Forumska vecera
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Forumska vecera
Volja, zelja i ljubaV prema plesu su neupitni ;-))skripar wrote:Pa rece odlicna ja pomislih mogla bi me poducit stagod :DMaggie19 wrote:Nisam ni ja, ne brini..;-Dskripar wrote:Super, isla si u plesnu skolu? Ja nisam ali sam iznimno talentiran :PMaggie19 wrote:Odlicna...svatko za sebe i nezahtjevni u dvoje..;-Pskripar wrote:Nego Maggie kakva si ti u plesu :D
Nemam ni talenta.
Samo volje.
;-@
Ali dobro volja i jest najvaznija ;-D
To sto nisam neki talent, manje-vise..;-D
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Ocu..narucit cu ;-DPABLO ESCOBAR wrote:Nego zenke kakve ste u kuhanju. Vidim.ja da bi vi ovde samo zderale i plesale a kuhdnje niks.
Meggi bi mogla pasticadu spremit
Zajebi.Maggie19 wrote:Ocu..narucit cu ;-DPABLO ESCOBAR wrote:Nego zenke kakve ste u kuhanju. Vidim.ja da bi vi ovde samo zderale i plesale a kuhdnje niks.
Ima da spremis jasno
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Naravno.PABLO ESCOBAR wrote:Zajebi.Maggie19 wrote:Ocu..narucit cu ;-DPABLO ESCOBAR wrote:Nego zenke kakve ste u kuhanju. Vidim.ja da bi vi ovde samo zderale i plesale a kuhdnje niks.
Ima da spremis jasno
Prebacit cu u finu posudu, izgledat ce bolje nego domace ;-D
Eej, di si ti, nice;-))
Daj, pls, objasni ovdje da ja nisam za kuvanje, spremanje, i to..;-D
Daj, pls, objasni ovdje da ja nisam za kuvanje, spremanje, i to..;-D
tako je, kad stigne, spremiš je na toplo i sigurno, a kad skripar dođe prebaci je u auto i odveze na VečeruMaggie19 wrote:Naravno.PABLO ESCOBAR wrote:Zajebi.Maggie19 wrote:Ocu..narucit cu ;-DPABLO ESCOBAR wrote:Nego zenke kakve ste u kuhanju. Vidim.ja da bi vi ovde samo zderale i plesale a kuhdnje niks.
Ima da spremis jasno
Hahahaha, ti ces dobit samo toc i njoke..izdajnice ;-@fridrih_niche wrote:Megi radi odličnu pašticadu...
Mislin da nam to triba prezentirat!
:^O
:p
Noor wrote:tako je, kad stigne, spremiš je na toplo i sigurno, a kad skripar dođe prebaci je u auto i odveze na VečeruMaggie19 wrote:Naravno.PABLO ESCOBAR wrote:Zajebi.Maggie19 wrote:Ocu..narucit cu ;-DPABLO ESCOBAR wrote:Nego zenke kakve ste u kuhanju. Vidim.ja da bi vi ovde samo zderale i plesale a kuhdnje niks.
Ima da spremis jasno
Da, da, tako cemo zajedno sudjelovati ...odlican scenarij ;-P
Ma narucit cemo dostavu, ko ce to vozat po autu pa onda nosat u rukama onako vruce :P
Hahaha
Hahaha
skripar-
2015-08-09
Noor wrote:tako je, kad stigne, spremiš je na toplo i sigurno, a kad skripar dođe prebaci je u auto i odveze na VečeruMaggie19 wrote:Naravno.PABLO ESCOBAR wrote:Zajebi.Maggie19 wrote:Ocu..narucit cu ;-DPABLO ESCOBAR wrote:Nego zenke kakve ste u kuhanju. Vidim.ja da bi vi ovde samo zderale i plesale a kuhdnje niks.
Ima da spremis jasno
A kada će škripar spremiti u toplo?
Ti bi da netko drugi spremi kod nje u toplo?skripar wrote:Ma narucit cemo dostavu, ko ce to vozat po autu pa onda nosat u rukama onako vruce :P
Hahaha
A jesi papak
Ma, bravo..pametna ideja, bas si super to smislio 8-))skripar wrote:Ma narucit cemo dostavu, ko ce to vozat po autu pa onda nosat u rukama onako vruce :P
Hahaha
A moze se i auto uprljatMaggie19 wrote:Ma, bravo..pametna ideja, bas si super to smislio 8-))skripar wrote:Ma narucit cemo dostavu, ko ce to vozat po autu pa onda nosat u rukama onako vruce :P
Hahaha
skripar-
2015-08-09
Tako je..a, to svakako zelimo izbjeci :-))skripar wrote:A moze se i auto uprljatMaggie19 wrote:Ma, bravo..pametna ideja, bas si super to smislio 8-))skripar wrote:Ma narucit cemo dostavu, ko ce to vozat po autu pa onda nosat u rukama onako vruce :P
Hahaha
Da ne mirisemo po pasticadi ;-@
A tko tvojoj curi sprema u toplo bolje se time pozabavi ;)muckodjubre wrote:Noor wrote:tako je, kad stigne, spremiš je na toplo i sigurno, a kad skripar dođe prebaci je u auto i odveze na VečeruMaggie19 wrote:Naravno.PABLO ESCOBAR wrote:Zajebi.Maggie19 wrote:
Ocu..narucit cu ;-D
Ima da spremis jasno
A kada će škripar spremiti u toplo?
skripar-
2015-08-09
Pa da a moglo bi nam biti i jako vruce ako cemo vozit pasticadu u autu, i oprzit se mozemo :-))Maggie19 wrote:Tako je..a, to svakako zelimo izbjeci :-))skripar wrote:A moze se i auto uprljatMaggie19 wrote:Ma, bravo..pametna ideja, bas si super to smislio 8-))skripar wrote:Ma narucit cemo dostavu, ko ce to vozat po autu pa onda nosat u rukama onako vruce :P
Hahaha
skripar-
2015-08-09
Oh, da, i to..kako mi dubokoumno i dalekosezno razmisljamo..treba na sve mislit..;-Pskripar wrote:Pa da a moglo bi nam biti i jako vruce ako cemo vozit pasticadu u autu, i oprzit se mozemo :-))Maggie19 wrote:Tako je..a, to svakako zelimo izbjeci :-))skripar wrote:A moze se i auto uprljatMaggie19 wrote:Ma, bravo..pametna ideja, bas si super to smislio 8-))skripar wrote:Ma narucit cemo dostavu, ko ce to vozat po autu pa onda nosat u rukama onako vruce :P
Hahaha
fridrih_niche wrote:Ova večera postaje sve toplija i toplija...
:D
Maggie i ja ćemo vas rashlađivati :)
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 10