Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
vuksadinare wrote:general janko bobetko general ivan miškovićvuksadinare wrote:admiral letica...general ivan gosnjak...jastreb wrote:Najmanje generala bilo je među Dalmatincima. Ovako po sjećanuju mogao bih ih nabrojati pet-šest.melkior wrote:Većina Dalmoša je išla u partizane a nisu bili komunisti. NOB su na svojim plećima najviše iznijeli Dalmoši i Ličani, seljaci a ne proleteri i revolucionari.
Peko Bogdan,npr. Bruno Vuletić,Jošo Durbaba, pa jedan Opačić...ne znam ih više.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
Luzer
Srbija bi zadnja trebala slaviti dan antifašističke borbe. Ono što su pokušali ostvariti devedesetih Srbi bi ostvarili na kraju ww2 da nisu imali za protivnika čopavog diktatora kojemu i dan danas plaćaju vodu za zalijevanje cvijeća na njegovom posljednjem počivalištu. Mi Hrvati jesmo u kurcu, ali vi Srbi ste teška koma...dzango wrote:Srbija slavi današnji dan, 11.11. Dan primirja u WW1.marcellus wrote:Eroo wrote:Postoji Dan Europe,, 8. svibanj, to bi trebalo biti sasvim dovoljno.
cijela europa slavi v-day, samo mi i rusi imamo dan antifašističke borbe
ps. mislim da je i srpska ukinula to s antifašizmom
oooo...dobar dobar...mutava baštarda wrote:Srbija bi zadnja trebala slaviti dan antifašističke borbe. Ono što su pokušali ostvariti devedesetih Srbi bi ostvarili na kraju ww2 da nisu imali za protivnika čopavog diktatora kojemu i dan danas plaćaju vodu za zalijevanje cvijeća na njegovom posljednjem počivalištu. Mi Hrvati jesmo u kurcu, ali vi Srbi ste teška koma...dzango wrote:Srbija slavi današnji dan, 11.11. Dan primirja u WW1.marcellus wrote:Eroo wrote:Postoji Dan Europe,, 8. svibanj, to bi trebalo biti sasvim dovoljno.
cijela europa slavi v-day, samo mi i rusi imamo dan antifašističke borbe
ps. mislim da je i srpska ukinula to s antifašizmom
Guest- Guest
vish ti to..da nisi gluipan kakav jesi zapazio bi post od votke,gdje je rekao da su u prosjeku jemericki studiji znatno laksi,jer su vise usmjereni,ne saraju nasiroko,manje premeta imaju,i da svatko tko se malo potrudi moze to zavrsiti..u vasem(balkanskom) slucaju,papir trpi sve..samo platite i dobit ce te diplomu..,ionako,po meni je luzer svatko tko ima studij dobar a u balkanskoj fukojebini jest..michaellcmacha wrote:lik, koji je naučio čitati listajući erotiku na šekretu, a pisati podnoseći zamolbu za odlazak na njemačku bauštelu, a komunicirati sa ženskom čeljadi buljeći turkinji u dekolte u autobusu na putu do bauštele,... se pita odkud sveučilišnom profesoru Stanford i Yale formata akademska titula.... a u kurac... eto kako pederske seanse iz jna ostave posljedice na debila kojeg su malo šamarali po blatobranima i malo guzičili na isturenom stražarskom mjestu...
ajd sad tamo u ćosak i popij ljekiće za srce..za mozag nema nish..neizljecivo jest..
Guest- Guest
o jebtemichaellcmacha wrote:lik, koji je naučio čitati listajući erotiku na šekretu, a pisati podnoseći zamolbu za odlazak na njemačku bauštelu, a komunicirati sa ženskom čeljadi buljeći turkinji u dekolte u autobusu na putu do bauštele,... se pita odkud sveučilišnom profesoru Stanford i Yale formata akademska titula.... a u kurac... eto kako pederske seanse iz jna ostave posljedice na debila kojeg su malo šamarali po blatobranima i malo guzičili na isturenom stražarskom mjestu...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Crkivam od dosade. Za kolko zvoni?
crvenkasti-
2014-04-17
mislim ono,telad glupa se raduje sto politicari i pripadajuce im podguzne muhe,kupe stan u jemerici u blizini atraktivnog univerziteta,i novcem od teladi financiraju svoje "skolovanje",zivot i josh pride placaju kurve..
