da li je srbin s.p. krivac za pad moralesa
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
da li je srbin s.p. krivac za pad moralesa
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=11&dd=13&nav_category=78&nav_id=1616355
Guest- Guest
Re: da li je srbin s.p. krivac za pad moralesa
ma mislim.. kajgod
mislim na značaj koji si srbi uzimaju u svakom većem događanju u svijetu
mislim na značaj koji si srbi uzimaju u svakom većem događanju u svijetu
Last edited by mortal on 13/11/2019, 10:10; edited 1 time in total
2014-04-16
..ma kakav indijanac na celu neke drzave...to je za njih visa matematika..daj im komad đungle i komadic zemlej za uzgoj koke i bog te veseli...tu su doma...to kao da u europi stavis roma na vlast...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Srbi su krivi za pad morala,a ne Moralesa.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Srbi su krivi za pad morala,a ne Moralesa.
e da i to čujem od tebe
immortal-
2014-04-16
indijanci su kod njih kao mi Hrvati na svom, a romi kod nas su kao bijelci na njihovomvuksadinare wrote:..ma kakav indijanac na celu neke drzave...to je za njih visa matematika..daj im komad đungle i komadic zemlej za uzgoj koke i bog te veseli...tu su doma...to kao da u europi stavis roma na vlast...
ali nas gaze na vlastitoj zemlji i jedne i druge
immortal-
2014-04-16
ovaj svijet doista ide u kurac kad na vlast dolaze indiosi,romi i kmice...
2015-09-08
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:829907-Bolivijska-senatorka-Anjes-sebe-proglasila-predsednicom
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dobra koka...bolje ona nego morales bar za ociRayMabus wrote:
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:829907-Bolivijska-senatorka-Anjes-sebe-proglasila-predsednicom
2015-09-08
...juzna amerika druga rijec za - pučeve i diktature....najveci krmen juzne amerike sto je to kontinent bogat prirodnim resursima...nekad prednost a jos vise mana...jer onda su uvijek na piku mocnih..jos ako kontinent obiluje indijancima,kmicama i sarolikom rajom di ces bolje da to stavis pod kontrolu..plus sto se i raja mlati među sobom...
2015-09-08
ja od kad pamtim za sebe vlasti u juznoj i srednjoj americi su se smjenjivale pucevima i mahom su diktature bile...izuzev urugvaja u kojem je vecina bjelacko stanovnistvo..i cilea ali koji ej tamo do osamdesetih također bio izlozen pucevima i diktaturama..ako ne zajebava politika zajebavaju narko karteli i druge bande..
2015-09-08
uglavnom uz afriku najnestabilniji kontinent...gdje vlasti u zargonu traju od bozica do bozica a i manje..
2015-09-08
Srpski naučnici tvrde da su zebre srpske životinje jer imaju “bre” u nazivu i nose dresove FK Partizana
Također su skrenuli i pažnju na neukrotiv karakter zebri, koje nitko ne može pripitomiti.
Ta neukrotivost je također nešto za što ovi naučnici vjeruju da zebre dijele sa Srbima koji stoljećima prkose svakoj sili, bilo turskoj, austrougarskoj, njemačkoj ili američkoj. Dakako, neće ovo stati na tome. Srbi misle kao svoje životinje zaštiti i kobre, koje također imaju bre u nazivu.
Ovaj njihov prijedlog podržale su kolege s Biološkog fakulteta koji će predložiti da se kao autohtone srpske vrste zaštite voće breskva, drvo breza i gljive brestovače, jer također sadrže to zvučno srpsko bre u nazivu.
https://www.newsbar.hr/srpski-naucnici-tvrde-da-su-zebre-srpske-zivotinje-jer-imaju-bre-u-nazivu-i-nose-dresove-fk-partizana/
Također su skrenuli i pažnju na neukrotiv karakter zebri, koje nitko ne može pripitomiti.
Ta neukrotivost je također nešto za što ovi naučnici vjeruju da zebre dijele sa Srbima koji stoljećima prkose svakoj sili, bilo turskoj, austrougarskoj, njemačkoj ili američkoj. Dakako, neće ovo stati na tome. Srbi misle kao svoje životinje zaštiti i kobre, koje također imaju bre u nazivu.
Ovaj njihov prijedlog podržale su kolege s Biološkog fakulteta koji će predložiti da se kao autohtone srpske vrste zaštite voće breskva, drvo breza i gljive brestovače, jer također sadrže to zvučno srpsko bre u nazivu.
https://www.newsbar.hr/srpski-naucnici-tvrde-da-su-zebre-srpske-zivotinje-jer-imaju-bre-u-nazivu-i-nose-dresove-fk-partizana/
ne dugo mi prijatelj bio u urugvaju,argentini,brazilu...veli da je urugvaj po svom politickom uređenju,nacinu zivota i ponasanju najblize europi...i da kad bi birao zivot u juznoj americi izabrao bi urugvaj...koji uz sve to ima ugodnu klimu..mjesavinu mediteranske i subtropske...jedna cetvrtina urugvaja je đungla i tu mozes sve vidjeti sto imaju i druge juznoamericke drzave a da se ne maknes iz urugvaja sa prednosti mirnijeg zivota u najuređenijoj juznoamerickoj drzavi...plus sto je stopa kriminala najmanja u juznoj americi
2015-09-08
Noor wrote:Srpski naučnici tvrde da su zebre srpske životinje jer imaju “bre” u nazivu i nose dresove FK Partizana
2015-09-08
jastreb wrote:Srbi su krivi za pad morala,a ne Moralesa.
catabbath-
2015-08-22
Da nije Vukodlak Siniša u pitanju? :D
Noor wrote:Srpski naučnici tvrde da su zebre srpske životinje jer imaju “bre” u nazivu i nose dresove FK Partizana
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Zaboravio si Rgentinu. I u njoj je bjelačko stanovništvo gotovo pa 100%.vuksadinare wrote:ja od kad pamtim za sebe vlasti u juznoj i srednjoj americi su se smjenjivale pucevima i mahom su diktature bile...izuzev urugvaja u kojem je vecina bjelacko stanovnistvo..i cilea ali koji ej tamo do osamdesetih također bio izlozen pucevima i diktaturama..ako ne zajebava politika zajebavaju narko karteli i druge bande..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nije bas 100% ali velika vecina..no argentina ej oduvijek politicki nestabilna za razliku od urugvaja gdje interesantno od bijejelaca porijeklom europljana najbrojniji su njemci i spanjolci..dok u argentini najbrojniji su talijani,spanjolci ali ima također nesto njemaca...jastreb wrote:Zaboravio si Rgentinu. I u njoj je bjelačko stanovništvo gotovo pa 100%.vuksadinare wrote:ja od kad pamtim za sebe vlasti u juznoj i srednjoj americi su se smjenjivale pucevima i mahom su diktature bile...izuzev urugvaja u kojem je vecina bjelacko stanovnistvo..i cilea ali koji ej tamo do osamdesetih također bio izlozen pucevima i diktaturama..ako ne zajebava politika zajebavaju narko karteli i druge bande..
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Eto ko je krivac za nerede
» Konačno se zna krivac
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» pronadjen krivac za poljudsku svastiku
» Francusa u kaosu, krivac je Rusija
» Konačno se zna krivac
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» pronadjen krivac za poljudsku svastiku
» Francusa u kaosu, krivac je Rusija
Page 1 of 2