Umrla Mani Gotovac
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Umrla Mani Gotovac
http://www.vecernji.hr/kultura/preminula-je-mani-gotovac-1359109
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Umrla Mani Gotovac
Evo,dolazi ono doba godine kada ljudi po nekom čudnovatom "običaju" odlaze više nego u drugim dijelovima godine.
I to traje negdje do prvih dana u novoj godini.
I to traje negdje do prvih dana u novoj godini.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
R.I.P., Mani.
Nije uvijek lako bit zena.
Nije uvijek lako bit zena.
rip, nisam ni znao da je bolesna...
bila mi je fora slušat kako govori...
ja sam zapamtio kad se najvise usrala od svih na onom konvoju za dubrovnik 1991 godine a ima i snimka u onom dokumentarcu gdje panicno govori da se vrate u split jer ce ih jrm napasti i potopiti doslovno histerija...na koncu je mesic i jos neki morali smirivati..na koncu se ona i jos nekoliko njih iskrcalo u korculiT. wrote:rip, nisam ni znao da je bolesna...
2015-09-08
..kasnije s epravdala da je mislila da nece biti problema ali da je uhvatio strah nakon sto su brodovi jrm-a zaustavili konvoj kod korcule radi pretresa da ce ih jrm potopiti posto je cula preko radio veze prijetnje zapovjednika ratnog broda jrm-a da ako ne dozvole pretres da ce ih potopiti...pa je rekla da se tada pola broda htjelo vratiti i da nije ona jedina bila u panici..
2015-09-08
Prvo Dudek a sad Mani, odoše zadnje legende.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ma to sa legendama mi vec ide na zivce..tko god umre legenda..epitet legende mogu zasluziti stavrno legende u doslovnom smislu rijeci...koji su ostavili veliki trag u svojoj bransi ali i na siroke mase...mani gotovac je ostavila neki trag ali ne toliki da bi joj se dijelili epiteti poput legendi...za dudeka se moze reci legenda ali ni za njega bas jer jedinu veliku ulogu je odigrao bas u gruntovcanima ostalo ej bilo prosjek vecinom poneka sporedna uloga u filmu nesto aktivniji je bio u kazalistu...legendarni mozes dodati npr.uz fabijana sovagovica,borisa dvornika,spiru guberinu,olivera dragojevica,misu kovaca i jos mozda nekoliko osoba....mislim na kulturnu,filmsku i glazbenu scenu...Hektorović wrote:Prvo Dudek a sad Mani, odoše zadnje legende.
Jel se zna kako je Špiro Guberina?
2015-09-08
Da,a što misliš o ovom?vuksadinare wrote:ma to sa legendama mi vec ide na zivce..tko god umre legenda..epitet legende mogu zasluziti stavrno legende u doslovnom smislu rijeci...koji su ostavili veliki trag u svojoj bransi ali i na siroke mase...mani gotovac je ostavila neki trag ali ne toliki da bi joj se dijelili epiteti poput legendi...za dudeka se moze reci legenda ali ni za njega bas jer jedinu veliku ulogu je odigrao bas u gruntovcanima ostalo ej bilo prosjek vecinom poneka sporedna uloga u filmu nesto aktivniji je bio u kazalistu...legendarni mozes dodati npr.uz fabijana sovagovica,borisa dvornika,spiru guberinu,olivera dragojevica,misu kovaca i jos mozda nekoliko osoba....mislim na kulturnu,filmsku i glazbenu scenu...Hektorović wrote:Prvo Dudek a sad Mani, odoše zadnje legende.
https://www.portalnovosti.com/legenda-o-legendarnom-rodji
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
da ti ne mislis da se iza nicka vuka krije dezulovicjastreb wrote:Da,a što misliš o ovom?vuksadinare wrote:ma to sa legendama mi vec ide na zivce..tko god umre legenda..epitet legende mogu zasluziti stavrno legende u doslovnom smislu rijeci...koji su ostavili veliki trag u svojoj bransi ali i na siroke mase...mani gotovac je ostavila neki trag ali ne toliki da bi joj se dijelili epiteti poput legendi...za dudeka se moze reci legenda ali ni za njega bas jer jedinu veliku ulogu je odigrao bas u gruntovcanima ostalo ej bilo prosjek vecinom poneka sporedna uloga u filmu nesto aktivniji je bio u kazalistu...legendarni mozes dodati npr.uz fabijana sovagovica,borisa dvornika,spiru guberinu,olivera dragojevica,misu kovaca i jos mozda nekoliko osoba....mislim na kulturnu,filmsku i glazbenu scenu...Hektorović wrote:Prvo Dudek a sad Mani, odoše zadnje legende.
