Test za HDZ domoljube i Plenkija - Srbi žele snimati propagadni film o Jasenovcu u RH i da mi financiramo
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Test za HDZ domoljube i Plenkija - Srbi žele snimati propagadni film o Jasenovcu u RH i da mi financiramo
Ne nego protiv balija. AfD je antiislamska stranka.pizzon wrote:RayMabus wrote:Pa normalno da ćemo se pridružit. Zato čekamo rast AfD u Njemačkoj.
da li ti ocekujes podrsku protiv srba.
tesko biste najebali.
tvoja opcija nije u njihovim glavama.
imaju drge ciljeve.
Ne triba mi AfD protiv Srba.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Test za HDZ domoljube i Plenkija - Srbi žele snimati propagadni film o Jasenovcu u RH i da mi financiramo
RayMabus wrote:pismejker wrote:usput u cemu je problem ako vam je savjest mirna??Čega se bojite..svatko pametan koristi promoviranje svoje nevinosti u nekom ratnom slucaju..
Problem je šta su bezobrazni pa pokušavaju izvuć pare od RH za finaciranje svoje četničke kinematografije.
Nije nitko u Hrvatskoj a reka dok nisu počeli tražit pare od nas za svoj četnički film.
ne trazimo mi pare.
ameri traze od vas da saradjujete
dok.materijalima i sl.
Guest- Guest
taj film mora da dobije pulsku arenu :)
Guest- Guest
RayMabus wrote:pismejker wrote:usput u cemu je problem ako vam je savjest mirna??Čega se bojite..svatko pametan koristi promoviranje svoje nevinosti u nekom ratnom slucaju..
Problem je šta su bezobrazni pa pokušavaju izvuć pare od RH za finaciranje svoje četničke kinematografije.
Nije nitko u Hrvatskoj a reka dok nisu počeli tražit pare od nas za svoj četnički film.
joj Longi,joj Longi...onaj koji daje pare,taj i utice na radnju filma..mosh biti u tijeku i sa ovlastima..realno odmjeriti sve fakte u filmu..ovako,ćunak,iskljucujete sami sebea..
stalno mantrate isto,a nikakve koristi od toga..
Guest- Guest
Prošetaj. Daj in ti pare.pismejker wrote:RayMabus wrote:pismejker wrote:usput u cemu je problem ako vam je savjest mirna??Čega se bojite..svatko pametan koristi promoviranje svoje nevinosti u nekom ratnom slucaju..
joj Longi,joj Longi...onaj koji daje pare,taj i utice na radnju filma..mosh biti u tijeku i sa ovlastima..realno odmjeriti sve fakte u filmu..ovako,ćunak,iskljucujete sami sebea..
stalno mantrate isto,a nikakve koristi od toga..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zapravo nećemo.AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/duznosnik-state-departmenta-moli-hrvatsku-da-podrzi-film-dara-iz-jasenovca/2130749.aspx
hehe, vidit ćemo
U javnosti će biti plasirano kako smo to odbili al će pare otiči za taj projekt.
Mi ih nemamo. Sve je kod vas.pizzon wrote:RayMabus wrote:pismejker wrote:usput u cemu je problem ako vam je savjest mirna??Čega se bojite..svatko pametan koristi promoviranje svoje nevinosti u nekom ratnom slucaju..
ne trazimo mi pare.
ameri traze od vas da saradjujete
dok.materijalima i sl.
Da imamo te dokaze pokrili bi se ušima. Bajku o Jasenovcu vi kreirate sami.
Na pitanje ima li u filmu glumaca iz Hrvatske, Antonijević je odgovorio kako to - premda ima puno prijatelja u Hrvatskoj - nije moguće i da "nažalost nema hrabrih hrvatskih glumca" koji bi glumili u njegovom filmu.
Mi bismo mogli glumiti ustaše, ali nećemo, je se bojimo da bi gledatelji mogli vidjeti da smo stvarno ustaše.
crvenkasti-
2014-04-17
šta bi ti radio u tom filmu ??... onako da se istinski dobro osjećaš kao srbincrvenkasti wrote:Kad bismo mi pristali i glumili ustaše u tom filmu, to bio svjetski hit, blockbuster.
Svi bi mislili da su to prave ustaše.
immortal-
2014-04-16
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vrdoljak 20.veljače počinje na Dinari snimati film o Anti Gotovini
» Završen film o Jasenovcu
» Srbija snima film o Jasenovcu
» Kusturica snima film o Jasenovcu