'Hrvate sam ubijao kao kokoske,plakali su i molili,zglobovi su mi otekli koliko sam ih tukao'
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: 'Hrvate sam ubijao kao kokoske,plakali su i molili,zglobovi su mi otekli koliko sam ih tukao'
ne nego kad su te " lokve" počeli zapišavati divlje horde s istoka, srbi, turci..Ringo10 wrote:Sranja su počela kad smo izašli iz pećine i počeli otimat jedni drugima vatru i lokve iz kojih smo pili vodu.tre wrote:sranja su počela onog trena kada su srbi preši drinu i zajedno sa turcima počeli osvajati i otimati Hrvatsku zemlju a sotonska svetosavska sekta im u tome svesrdno pomagala
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Re: 'Hrvate sam ubijao kao kokoske,plakali su i molili,zglobovi su mi otekli koliko sam ih tukao'
Pećinski Srbi i pećinski Turcitre wrote:ne nego kad su te " lokve" počeli zapišavati divlje horde s istoka, srbi, turci..Ringo10 wrote:Sranja su počela kad smo izašli iz pećine i počeli otimat jedni drugima vatru i lokve iz kojih smo pili vodu.tre wrote:sranja su počela onog trena kada su srbi preši drinu i zajedno sa turcima počeli osvajati i otimati Hrvatsku zemlju a sotonska svetosavska sekta im u tome svesrdno pomagala
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
pa jel neznaš da su prvo nastali srbi pa amebe i papučice...Ringo10 wrote:Pećinski Srbi i pećinski Turcitre wrote:ne nego kad su te " lokve" počeli zapišavati divlje horde s istoka, srbi, turci..Ringo10 wrote:Sranja su počela kad smo izašli iz pećine i počeli otimat jedni drugima vatru i lokve iz kojih smo pili vodu.tre wrote:sranja su počela onog trena kada su srbi preši drinu i zajedno sa turcima počeli osvajati i otimati Hrvatsku zemlju a sotonska svetosavska sekta im u tome svesrdno pomagala
sjecam se neka knjiga u toku rata izasla od strane bosnjatre wrote:pa jel neznaš da su prvo nastali srbi pa amebe i papučice...Ringo10 wrote:Pećinski Srbi i pećinski Turcitre wrote:ne nego kad su te " lokve" počeli zapišavati divlje horde s istoka, srbi, turci..Ringo10 wrote:Sranja su počela kad smo izašli iz pećine i počeli otimat jedni drugima vatru i lokve iz kojih smo pili vodu.tre wrote:sranja su počela onog trena kada su srbi preši drinu i zajedno sa turcima počeli osvajati i otimati Hrvatsku zemlju a sotonska svetosavska sekta im u tome svesrdno pomagala
I pocinje nesto ovako
tu su bile porodice (pa nabraja muslimanske stare obitelji iz tog grada
a onda su dosli iz dalmacije (pa nabraja hrvatske obitelji I u koji dio grada su se nastanili)
nema stari ni ameba, odma bosnjak iskocio drito iz neke lokve na koju se sunceva svjetlost spustila
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Vizavi ovoga šta je napisao Prckov...Svi su tu,u neku ruku u pravu.
Mi smo ovdje oduvijek. Znači nije bilo onakvih seoba Slavena kako to tvrdi konvencionalna znanost.
Genetika i jezik to potvrđuju.
Tako da sve one koji tvrde da smo mi tu "od stoljeća sedmog" treba izvrgnuti ruglu kao antidomoljubne.
I nikakvi Ćiril i Metod nisu bili apostoli slavenstva,jer su Slavebni i oprije njih živjeli tu,a kršćanstvo nam je(a to kaže i Biblija) donio sveti Pavao.
Mi smo ovdje oduvijek. Znači nije bilo onakvih seoba Slavena kako to tvrdi konvencionalna znanost.
Genetika i jezik to potvrđuju.