https://www.portalnovosti.com/legenda-o-legendarnom-rodji
2015-09-08
rođo je bio legendarni zajebant..a dezulovic po obiacju nije skuzio jer on misli da je on jedini zajebant ah da uz pajdu mu viktora ivancica i tomica...za informaciju dezulovicu u spajicevoj mesnici dugogodisnji mesar je bio upravo srbin rajko...a jedan od najboljih prijatelja musliman hajro...to sto je spajic govorio na tv vise je zajebancija koga je znao...i poznavao...
2015-09-08
...na neke kritike spajica da je šovinist..on se za jedne novine slikao sa svojim mesarom srbinom rajkom gdje je spajic seretski fol davio..te rekao 'evo davim mog mesara i prijatelaj srbina rajka jer ja mrzim srbe'
2015-09-08
...olako se poteze ta rijec legenda...recimo za mani bi bii primjerena rijec umrla poznata umjetnica i knjizevnica...
2015-09-08
inace mani je preotela najboljoj prijateljici muza te licemjerno rekla 'u ljubavi je sve dozvoljeno'...toliko o 'moralnoj' mani
2015-09-08
tu je njezina moralna odgovornost u 1/3 dijela...vuksadinare wrote:inace mani je preotela najboljoj prijateljici muza te licemjerno rekla 'u ljubavi je sve dozvoljeno'...toliko o 'moralnoj' mani
preostali dio dijele bivši muž bivše prijateljice i bivša prijateljica, svatko također u po 1/3 dijela...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
..plus sto se do danas nije otkrilo gdje je 'nestalo' 85 000 kuna u hnk-u dok je bila šefica tamo...T. wrote:tu je njezina moralna odgovornost u 1/3 dijela...vuksadinare wrote:inace mani je preotela najboljoj prijateljici muza te licemjerno rekla 'u ljubavi je sve dozvoljeno'...toliko o 'moralnoj' mani
preostali dio dijele bivši muž bivše prijateljice i bivša prijateljica, svatko također u po 1/3 dijela...
2015-09-08
mrtva usta ne govore...vuksadinare wrote:..plus sto se do danas nije otkrilo gdje je 'nestalo' 85 000 kuna u hnk-u dok je bila šefica tamo...T. wrote:tu je njezina moralna odgovornost u 1/3 dijela...vuksadinare wrote:inace mani je preotela najboljoj prijateljici muza te licemjerno rekla 'u ljubavi je sve dozvoljeno'...toliko o 'moralnoj' mani
nećemo sad o 10-ak tisuća eura ili njezinim ljubavnim nepodopštinama...
gledajmo dobre stvari koje je pokojnica uradila kroz svoj grješnički život...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
pa sad...tocno..o mrtvima sve najbolje ...kako je ono mesic rekao..'mani je zrtva spletki'T. wrote:mrtva usta ne govore...vuksadinare wrote:..plus sto se do danas nije otkrilo gdje je 'nestalo' 85 000 kuna u hnk-u dok je bila šefica tamo...T. wrote:tu je njezina moralna odgovornost u 1/3 dijela...vuksadinare wrote:inace mani je preotela najboljoj prijateljici muza te licemjerno rekla 'u ljubavi je sve dozvoljeno'...toliko o 'moralnoj' mani
nećemo sad o 10-ak tisuća eura ili njezinim ljubavnim nepodopštinama...
gledajmo dobre stvari koje je pokojnica uradila kroz svoj grješnički život...
2015-09-08
meni će ostati u sjećanju po dobro odabranim lepršavim frizurama i svakojakim ludim okvirima naočala
RIP Mani
RIP Mani
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Obuljen rođakinja Mani Gotovac...lijepo..lijepo...ne bi me cudilo da joj i Frljić nešto u srodstvu
» Umrla Jadranka Stojaković
» U 91. godini preminuo Pero Gotovac
» Umrla je Kasandra
» Umrla Lola Novaković
» Umrla Jadranka Stojaković
» U 91. godini preminuo Pero Gotovac
» Umrla je Kasandra
» Umrla Lola Novaković
Page 1 of 2