Forumska vecera
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Forumska vecera
Dogovoreno
fridrih_niche wrote:Bit ću brzi od tebe!muckodjubre wrote:Ako bude u siječnju ili veljači ja častim jer ću tada dobiti sina!
B-)
:DNoor wrote:fridrih_niche wrote:Bit ću brzi od tebe!muckodjubre wrote:Ako bude u siječnju ili veljači ja častim jer ću tada dobiti sina!
B-)
Razmišlja san...
Bolje da je curica, nego sin...
Jer sin nikad ne bi dosega moju balunjersku klasu, a curica se može razvijat bez tog pritiska...
:^O
Samo nek bude zdrava i sritna...
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote::DNoor wrote:fridrih_niche wrote:Bit ću brzi od tebe!muckodjubre wrote:Ako bude u siječnju ili veljači ja častim jer ću tada dobiti sina!
B-)
Razmišlja san...
Bolje da je curica, nego sin...
Jer sin nikad ne bi dosega moju balunjersku klasu, a curica se može razvijat bez tog pritiska...
:^O
Samo nek bude zdrava i sritna...
<3
nedaj boze.
inace, cestitam obojici. bas mi je drago zbog vas...
Guest- Guest
Hvala bracala
Tako je!fridrih_niche wrote:Čestitat ćemo si kad sve lipo prodje...
<3
Inace, bas mi je drago za obojicu!
;-))
Niče kad dođe po dijete u vrtić, tete će ga pitati: Dida jeste po unuka došli?
Ko i Antu
Ko i Antu
EstebanEnrique-
2014-04-16
cestitke momcima, nicheu i escobaru, djeca ce vam biti krasna budete li ih odgajali po vrijednostima lea messija i pepa guardiole.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Nije niki problem platiti sve. Vidim ja sve cicijasi oko mene. A i red je da ja platim. Ja sam sve organizirao i ja sve placam.fridrih_niche wrote:Znaci, Ante iz Costa Rice plaća sve...
Može!
:D
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pa neodgajam.ja cigane. Ja ih odgajam u duhu obitelji Agnelli.End wrote:cestitke momcima, nicheu i escobaru, djeca ce vam biti krasna budete li ih odgajali po vrijednostima lea messija i pepa guardiole.
Vise od toga nemoze
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Rec će, “O, gospodine van Basten, došli ste!”Roland Deschain wrote:Niče kad dođe po dijete u vrtić, tete će ga pitati: Dida jeste po unuka došli?
Ko i Antu
Guest- Guest
Fala svima na lipim željama!
<3
Ende, dite će bit super odgajano...
Na Hajduku i Messiju...
:p
<3
Na Hajduku i Messiju...
Guest- Guest
PABLO ESCOBAR wrote:Pa neodgajam.ja cigane. Ja ih odgajam u duhu obitelji Agnelli.End wrote:cestitke momcima, nicheu i escobaru, djeca ce vam biti krasna budete li ih odgajali po vrijednostima lea messija i pepa guardiole.
Vise od toga nemoze
Kao lopove?
Guest- Guest
Nije ti to pametno. Hoćeš da stalno plače?fridrih_niche wrote:Fala svima na lipim željama!
<3
Na Hajduku i Messiju...
Roland Deschain wrote:Nije ti to pametno. Hoćeš da stalno plače?fridrih_niche wrote:Fala svima na lipim željama!
<3
Na Hajduku i Messiju...
Mitomanija na maksimumu...
Guest- Guest
Atlana wrote:Brale moramo i mi pomalo u promet
Ja sam stalno, čekam tebe da mi se pridružiš...
Guest- Guest
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 10