da li je srbin s.p. krivac za pad moralesa
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: da li je srbin s.p. krivac za pad moralesa
nije bas 100% ali velika vecina..no argentina ej oduvijek politicki nestabilna za razliku od urugvaja gdje interesantno od bijejelaca porijeklom europljana najbrojniji su njemci i spanjolci..dok u argentini najbrojniji su talijani,spanjolci ali ima također nesto njemaca...jastreb wrote:Zaboravio si Rgentinu. I u njoj je bjelačko stanovništvo gotovo pa 100%.vuksadinare wrote:ja od kad pamtim za sebe vlasti u juznoj i srednjoj americi su se smjenjivale pucevima i mahom su diktature bile...izuzev urugvaja u kojem je vecina bjelacko stanovnistvo..i cilea ali koji ej tamo do osamdesetih također bio izlozen pucevima i diktaturama..ako ne zajebava politika zajebavaju narko karteli i druge bande..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nisu Srbi nego Srđa Popović. A njemu je posao da izaziva pučeve i revolucije. Druga je stvar što on dobro radi svoj posao.mortal wrote:ma mislim.. kajgod
mislim na značaj koji si srbi uzimaju u svakom većem događanju u svijetu
vuksadinare wrote:ne dugo mi prijatelj bio u urugvaju,argentini,brazilu...veli da je urugvaj po svom politickom uređenju,nacinu zivota i ponasanju najblize europi...i da kad bi birao zivot u juznoj americi izabrao bi urugvaj...koji uz sve to ima ugodnu klimu..mjesavinu mediteranske i subtropske...jedna cetvrtina urugvaja je đungla i tu mozes sve vidjeti sto imaju i druge juznoamericke drzave a da se ne maknes iz urugvaja sa prednosti mirnijeg zivota u najuređenijoj juznoamerickoj drzavi...plus sto je stopa kriminala najmanja u juznoj americi
oko urugvaja sam saglasan.
i ja bih izabrao urugvaj.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Eto ko je krivac za nerede
» Konačno se zna krivac
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» pronadjen krivac za poljudsku svastiku
» Francusa u kaosu, krivac je Rusija
» Konačno se zna krivac
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» pronadjen krivac za poljudsku svastiku
» Francusa u kaosu, krivac je Rusija
Page 2 of 2