izletio mu zmijski jezik jbg. brale
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: izletio mu zmijski jezik jbg. brale
Zna se, americka, nista rusija i slicni:)epikur37 wrote:Pitat ćemo nju čija je :p
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
dijagram wrote:Zna se, americka, nista rusija i slicni:)epikur37 wrote:Pitat ćemo nju čija je :p
Neka je, kako i treba.
A vi dečki ste znači škorini dječaci:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nikad niciji, samo svojepikur37 wrote:dijagram wrote:Zna se, americka, nista rusija i slicni:)epikur37 wrote:Pitat ćemo nju čija je :p
Neka je, kako i treba.
Koli je posluzila za maknuti ivu, sad valja maknuti nju.
Onda plenkija i tako redom, za sto gopdina nesto i pomakne.
Budu li se ponavljali isti, nema pomaka ni za 500 godina.
dijagram-
2015-08-09
Maknit će ih raspad demografije.dijagram wrote:Nikad niciji, samo svojepikur37 wrote:dijagram wrote:Zna se, americka, nista rusija i slicni:)epikur37 wrote:Pitat ćemo nju čija je :p
Neka je, kako i treba.
Koli je posluzila za maknuti ivu, sad valja maknuti nju.
Onda plenkija i tako redom, za sto gopdina nesto i pomakne.
Budu li se ponavljali isti, nema pomaka ni za 500 godina.
AfD.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jbga. kad se Skejo nije kandidiro bit će dobar i Škoro.epikur37 wrote:Prekopat će Jasjenovac, zabraniti SdSS, rehabilitirati Za dom spremni, drži štangu Hasančetu...a ono pravašija na kvadrat.
Ne, radije bilo tko drugi.
Nenadano, mogao bi Škoro dovesti Zokija na Pantovčak :)
Premda teške su šanse da Škoro dobije Koli.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Mislim da Tuđmanu polako dolazi kraj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Čekamo novi teroristički napad u Europi.
AfD i desnica.
AfD i desnica.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
sto fali zokijuepikur37 wrote:Nenadano, mogao bi Škoro dovesti Zokija na Pantovčak :)
plenkijev klon u neku ruku
adezenjarama bi odgovarao
mozda ne bas kao pupovac ali tu negdje:)
dijagram-
2015-08-09
Projekt Velebit već duže vrijeme polučuje rezultate koji ga približavaju ciljevima.
2014-04-22
Misliš da Milanović još i pije?kaya wrote:O bože, onda bolje ona pijandura ...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Jedino rješenje za ovakve je "NORMALNA" Hrvatska...
red wolf-
2016-02-10
AssadNaPodmornici wrote:stvarno škoro je u isto otišao i radikalno desno(vraća se na ustaše u WW2 i to mu je odjedanput glavni fokus) i radikalno lijevo(ustaše su bili socijalisti i a i on sam ima socijalističke ekonomske ideje).. bježi od mene , ne glasujem za ljevičare
Ma prije svega problem je sto se vraća u WW2...
Kolinda to ne radi
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
epikur37 wrote:Nenadano, mogao bi Škoro dovesti Zokija na Pantovčak :)
Nikakve
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Kako to ?jastreb wrote:Projekt Velebit već duže vrijeme polučuje rezultate koji ga približavaju ciljevima.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
dijagram wrote:haha, pa ima masu kandidata, cemu dramaturgijaepikur37 wrote:Prekopat će Jasjenovac, zabraniti SdSS, rehabilitirati Za dom spremni, drži štangu Hasančetu...a ono pravašija na kvadrat.
evo kolakusic na rtl, glupa voditeljica ne da mu nista izgovoriti, boze sacuvaj
Gledah kako je Milanovića pritisla, nije se dao, ali u očima mu se vidjelo da bi je najradije... ko onu svoju doktoricu što reže kruh na tanko...
darth_vader-
2014-04-17
A imenjak ti standardno... baljezga...:)
darth_vader-
2014-04-17
danni1 wrote:Jbga. kad se Skejo nije kandidiro bit će dobar i Škoro.epikur37 wrote:Prekopat će Jasjenovac, zabraniti SdSS, rehabilitirati Za dom spremni, drži štangu Hasančetu...a ono pravašija na kvadrat.
darth_vader-
2014-04-17
Pa ono što je nekada bilo nenormalno,sad se transformira u nešto lijepo i poželjno.סמאל wrote:Kako to ?jastreb wrote:Projekt Velebit već duže vrijeme polučuje rezultate koji ga približavaju ciljevima.
