne...Oni koji su iznad tebe, njima nije palo s grane, pa su bolji od tebe...Tako nije bilo ni meni, pa opet nisam iznad tebe...Unimatrix_Zero wrote:vrlo te lako moze svako razumiti i ako je procitao samo ivicu i maricured wolf wrote:Da bi me razumio, trebao bi pročitati s razumijevanjem Bhagavad Gitu, Novi Zavjet, Kumranske spise, Svitke s Mrtvog Mora, uz kontemplaciju na iste. Poželjna je i meditacija...Unimatrix_Zero wrote:pa koji ces kurac u ljudskom tijelured wolf wrote:Ne razumiješ neke stvari...Ja jesam u ljudskom tijelu sada, no moja svijest nije ljudska...Unimatrix_Zero wrote:cudno da neka vrsta koja nije ljudska,kao ti npr pise ljudskim jezikom lici na ljusdsku mrcinu a tvrdi da nije ta vrsta
red wolf-
2016-02-10
Ne. Tijelo je mrtvac. Oživljuje ulaskom.tre wrote:ušao si u tuđe tijelo, oteo si nekom tijelored wolf wrote:Ne razumiješ neke stvari...Ja jesam u ljudskom tijelu sada, no moja svijest nije ljudska...Unimatrix_Zero wrote:cudno da neka vrsta koja nije ljudska,kao ti npr pise ljudskim jezikom lici na ljusdsku mrcinu a tvrdi da nije ta vrsta
red wolf-
2016-02-10
tre wrote:kako god bilo ezek zaista vjeruje u pizdarije koje priča.omni wrote:Moguce je to, nekoc sam imao susjeda koji je tako tvrdio da je u tudjem tijelu, imao je tako te epizode gdje je bacao namjestaj sa balkona, urlao i razbijao. Onda ga svezu i odvedu i nakon par tjedana se vrati kao nov. Kaze da su mu lijekovi znali pomoci protiv sizofrenije al nije imao disciplinu jbg, pa se nakon par ljutih vracao u tudje tijelo i lupao i tako dok nije sam skocio s balkona.tre wrote:ušao si u tuđe tijelo, oteo si nekom tijelored wolf wrote:Ne razumiješ neke stvari...Ja jesam u ljudskom tijelu sada, no moja svijest nije ljudska...Unimatrix_Zero wrote:cudno da neka vrsta koja nije ljudska,kao ti npr pise ljudskim jezikom lici na ljusdsku mrcinu a tvrdi da nije ta vrsta
Ne. Ne vjerujem. Meni je to sasvim razumljivo.
red wolf-
2016-02-10
Unimatrix_Zero wrote:vrlo te lako moze svako razumiti i ako je procitao samo ivicu i maricured wolf wrote:Da bi me razumio, trebao bi pročitati s razumijevanjem Bhagavad Gitu, Novi Zavjet, Kumranske spise, Svitke s Mrtvog Mora, uz kontemplaciju na iste. Poželjna je i meditacija...Unimatrix_Zero wrote:pa koji ces kurac u ljudskom tijelured wolf wrote:Ne razumiješ neke stvari...Ja jesam u ljudskom tijelu sada, no moja svijest nije ljudska...Unimatrix_Zero wrote:cudno da neka vrsta koja nije ljudska,kao ti npr pise ljudskim jezikom lici na ljusdsku mrcinu a tvrdi da nije ta vrsta
ništa tebi nije razumljivo, 10 godina ovdje trabunjaš o kraju svijeta a od toga ni k a tebi stanje sve gorered wolf wrote:tre wrote:kako god bilo ezek zaista vjeruje u pizdarije koje priča.omni wrote:Moguce je to, nekoc sam imao susjeda koji je tako tvrdio da je u tudjem tijelu, imao je tako te epizode gdje je bacao namjestaj sa balkona, urlao i razbijao. Onda ga svezu i odvedu i nakon par tjedana se vrati kao nov. Kaze da su mu lijekovi znali pomoci protiv sizofrenije al nije imao disciplinu jbg, pa se nakon par ljutih vracao u tudje tijelo i lupao i tako dok nije sam skocio s balkona.tre wrote:ušao si u tuđe tijelo, oteo si nekom tijelored wolf wrote:
Ne razumiješ neke stvari...Ja jesam u ljudskom tijelu sada, no moja svijest nije ljudska...
Ne. Ne vjerujem. Meni je to sasvim razumljivo.
MA kakvi NLO i vanzemlajci
Ili je riječ o tajnim eksperimentalnim letjelicama, ili nekakvim startosferskim balonima i slično, o optičkim iluzijama, ili o razjašnjenim ili nerazjašnjenim prirodnim fenomenima
Vanzemaljci bi mogli doći jedino iz nekog drugog sunčevog sistema a kad vidiš udaljenosti i vrijeme koje je potrebno, onda se možeš samo nasmijati ...
Ili je riječ o tajnim eksperimentalnim letjelicama, ili nekakvim startosferskim balonima i slično, o optičkim iluzijama, ili o razjašnjenim ili nerazjašnjenim prirodnim fenomenima
Vanzemaljci bi mogli doći jedino iz nekog drugog sunčevog sistema a kad vidiš udaljenosti i vrijeme koje je potrebno, onda se možeš samo nasmijati ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Similar topics
» ''Znanstvenici tvrde da su našli dokaze da je korona umjetno stvorena. Jesu li u pravu''
» NATO gnjoj na susretu EU-Zapadni Balkan u Sloveniji
» Orban sprovodi veliku čistku i generacijsku smjenu u vojsci. Potjerani generali i drugi najviši časnici
» Časna opisala ISIS-ov napad: Natjerali su svećenika da klekne, a onda mu prerezali grkljan
» Morem plovi jedna mala barka
» NATO gnjoj na susretu EU-Zapadni Balkan u Sloveniji
» Orban sprovodi veliku čistku i generacijsku smjenu u vojsci. Potjerani generali i drugi najviši časnici
» Časna opisala ISIS-ov napad: Natjerali su svećenika da klekne, a onda mu prerezali grkljan
» Morem plovi jedna mala barka
Page 4 of 5