Telad glupa ih u svojoj fukojebini docekuje kao bozanstva....eeeee kilo mozga-netko rece..
Telad glupa ih u svojoj fukojebini docekuje kao bozanstva....eeeee kilo mozga-netko rece..
Guest- Guest
Zamisli ti,sredinom 90-tih je po naredbama koje je primao iz Bijele kuće,pljuvao po Tuđmanu. Nigdje ga nisu fermali ni 5% ,pa je svoje umotvorine objavio u Feralu.
HDZ-ovci i domoljubi su ga htjeli istjerat vanka.
Sad opet po direktivama iz SAD sere po komunistima,a ti isti domoljubi u ekstazi.
Banac nije Hrvat,nego Amerikanac.
Sad opet po direktivama iz SAD sere po komunistima,a ti isti domoljubi u ekstazi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
branitelj rvackih vrijednostijastreb wrote:Ameribanac.
ja branitelja tipa majkla karmajkla
pa tako se je referirao... ovo zadnje o guzičenju je neki dan podijelio tu na forumu... a to pak daje neko novo svjetlo na njegovo "jebačko" isticanje muževnosti...prckov wrote:o jebtemichaellcmacha wrote:lik, koji je naučio čitati listajući erotiku na šekretu, a pisati podnoseći zamolbu za odlazak na njemačku bauštelu, a komunicirati sa ženskom čeljadi buljeći turkinji u dekolte u autobusu na putu do bauštele,... se pita odkud sveučilišnom profesoru Stanford i Yale formata akademska titula.... a u kurac... eto kako pederske seanse iz jna ostave posljedice na debila kojeg su malo šamarali po blatobranima i malo guzičili na isturenom stražarskom mjestu...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
DA, eto sad je to sto taj baljezga sveto pismo za ove pravaske imbecile. A sjecam se kako je srao po Tudjmanu a i sad to radi.jastreb wrote:Zamisli ti,sredinom 90-tih je po naredbama koje je primao iz Bijele kuće,pljuvao po Tuđmanu. Nigdje ga nisu fermali ni 5% ,pa je svoje umotvorine objavio u Feralu.
On je naprosto eksponent zvanicne USA politike i to je to.
Zanimljivi su tipovi poput njega. Veliki opozicionari i borci za demokraciju svuda ali kad je rijec o Americi onda su slijepi nijemi i gluhi za sve.
Onda nema opozicionarenja. Nista kritike, nista ljudska prava. Nista Abu Garib i Gvantanamo ili razvaljivanje onih demonstranata prije nekoliko godina kako se ono zvalo ... Occupy movement ili tako nesto.
Nista unistavanje cijelih zemalja na osnovu lazi i krivotvorina , nista WMD lakrdija u Iraku, nista zvjersko nabijanje Gadafija na kolac.
Nista burazere, sve idealno, sve bezgresno kad je Amerika i Britanija u pitanju.
Ali zato guslaju po Hrvatskoj i slicnoj boraniji i glumataju velike demokrate.
Ajde ga goni u tri pizde materine
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» 22.6 Dan antifašističke borbe
» Dan antifašističke borbe
» Drugarice i drugovi...SRETAN VAM DAN ANTIFAŠISTIČKE BORBE!!!
» Dan antifašističke borbe u Splitu: "Mi veterani Domovinskog rata smo antifašisti"
» Drzavni vrh hrvatske uputio ISKRENU cestitku za dan antifasisticke borbe
» Dan antifašističke borbe
» Drugarice i drugovi...SRETAN VAM DAN ANTIFAŠISTIČKE BORBE!!!
» Dan antifašističke borbe u Splitu: "Mi veterani Domovinskog rata smo antifašisti"
» Drzavni vrh hrvatske uputio ISKRENU cestitku za dan antifasisticke borbe
Page 3 of 3