Macron : NATO je na samrti a Europa na rubu ponora
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Macron : NATO je na samrti a Europa na rubu ponora
nista..okupirat cemo srbijucrvenkasti wrote:RayMabus wrote:Europa, s jedne strane, mora osnažiti svoje vojne kapacitete i na vojnom planu steći stratešku autonomiju, a s druge strane, ponovo pokrenuti strateški dijalog s Rusijom.
Ovaj Macron je lud. Ovo ko da je neki četnik izjavio.
Pa što će biti s mladim novim državama i narodima kao što smo mi Hrvati i Šiptari?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nije on glup. On želi Europu u više brzina a di ćeš bolje nego reč da Nato nevalja pa se istočna Europa neće složit s time i imaš vojni raskol i Macron je dobija šta je tija.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Europa, s jedne strane, mora osnažiti svoje vojne kapacitete i na vojnom planu steći stratešku autonomiju, a s druge strane, ponovo pokrenuti strateški dijalog s Rusijom.
Ovaj Macron je lud. Ovo ko da je neki četnik izjavio.
Pa što će biti s mladim novim državama i narodima kao što smo mi Hrvati i Šiptari?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Joker wrote:epikur37 wrote:Europa treba olabaviti atlantske veze...
Nek olabave. Mi trebamo pojačati s angloamerikancima.
sve 5
Ha da ... a ti bi sa Servijom? I s njima smo dva puta. I kako je završilo? Dosta. Vrijeme je za druge pokuse.
Guest- Guest
Sanjao sam maloprije nešto vezano uz vanzemaljce i satelite radare za svemir pa mi je podsvjest iskopala nešto na ovu temu.
2014-04-11
Vrime je da Europa malo odraste.
https://m.dw.com/hr/hoće-li-američka-vojska-napustiti-njemačku/a-51146898
https://m.dw.com/hr/hoće-li-američka-vojska-napustiti-njemačku/a-51146898
2014-04-11
Mi cemo s amerikom protiv europe, ionako nikad nismo pripadali ovdje i nismo odavde.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sanjao sam i da se nalazim u nekoj hotelskoj sobi u Americi koja je pretvorena u nekakav frizerski salon a frizerka je neka naša pa došla još neka ženska pa se prestavila , nisam je odma razumija al ispalo da i ona iz Hrvatske da joj je sestra časna sestra , da je iz Rijeke i da se preziva Kuzmanić il tako nešto.
No bitno je ono šta je rekla kad smo se dotakli teme šta radi ovdje : da Trump jača ekonomski Ameriku , da je ovdje sve ok a da uništava ekonomiju Europe ( valjda zato otišla u Ameriku ).
I onda taj san o vanzemaljcima i svemirskim radarima pretraživačima na nekoj planeti.
Podsvjest reagirala na Macronovu izjavu. Tko zna koliko su stvari u zapadnoj Europi loše , mi to ne znamo ....no očito nije dobro.
No bitno je ono šta je rekla kad smo se dotakli teme šta radi ovdje : da Trump jača ekonomski Ameriku , da je ovdje sve ok a da uništava ekonomiju Europe ( valjda zato otišla u Ameriku ).
I onda taj san o vanzemaljcima i svemirskim radarima pretraživačima na nekoj planeti.
Podsvjest reagirala na Macronovu izjavu. Tko zna koliko su stvari u zapadnoj Europi loše , mi to ne znamo ....no očito nije dobro.
2014-04-11
pa trebam li birati izmedju sterilnih svaba i amera biram ove druge...ipak imaju vojsku ovi su svoju sjebali zbog liberalizma..epikur37 wrote:Mi cemo s amerikom protiv Europe,ba i a. ionako nikad nismo pripadali ovdje i nismo odavde.
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa trebam li birati izmedju sterilnih svaba i amera biram ove druge...ipak imaju vojsku ovi su svoju sjebali zbog liberalizma..epikur37 wrote:Mi cemo s amerikom protiv Europe,ba i a. ionako nikad nismo pripadali ovdje i nismo odavde.
