izletio mu zmijski jezik jbg. brale
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
izletio mu zmijski jezik jbg. brale
MIROSLAV Škoro nedavno je održao još jedan govor u sklopu svoje predsjedničke kampanje, a snimka je objavljena na Facebook stranici Velimira Bujanca.
Škoro u govoru okupljenima poručuje kako se ne boji braniti ZDS, ali i kako će Jasenovac prekopati.
Škoro najprije govori o Danu antifašističke borbe za koji kaže da o datumu njegove proslave trebaju odlučiti povjesničari pa dodaje:
“Neka kaže pametni dr. Hasanbegović, ja ću prvi potpisat.”
Govorio je potom kako on pripada generaciji ljudi koji su pobijedili srpski antifašizam, ali i kako se ne boji govoriti o pozdravu ZDS.
“Ja pripadam generaciji ponosnih ljudi koja je pobijedila srpski fašizam. To smo mi pobijedili”, govori Škoro dok mu okupljeni oduševljeno plješću.
Potom priča i kako su ga ispitivali o pozdravu ZDS i dodaje kako se on ne boji govoriti o tome.
“Pogotovo što znam istinu i nisam licemjer. To je pozdrav pod kojim se moj vjenčani kum borio za ovu Hrvatsku 91. godine. To je pozdrav pod kojim se moj pradjed borio”, govori Škoro dok iz publike stiže oduševljeno “bravoooo”.
“Neće mi nitko kazati da je to pozdrav koji nekome smeta jer su ga koristili od 41. do 45. Jesu”, kaže Škoro dok se iz publike čuje: “Jesu” i “Morali su.”
“Ali koristili su i riječ 'Hrvatska', nastavlja Škoro”, koristili su i himnu 'Lijepa naša', koristili su i plaćali kunama. I ne samo to, Javnica Krugovalne postaje Zagreb bila je 'U boj, u boj'. To je dio opere 'Nikola Šubić Zrinski' i danas se izvodi”, govori im
Dodaje potom i kako će doći u Bleiburg.
“Naravno da ću doći u Bleiburg."
“Ali ću vam reći još jednu stvar. Otići ću i u Jasenovac, nemam ja problema s time, gospodine. I znate što ću tražiti? Tražit ću međunarodnu komisiju”, govori dok okupljeni oduševljeno plješću.
“Ako treba, prekopat ćemo sve”; zaključuje.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/skoro-prekopat-cemo-jasenovac/2132681.aspx
Škoro u govoru okupljenima poručuje kako se ne boji braniti ZDS, ali i kako će Jasenovac prekopati.
Škoro najprije govori o Danu antifašističke borbe za koji kaže da o datumu njegove proslave trebaju odlučiti povjesničari pa dodaje:
“Neka kaže pametni dr. Hasanbegović, ja ću prvi potpisat.”
Govorio je potom kako on pripada generaciji ljudi koji su pobijedili srpski antifašizam, ali i kako se ne boji govoriti o pozdravu ZDS.
“Ja pripadam generaciji ponosnih ljudi koja je pobijedila srpski fašizam. To smo mi pobijedili”, govori Škoro dok mu okupljeni oduševljeno plješću.
Potom priča i kako su ga ispitivali o pozdravu ZDS i dodaje kako se on ne boji govoriti o tome.
“Pogotovo što znam istinu i nisam licemjer. To je pozdrav pod kojim se moj vjenčani kum borio za ovu Hrvatsku 91. godine. To je pozdrav pod kojim se moj pradjed borio”, govori Škoro dok iz publike stiže oduševljeno “bravoooo”.
“Neće mi nitko kazati da je to pozdrav koji nekome smeta jer su ga koristili od 41. do 45. Jesu”, kaže Škoro dok se iz publike čuje: “Jesu” i “Morali su.”
“Ali koristili su i riječ 'Hrvatska', nastavlja Škoro”, koristili su i himnu 'Lijepa naša', koristili su i plaćali kunama. I ne samo to, Javnica Krugovalne postaje Zagreb bila je 'U boj, u boj'. To je dio opere 'Nikola Šubić Zrinski' i danas se izvodi”, govori im
Dodaje potom i kako će doći u Bleiburg.
“Naravno da ću doći u Bleiburg."
“Ali ću vam reći još jednu stvar. Otići ću i u Jasenovac, nemam ja problema s time, gospodine. I znate što ću tražiti? Tražit ću međunarodnu komisiju”, govori dok okupljeni oduševljeno plješću.
“Ako treba, prekopat ćemo sve”; zaključuje.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/skoro-prekopat-cemo-jasenovac/2132681.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: izletio mu zmijski jezik jbg. brale
alkar miroslav skoro u nista
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
O bože, onda bolje ona pijandura ...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Znao sam da je pravaška bleka....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Škoro.
Kolinda može zaboraviti na glasove desnice.
Kolinda može zaboraviti na glasove desnice.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
AU, imenjak na aparatima:)epikur37 wrote:Znao sam da je pravaška bleka....
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:AU, imenjak na aparatima:)epikur37 wrote:Znao sam da je pravaška bleka....
još me u leđima žiga
2015-08-06
hahahahahahaahhaahhahahahakaya wrote:O bože, onda bolje ona pijandura ...
