Vučko o Skripalju
Page 1 of 1
Vučko o Skripalju
A.Vučko prvi put o slučaju Skripalj
Srbija smatra da je nemoguće optužiti Rusiju za trovanje bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripalja i njegove ćerke bez ikakvih dokaza, izjavio Vučić.
"Srbija osuđuje korišćenje hemijskog oružja širom sveta, ali bez dokaza nemoguće je okriviti Rusiju za tako nešto. Čak je i EU donela odluku da osudi Rusiju na osnovu britanskih tvrdnji da postoji velika verovatnoća da je to učinila Rusija. Tako ne treba reagovati", kaže predsednik Srbije.
Podsetimo, bivši dvostruki špijun Sergej Skripalj i njegova ćerka Julija otrovani su 4. marta u Solzberiju. Nađeni su bez svesti na klupi. Britanske vlasti optužile su Rusiju za trovanje, navodeći da su oni otrovani nervnim agensom "novičok" koji proizvodi Rusija.
Između Rusije i Velike Britanije otpočeo je pravi diplomatski rat, u okviru kog je Britanija proterala 23 ruske diplomate.
Na njenu stranu stale su i zemlje EU, ali i SAD, Kanada i Australija, koje su takođe sa svojih teritorija proterale ruske diplomate.
Moskva, koja negira da ima veze sa trovanjem Skripalja, učinila je isto.
------------------------
Kreten. Kad počnu njukati, vi ste prvi na redu. A Hrvatska je tu blizu Srbije, najebat ćemo i mi.
A Rusi vam baš i nisu zahvalni. Premaleni ste:
Проблема в том, что мнение Сербии на западе никого не интересует, они даже не знают что она есть, эта Сербия.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Vučko o Skripalju
Srbija smatra da je nemoguće optužiti Rusiju za trovanje bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripalja i njegove ćerke bez ikakvih dokaza, izjavio Vučić.
Pa okej, načelno nije ništa pogriješio tu. Mislim ako se odijeli sve popratno od same situacije. Svi su popizdili daleko prije negoli je analiza ikakva uopće napravljena.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Srbija smatra da je nemoguće optužiti Rusiju za trovanje bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripalja i njegove ćerke bez ikakvih dokaza, izjavio Vučić.
Pa okej, načelno nije ništa pogriješio tu. Mislim ako se odijeli sve popratno od same situacije. Svi su popizdili daleko prije negoli je analiza ikakva uopće napravljena.
Šta si ti, za četnike?
Mi ne spadamo tamo, Rusija, Srbija, Asad i to.
Mi smo Zapad.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Srbija smatra da je nemoguće optužiti Rusiju za trovanje bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripalja i njegove ćerke bez ikakvih dokaza, izjavio Vučić.
Šta si ti, za četnike?
Mi smo Zapad.
Nisam, generalno mi Rusi idu na qrac...ali ono. Zdrav razum.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:crvenkasti wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Srbija smatra da je nemoguće optužiti Rusiju za trovanje bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripalja i njegove ćerke bez ikakvih dokaza, izjavio Vučić.
Šta si ti, za četnike?
Mi smo Zapad.
Najbolje je šutjet i praviti se lud. Nemoj misliti. Poludit ćeš.
crvenkasti-
2014-04-17
alo, ma vidis da crvenkasti sre kvake a nije bravar :)MaximusDecimusMiridije wrote:crvenkasti wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Srbija smatra da je nemoguće optužiti Rusiju za trovanje bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripalja i njegove ćerke bez ikakvih dokaza, izjavio Vučić.
Šta si ti, za četnike?
Mi smo Zapad.
» Vucko malo o HR...
» Vucko: Sve cu vas BRE pohapsim lopuze
» Aca Vučko je pobrkao poklopce
» vučko sisavac
» Vucko malo o HR...
» Vucko: Sve cu vas BRE pohapsim lopuze
» Aca Vučko je pobrkao poklopce
Page 1 of 1