Znaci u perspektivi udaljavanja eu od angloamera....mi kao eu zemlja i zrmlja u sred europe biramo igrati za amere.... :D
2015-08-06
ziher je ziher...no osim ako nam svabe ne uvale gro svog oruzja koje nije lose ali ih ovi zapustili...imaju svabe dobre tenkove,haubice,helice...zrakoplove..moze eskadrila tornada po meni jednog od najkvalitetnijih zrakoplova...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:pa trebam li birati između svih sterilnih svaba i amera biram ove druge ... ipak imaju vojsku ovi su svoje sjebali zbog liberalizma ..epikur37 wrote:Mi cemo s amerikom protiv Europe, ba i a. ionako nikad nismo pripadali ovdje i nismo odavde.
Znaci u perspektivi udaljavanja eu od angloamera .... mi kao eu zemlja i zrmlja u srednjoj Europi biramo igrati za amere ....: D
2015-09-08
EU je u kurcu a i mi skupa s njom. U Ameriku nemoš ako nemaš deset viza a ovi oslobađaju kvote da može cila Afrika doć ovamo ko da su kod sebe doma.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:pa trebam li birati izmedju sterilnih svaba i amera biram ove druge...ipak imaju vojsku ovi su svoju sjebali zbog liberalizma..epikur37 wrote:Mi cemo s amerikom protiv Europe,ba i a. ionako nikad nismo pripadali ovdje i nismo odavde.
Znaci u perspektivi udaljavanja eu od angloamera....mi kao eu zemlja i zrmlja u sred europe biramo igrati za amere.... :D
Amerika će na kraju pobjedit jer u njih je cijena goriva niska kao i porezi i oni su tu liberalni a Europa je harač uhljeba koji da bi se održao triba robove iz Afrika.
Evropa je gotova. Amerika i njen model je pobjednik.
2014-04-11
Kaže Merkel da se ne slaže sa Macronom
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:828887-Merkel-ne-deli-stav-Makrona-da-je-NATO-na-samrti
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:828887-Merkel-ne-deli-stav-Makrona-da-je-NATO-na-samrti
2014-04-11
epikur37 wrote:vuksadinare wrote:pa trebam li birati izmedju sterilnih svaba i amera biram ove druge...ipak imaju vojsku ovi su svoju sjebali zbog liberalizma..epikur37 wrote:Mi cemo s amerikom protiv Europe,ba i a. ionako nikad nismo pripadali ovdje i nismo odavde.
Naravno. Vrancuzi i Nijemci su tradicionalni gubitnici.
Guest- Guest
Hrvatska će to,po običaju shvatiti zadnja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Hrvatska će to,po običaju shvatiti zadnja.
:D a baš
2015-08-06
Putin kaže da se slaže sa Macronom
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:828871-Zaharova-reagovala-na-reci-francuskog-predsednika-Svaka-mu-se-pozlatila
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:828871-Zaharova-reagovala-na-reci-francuskog-predsednika-Svaka-mu-se-pozlatila
2014-04-11
RayMabus wrote:Putin kaže da se slaže sa Macronom
Za koga smo mi?
crvenkasti-
2014-04-17
Mislim da bismo trebali biti protiv Francuza.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Putin kaže da se slaže sa Macronom
Za koga smo mi?
Zašto?
To sam otkrio tek prije otprilike mjesec dana.
Jedan stariji sumještanin mi je rekao kako su Srbi i Francuzi oduvijek bili prijatelji,a kao glavni dokaz otkrio mi je činjenicu kako i jedni i drugi imaju žandare,kako nikad ne bi mogli ratovati jedni protiv drugih.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
RayMabus wrote:Putin kaže da se slaže sa Macronom
nazire se osovina pariz-berlin-moskva
angloameri na aparatimah
2015-08-06
hrvati obicno od pregrshti picaka u vreci,potegnu za kurcinom...tja..valjda generacijski baksuz..
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Macron: Europa se suočava s tri egzistencijalne prijetnje
» Europa na rubu građanskog rata: Zapadni generali upozoravaju, naoružajte se i pripremite se za borbu
» Macron traži da se Europa pridruži kineskom projektu obnove Puta svile
» NATO gušta, Europa je na koljenima
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Europa na rubu građanskog rata: Zapadni generali upozoravaju, naoružajte se i pripremite se za borbu
» Macron traži da se Europa pridruži kineskom projektu obnove Puta svile
» NATO gušta, Europa je na koljenima
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
Page 2 of 4