Tako da sve one koji tvrde da smo mi tu "od stoljeća sedmog" treba izvrgnuti ruglu kao antidomoljubne.
I nikakvi Ćiril i Metod nisu bili apostoli slavenstva,jer su Slavebni i oprije njih živjeli tu,a kršćanstvo nam je(a to kaže i Biblija) donio sveti Pavao.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sta nije bilo,seobe Slavena ..?
E moj jastrebe
Prespavao nastavu povijesti
E moj jastrebe
Ovo su lovačkeprckov wrote:sjecam se neka knjiga u toku rata izasla od strane bosnjatre wrote:pa jel neznaš da su prvo nastali srbi pa amebe i papučice...Ringo10 wrote:Pećinski Srbi i pećinski Turcitre wrote:ne nego kad su te " lokve" počeli zapišavati divlje horde s istoka, srbi, turci..Ringo10 wrote:
Sranja su počela kad smo izašli iz pećine i počeli otimat jedni drugima vatru i lokve iz kojih smo pili vodu.
I pocinje nesto ovako
tu su bile porodice (pa nabraja muslimanske stare obitelji iz tog grada
a onda su dosli iz dalmacije (pa nabraja hrvatske obitelji I u koji dio grada su se nastanili)
nema stari ni ameba, odma bosnjak iskocio drito iz neke lokve na koju se sunceva svjetlost spustila
Koje bi pas s maslom polizao
Prcko je taj pas.
a što ti kažeš za ovo gore što je prcko pisao o tome da su mujage prve nastanile bosnu?Sora wrote:Sta nije bilo,seobe Slavena ..?
E moj jastrebe
Bilo je,ali ne u onako masovne kako su nas učili.Sora wrote:Sta nije bilo,seobe Slavena ..?
E moj jastrebe
Mi mo tu davno prije stoljeća 7. genetika to dokazuje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Rusi uce drugacije po skolama...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Generalno, Balkanci ne lice na Istok Evrope ekipu.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Kemo...
https://www.dnevno.hr/domovina/grad-heroj/strasna-istina-o-zlotvoru-koji-je-francuza-mucio-na-ovcari-provjerio-sam-kemo-je-netaknut-umro-2008- u-Vukovaru-1394002 /
https://www.dnevno.hr/domovina/grad-heroj/strasna-istina-o-zlotvoru-koji-je-francuza-mucio-na-ovcari-provjerio-sam-kemo-je-netaknut-umro-2008- u-Vukovaru-1394002 /
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Meni je bilo najbolje ono još davno na TV BiH nekakva emisija iz povijesti i kažu geniji slijedeće:
U Srbiji je Stefan Nemanja negdje u 12 stoljeću posjekao i istrijebio heretike Bogumile čije se sektaško učenje proširilo iz Bugarske ...
Kaže nekakav muslimanski "povjesničar" kako je to bio prvi poznati genocid NAD BOŠNJACIMA.
Samo da se smiješ i ništa više. Jebo te patak ...
U Srbiji je Stefan Nemanja negdje u 12 stoljeću posjekao i istrijebio heretike Bogumile čije se sektaško učenje proširilo iz Bugarske ...
Kaže nekakav muslimanski "povjesničar" kako je to bio prvi poznati genocid NAD BOŠNJACIMA.
Samo da se smiješ i ništa više. Jebo te patak ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Novi direktor Toplana Sarajevo Enver Zornić osuđen da je ubijao Hrvate i Srbe pa potom spaljivao tijela
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
» Covid-potvrde u bolnicama: Koliko je zaraženo cijepljenih, a koliko necijepljenih
» Fenomen bujanja uhljeba '82:Koliko Jugoslovena radi u društvenom sektoru,koliko u industriji?
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
» Covid-potvrde u bolnicama: Koliko je zaraženo cijepljenih, a koliko necijepljenih
» Fenomen bujanja uhljeba '82:Koliko Jugoslovena radi u društvenom sektoru,koliko u industriji?
Page 5 of 5