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
ajde dobro, sto bi tek da se miljenik hasanbeg kandidiraepikur37 wrote:dijagram wrote:AU, imenjak na aparatima:)epikur37 wrote:Znao sam da je pravaška bleka....
još me u leđima žiga
nosio bi transparente skoro, skoro:)
dijagram-
2015-08-09
stvarno škoro je u isto otišao i radikalno desno(vraća se na ustaše u WW2 i to mu je odjedanput glavni fokus) i radikalno lijevo(ustaše su bili socijalisti i a i on sam ima socijalističke ekonomske ideje).. bježi od mene , ne glasujem za ljevičare
Pa skuplja glasove radikalne desnice da ih ne dobije Kolinda i Kolakušić. Glasove ljevice ionako neće dobit.AssadNaPodmornici wrote:stvarno škoro je u isto otišao i radikalno desno(vraća se na ustaše u WW2 i to mu je odjedanput glavni fokus) i radikalno lijevo(ustaše su bili socijalisti i a i on sam ima socijalističke ekonomske ideje).. bježi od mene , ne glasujem za ljevičare
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dijagram wrote:ajde dobro, sto bi tek da se miljenik hasanbeg kandidiraepikur37 wrote:dijagram wrote:AU, imenjak na aparatima:)epikur37 wrote:Znao sam da je pravaška bleka....
još me u leđima žiga
nosio bi transparente skoro, skoro:)
Pa gle...radije onda Zoky :)
2015-08-06
Prekopat će Jasjenovac, zabraniti SdSS, rehabilitirati Za dom spremni, drži štangu Hasančetu...a ono pravašija na kvadrat.
Ne, radije bilo tko drugi.
2015-08-06
haha, pa ima masu kandidata, cemu dramaturgijaepikur37 wrote:Prekopat će Jasjenovac, zabraniti SdSS, rehabilitirati Za dom spremni, drži štangu Hasančetu...a ono pravašija na kvadrat.
evo kolakusic na rtl, glupa voditeljica ne da mu nista izgovoriti, boze sacuvaj
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:haha, pa ima masu kandidata, cemu dramaturgijaepikur37 wrote:Prekopat će Jasjenovac, zabraniti SdSS, rehabilitirati Za dom spremni, drži štangu Hasančetu...a ono pravašija na kvadrat.
Pa nema dramaturgije....čisto komentar.
Naći će on svoje glasače, evo par forumskih šilji olofke: vucina, marc, max, možda tre...itd.
2015-08-06
Ima ima, govor mrznje rekao bi onaj, kako ga zovu, teglica ajvara:)epikur37 wrote:dijagram wrote:haha, pa ima masu kandidata, cemu dramaturgijaepikur37 wrote:Prekopat će Jasjenovac, zabraniti SdSS, rehabilitirati Za dom spremni, drži štangu Hasančetu...a ono pravašija na kvadrat.
Naći će on svoje glasače, evo par forumskih šilji olofke: vucina, marc, max, možda tre...itd.
glede skore, budem, li izasao birati, a rijetko kad to cinim, prije za njega nego ostale
no jos nije jasno definirano nista, jedva se nesto culo od njega i ostalih
s novim licem moze se samo dobiti u odnosu na stanje koje jest
cisto pragmaticno, no politicki diletanti i navijaci to ne znaju:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Ima ima, govor mrznje rekao bi onaj, kako ga zovu, teglica ajvara:)epikur37 wrote:dijagram wrote:haha, pa ima masu kandidata, cemu dramaturgijaepikur37 wrote:Prekopat će Jasjenovac, zabraniti SdSS, rehabilitirati Za dom spremni, drži štangu Hasančetu...a ono pravašija na kvadrat.
glede skore, budem, li izasao birati, a rijetko kad to cinim, prije za njega nego ostale
ajvar je zakon, mislim pravi :D
A slušaj, svatko glasa prema svom političkom opredjeljenju.
Moja je Koli :)
2015-08-06
Ne vjerujem, ona je erina:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Ima ima, govor mrznje rekao bi onaj, kako ga zovu, teglica ajvara:)epikur37 wrote:dijagram wrote:haha, pa ima masu kandidata, cemu dramaturgijaepikur37 wrote:Prekopat će Jasjenovac, zabraniti SdSS, rehabilitirati Za dom spremni, drži štangu Hasančetu...a ono pravašija na kvadrat.
ajvar je zakon, mislim pravi :D
A slušaj, svatko glasa prema svom političkom opredjeljenju.
Moja je Koli :)
dijagram-
2015-08-09
Zna se, americka, nista rusija i slicni:)epikur37 wrote:Pitat ćemo nju čija je :p
dijagram-
2015-08-09
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ŠOK U SRBIJI- SELO VIJEĆINCI PROGLASILI HRVATSKI JEZIK KAO SLUŽBENI JEZIK SELA
» Zaev : Slažemo se s prijedlogom Portugala da Bugarska prizna makedonski jezik kao jezik koji je kodificiran 1945 godine
» "Deks" izletio s ceste
» Srbin:'Brale nismo ti mi za demokratiju i takva sranja. Pokušali dva puta i završilo atentatima'
» VUČKO:LUDILO..brale...LUDILO..ne mogu da verujem da se to dešava
» Zaev : Slažemo se s prijedlogom Portugala da Bugarska prizna makedonski jezik kao jezik koji je kodificiran 1945 godine
» "Deks" izletio s ceste
» Srbin:'Brale nismo ti mi za demokratiju i takva sranja. Pokušali dva puta i završilo atentatima'
» VUČKO:LUDILO..brale...LUDILO..ne mogu da verujem da se to dešava
Page 1 of 2