Nekada su se svi ograđivali od ustaštva,a sada ne samo da se ne smiješ ograditi jer ćeš ispasti neprijatelj,nego se sada na ustaštvu pobiru poeni.
Kad je Kolindi pala popularnost i kad su je najviše pljuvali? Onda kad je rekla da ZDS ipak nije stari hrvatski pozdrav.
Evo i ono o čemu ja ovdje pišem godinama. Škoro je ustašoid gori od Thompsona,samo što se uvijek držao u pozadini i gurao ispred sebe svog kumašina, glumeći neku finoću,a sada kad vidi neku šansu u ovoj partiji ,onda otvara sve karte i pokazuje pravo lice i na tome dobija simpatije ,a sigurno i mnogo glasova više.
Pročitaj zloglasni dokument Projekt Velebit i bit će ti sve jasno.
2014-04-22
Sve znam,prije mnogo godina(kad sam bio na pogrešnoj strani) priželjkivao sam da to bude tako,te i sam doprinosio tome,što danas gledam nekim sasvim drugim očima.jastreb wrote:Pa ono što je nekada bilo nenormalno,sad se transformira u nešto lijepo i poželjno.סמאל wrote:Kako to ?jastreb wrote:Projekt Velebit već duže vrijeme polučuje rezultate koji ga približavaju ciljevima.
Nekada su se svi ograđivali od ustaštva,a sada ne samo da se ne smiješ ograditi jer ćeš ispasti neprijatelj,nego se sada na ustaštvu pobiru poeni.
Kad je Kolindi pala popularnost i kad su je najviše pljuvali? Onda kad je rekla da ZDS ipak nije stari hrvatski pozdrav.
Evo i ono o čemu ja ovdje pišem godinama. Škoro je ustašoid gori od Thompsona,samo što se uvijek držao u pozadini i gurao ispred sebe svog kumašina, glumeći neku finoću,a sada kad vidi neku šansu u ovoj partiji ,onda otvara sve karte i pokazuje pravo lice i na tome dobija simpatije ,a sigurno i mnogo glasova više.
Pročitaj zloglasni dokument Projekt Velebit i bit će ti sve jasno.
Ne znam jeli se sjećaš kad je bio onaj prvi,,krug za trg'' a Stipe Mesić predsjednik,kad sam ti na lekskionu rekao da će doć ,,naše vrijeme'' te da će kad tad u Zagrebu nestat imena trga Maršala Tita a umjesto Mesića bit netko sasvim suprotan.
Onda sam radio fotomontaže i o Mesiću i o drugu Titu,te tadašnji (ja) vjerojatno bi bio sretan s današnjim stanjem,no međutim,sadašnji (ja) moram se boriti protiv prijašnjeg samog sebe,ako me razumiješ.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ŠOK U SRBIJI- SELO VIJEĆINCI PROGLASILI HRVATSKI JEZIK KAO SLUŽBENI JEZIK SELA
» Zaev : Slažemo se s prijedlogom Portugala da Bugarska prizna makedonski jezik kao jezik koji je kodificiran 1945 godine
» "Deks" izletio s ceste
» Srbin:'Brale nismo ti mi za demokratiju i takva sranja. Pokušali dva puta i završilo atentatima'
» VUČKO:LUDILO..brale...LUDILO..ne mogu da verujem da se to dešava
» Zaev : Slažemo se s prijedlogom Portugala da Bugarska prizna makedonski jezik kao jezik koji je kodificiran 1945 godine
» "Deks" izletio s ceste
» Srbin:'Brale nismo ti mi za demokratiju i takva sranja. Pokušali dva puta i završilo atentatima'
» VUČKO:LUDILO..brale...LUDILO..ne mogu da verujem da se to dešava
Page 2 of 2