Vucko malo o HR...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vucko malo o HR...
,...sad slijedi tracanje kod epp-a kako mu su ujke sve cinile da ga sprijece da dodje i cak mu prijetile novim jasenovcem
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:,...sad slijedi tracanje kod epp-a kako mu su ujke sve cinile da ga sprijece da dodje i cak mu prijetile novim jasenovcem
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
bas...ono tipa ma jebo vas idiotske neka Suljo lupeta vi ga ugostite okrenite prascica,janjcica...jos mu pride uvalite i pinku...Noor wrote:sad ce opet onaj klokan iz Australije reci ... opet su kiflari opsjednuti srbima :)AssadNaPodmornici wrote:kako rekoh bolesni srbi opsjednuti sa nama.. skinite nam se sa kurca.. nije vam dosta i 41 i 91
Ili ce mozda reci istinu? Aha, evo saće...samo što nije
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Opet seseljev gajbonosa pokusava da prikrije zlocine u kojima je i sam ucestvovao i da pokupi glasove kod krezubih kokardasa. Ovo je po tko zna koji put i ne znam zasto se iznenadjujete i uopce komentirate. Vrlo se dobro zna gdje smo mi a gdje oni.
omni-
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Vučko o Skripalju
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Vučko o Skripalju
Page 2 of 2