Forumska vecera
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Forumska vecera
Operw se opet ugasio?
Nece dobit torte..on jedini ;-D
Operw nadzire sve. Provkerava pozivnice. Arsenal. Niste ni svjesni da ste pod budnim okom Operwovih momaka. Svaka vasa greska bit ce kaznjena smrtnom kaznom.
Svi osim Noor. Ona navija za Juventus. Ali i ona je pod nadzorom Gestapoa
Svi osim Noor. Ona navija za Juventus. Ali i ona je pod nadzorom Gestapoa
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Momci ona odredba o zabrani unosenja vatremog oruzja kao i hladnoga je ukinuta. Ponesite sa sobom sve sto imate. Kalasnjikove zolje katane rucne bombe pistolje minobacace.
Ukinuta je i zabrana rasprave o nogometu.
I kad nakon zderanja i pijanke dodje rasprava o guardioli messiju cr7 i kad temperatura dosegne vrhunac sve sto imate ispraznite u ovaj zenski nesoj. Ende kad budes roka po meggi iz ciganke sjeti se da mrzi messija i guardiolu.
Bracala kad budes klao ovu Atlanu sjeti se da mrzi cmartizan united i cr7.
Nexalite ih. Zenski dio foruma potamanit
Atlana voli sve sto volim ja, zato dalje ruke od nje ili cemo imati problem...
Guest- Guest
Naravno i toMaggie19 wrote:I branit me od ovih nasrtljivaca koji bi da ih ja sluzim, tststststsskripar wrote:Naravno cast ce mi biti hahaMaggie19 wrote:Moze..taman da platis tortu i poneses ;-Pskripar wrote:Tu sam i jaMaggie19 wrote:Ja cu biti pocasna gosca..
;-D
Narucit cu tortu, ajde ;-@
Idemo skupa ;-D
B-)
Ti ces sluzit samo mene :P
skripar-
2015-08-09
Moze, dat cu ti cijelu tortu..ne moras ni rezat ;-Dskripar wrote:Naravno i toMaggie19 wrote:I branit me od ovih nasrtljivaca koji bi da ih ja sluzim, tststststsskripar wrote:Naravno cast ce mi biti hahaMaggie19 wrote:Moze..taman da platis tortu i poneses ;-Pskripar wrote:Tu sam i jaMaggie19 wrote:Ja cu biti pocasna gosca..
;-D
Narucit cu tortu, ajde ;-@
Idemo skupa ;-D
B-)
Nekako slutim da bi ta vecera izgledala ovako ;-^^
https://youtu.be/86Ckh80mLlQ
https://youtu.be/86Ckh80mLlQ
Da nisam ubacio žene i izgledalo bi kao kobasafest...možda sam time nekome sjebao planove,ali moram misliti i na nas koji nismo ljubitelji kobasa!
;-D
Polako se odaju, da..
B-^^
Polako se odaju, da..
B-^^
Bas si velikodusna ali nije u redu da samo meni das tortu, a i puno mi je cijela, izrezi i podjeli svima a ja cu platitMaggie19 wrote:Moze, dat cu ti cijelu tortu..ne moras ni rezat ;-Dskripar wrote:Naravno i toMaggie19 wrote:I branit me od ovih nasrtljivaca koji bi da ih ja sluzim, tststststsskripar wrote:Naravno cast ce mi biti hahaMaggie19 wrote:
Moze..taman da platis tortu i poneses ;-P
B-)
skripar-
2015-08-09
opaaa..ah, ta muska solidarnost..;-))skripar wrote:Bas si velikodusna ali nije u redu da samo meni das tortu, a i puno mi je cijela, izrezi i podjeli svima a ja cu platitMaggie19 wrote:Moze, dat cu ti cijelu tortu..ne moras ni rezat ;-Dskripar wrote:Naravno i toMaggie19 wrote:I branit me od ovih nasrtljivaca koji bi da ih ja sluzim, tststststsskripar wrote:Naravno cast ce mi biti hahaMaggie19 wrote:
Moze..taman da platis tortu i poneses ;-P
B-)
Da smo barem mi zene takve..ponekad mislim da sam musko ;-^^
Ima dosta talijanskih umjetničkih filmova na temu večera, načuo sam...počne lijepo, odjela i toalete svi, a završi... donekle drukčije nego na Maggienom linku iako isto bude pištolja i svega...
darth_vader-
2014-04-17
skripar wrote:Bas si velikodusna ali nije u redu da samo meni das a i puno mi je cijela, podjeli svima a ja cu platitMaggie19 wrote:Moze, dat cu ti cijelu tortu..ne moras ni rezat ;-Dskripar wrote:Naravno i toMaggie19 wrote:I branit me od ovih nasrtljivaca koji bi da ih ja sluzim, tststststsskripar wrote:
Naravno cast ce mi biti haha
B-)
Da..i francuskih;-))jasambrend wrote:Ima dosta talijanskih umjetničkih filmova na temu večera, načuo sam...počne lijepo, odjela i toalete svi, a završi... donekle drukčije nego na Maggienom linku iako isto bude pištolja i svega...
Ali nekako mi ova gornja scena prva pala na pamet ;-@
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Vajde, da vidimo tko je stara skola..dance master ;-))
za to treba vruuuća krv, misliš da će se tko javiti?Maggie19 wrote:Vajde, da vidimo tko je stara skola..dance master ;-))
Srame se ;-P
Znao sam jos dok sam pisao post da cete ti i muckodjubre to izokrenuti na perverziju, ali ja sam stvarno mislio na tortu a ne na nesto drugoMaggie19 wrote:opaaa..ah, ta muska solidarnost..;-))skripar wrote:Bas si velikodusna ali nije u redu da samo meni das tortu, a i puno mi je cijela, izrezi i podjeli svima a ja cu platitMaggie19 wrote:Moze, dat cu ti cijelu tortu..ne moras ni rezat ;-Dskripar wrote:Naravno i toMaggie19 wrote:
I branit me od ovih nasrtljivaca koji bi da ih ja sluzim, tststststs
B-)
Da smo barem mi zene takve..ponekad mislim da sam musko ;-^^
Poanta je da cu radije platit nego da ja nesto radim, rezem sluzim....
Tako da izrezat ces tortu sve posluzit i poslije oprat tanjire nes se izvuc :D haha
skripar-
2015-08-09
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 10