Časna opisala ISIS-ov napad: Natjerali su svećenika da klekne, a onda mu prerezali grkljan
Page 1 of 1
Časna opisala ISIS-ov napad: Natjerali su svećenika da klekne, a onda mu prerezali grkljan
Jedna od časnih sestara progovorila je o hororu koji se dogodio u francuskoj crkvi tijekom mise.
Ispričala je kako su svećenika napadači prisilili da klekne, prije nego su mu prerezali grkljan.
"Natjerali su ga da padne na koljena. Htio se obraniti, a onda se dogodila tragedija. Snimali su se, oko oltara su izvodili nešto poput propovijedi, ali na arapskom. Bio je to horor", ispričala je časna sestra za televiziju BFM.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/casna-opisala-isisov-napad-natjerali-su-svecenika-da-klekne-a-onda-mu-prerezali-grkljan/908856.aspx
Zaklali ga ko prase u crkvi u Evropi i nitko ništa.
A čekajmo onda da nas sve ovako prikolju.
Ispričala je kako su svećenika napadači prisilili da klekne, prije nego su mu prerezali grkljan.
"Natjerali su ga da padne na koljena. Htio se obraniti, a onda se dogodila tragedija. Snimali su se, oko oltara su izvodili nešto poput propovijedi, ali na arapskom. Bio je to horor", ispričala je časna sestra za televiziju BFM.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/casna-opisala-isisov-napad-natjerali-su-svecenika-da-klekne-a-onda-mu-prerezali-grkljan/908856.aspx
Zaklali ga ko prase u crkvi u Evropi i nitko ništa.
A čekajmo onda da nas sve ovako prikolju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Časna opisala ISIS-ov napad: Natjerali su svećenika da klekne, a onda mu prerezali grkljan
Prokleta EU i prokleti liberali i prokleti kapitalizam!
I prokleti mač u koricama!
I prokleto okretanje drugog obraza!
I prokleti mač u koricama!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Časna opisala ISIS-ov napad: Natjerali su svećenika da klekne, a onda mu prerezali grkljan
Ne znam koja je razlika između njega koji propovijeda miroljubiwost i u nikog se ne dira i mene koji sjedim u kuči ispred kompa i isto se u nikoga ne diram ?
Možda da dam ovima svoju adresu i kažem im kad sam doma da i mene dođu i prikolju kao prase ?
Možda da dam ovima svoju adresu i kažem im kad sam doma da i mene dođu i prikolju kao prase ?
2014-04-11
Ja sam scieontolog i toga u nas nema.jastreb wrote:
OPSTANI.
2014-04-11
Ti si od sad malo na odmoru.
darla- Admin
2015-10-22
Similar topics
» ISIS se ispričao Izraelu za napad na vojnike
» Ruski zračni napad ubio još 2 ISIS zapovjednika
» U tijeku velika mobilizacija: Sirijska vojska s Rusima, Hezbolahom i Iranom ide u napad na ISIS
» Evo koliko je stvarno "časna" bivša časna sestra Bernardica
» Sirijske vlasti imaju dokaz o komunikaciji SAD-a i ISIS-a neposredno pred napad na sirijske vojnike u Deir ez-Zoru
» Ruski zračni napad ubio još 2 ISIS zapovjednika
» U tijeku velika mobilizacija: Sirijska vojska s Rusima, Hezbolahom i Iranom ide u napad na ISIS
» Evo koliko je stvarno "časna" bivša časna sestra Bernardica
» Sirijske vlasti imaju dokaz o komunikaciji SAD-a i ISIS-a neposredno pred napad na sirijske vojnike u Deir ez-Zoru
Page 1 of 1