Macron : NATO je na samrti a Europa na rubu ponora
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Macron : NATO je na samrti a Europa na rubu ponora
Vidi maloga šta se raspojasa
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2130143
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2130143
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Macron : NATO je na samrti a Europa na rubu ponora
sto ce reci plenki i koli na to..napose ova posljednja koja tvrdi 'nikad cvrsci nato'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ero baci komentar
2015-09-08
koli i plenki fakat nemaju srecu...taman otpjevaju ode natou,briselu ovom onom,kazu da sjeverna makedonija i albanija su na dobrom putu prema eu i onda se javi ovaj macron i sve im ujebe...sto su rekli..ka'k moze tako lagati...sve je super sve je za pet macron emanuel koji pojma nema umjesto da se sa koli i plenki konzultira prije nego ista izvali
2015-09-08
dobro ujebo ej i sulji s aonim nema nikom ulaska u eu sve stopirano...
2015-09-08
macron je u jednom upravu...bio trump ili ne opet predsjednik tesko ce njegovom nasljedniku biti popraviti ili bar iznivelirati sto je trump zamjesio...
2015-09-08
Europa treba olabaviti atlantske veze...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ide lagano SEU i zajednicka vojska
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
nemoj..eru ce infark strefiti...samo nato i ameri..debotoijusto wrote:ide lagano SEU i zajednicka vojska
2015-09-08
a realno..kaj d ame svabo brani a 80% vojske im je nesposobno i dokazano..elem tehnicki elem ljudstveno....jedino sto vrijedi na europskom tlu je poljska vojska,briti ali oni su uz trumpa...i nesto francuska..ostali su miš maš...
2015-09-08
Francuzi su za Srbe. Ne hvala. Držmo se mi Amerike. Šta je sigurno sigurno je.vuksadinare wrote:a realno..kaj d ame svabo brani a 80% vojske im je nesposobno i dokazano..elem tehnicki elem ljudstveno....jedino sto vrijedi na europskom tlu je poljska vojska,briti ali oni su uz trumpa...i nesto francuska..ostali su miš maš...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Francuzi su za Srbe. Ne hvala. Držmo se mi Amerike. Šta je sigurno sigurno je.vuksadinare wrote:a realno..kaj d ame svabo brani a 80% vojske im je nesposobno i dokazano..elem tehnicki elem ljudstveno....jedino sto vrijedi na europskom tlu je poljska vojska,briti ali oni su uz trumpa...i nesto francuska..ostali su miš maš...
2015-09-08
epikur37 wrote:Europa treba olabaviti atlantske veze...
Nek olabave. Mi trebamo pojačati s angloamerikancima.
Guest- Guest
Joker wrote:epikur37 wrote:Europa treba olabaviti atlantske veze...
2015-09-08
vuksadinare wrote:a realno..kaj d ame svabo brani a 80% vojske im je nesposobno i dokazano..elem tehnicki elem ljudstveno....jedino sto vrijedi na europskom tlu je poljska vojska,briti ali oni su uz trumpa...i nesto francuska..ostali su miš maš...
Ma koji Švabo? Dva puta s njima potpuno ili djelimice (WWII lapo-lapo) u nekakvim paktovima bili i popušili. Angloameri pobijedili.
God save the Queen and the US president. Fuck the EU.
Guest- Guest
Tek što smo ušli! Uvijek isto!
Gdje god mi Hrvati uđemo, sve se zasere i raspadne!
Koji kurac su nas primali?
Gdje god mi Hrvati uđemo, sve se zasere i raspadne!
Koji kurac su nas primali?
crvenkasti-
2014-04-17
vuksadinare wrote:Joker wrote:epikur37 wrote:Europa treba olabaviti atlantske veze...
sve 5
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
RayMabus wrote:Europa, s jedne strane, mora osnažiti svoje vojne kapacitete i na vojnom planu steći stratešku autonomiju, a s druge strane, ponovo pokrenuti strateški dijalog s Rusijom.
Ovaj Macron je lud. Ovo ko da je neki četnik izjavio.
Pa što će biti s mladim novim državama i narodima kao što smo mi Hrvati i Šiptari?
crvenkasti-
2014-04-17
nista..okupirat cemo srbijucrvenkasti wrote:RayMabus wrote:Europa, s jedne strane, mora osnažiti svoje vojne kapacitete i na vojnom planu steći stratešku autonomiju, a s druge strane, ponovo pokrenuti strateški dijalog s Rusijom.
Ovaj Macron je lud. Ovo ko da je neki četnik izjavio.
Pa što će biti s mladim novim državama i narodima kao što smo mi Hrvati i Šiptari?
2015-09-08
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Macron: Europa se suočava s tri egzistencijalne prijetnje
» Europa na rubu građanskog rata: Zapadni generali upozoravaju, naoružajte se i pripremite se za borbu
» Macron traži da se Europa pridruži kineskom projektu obnove Puta svile
» NATO gušta, Europa je na koljenima
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Europa na rubu građanskog rata: Zapadni generali upozoravaju, naoružajte se i pripremite se za borbu
» Macron traži da se Europa pridruži kineskom projektu obnove Puta svile
» NATO gušta, Europa je na koljenima
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
Page 1 of 4