Suljo Hrvatskoj:Tacno znam u komad koliko oruzja imate
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Suljo Hrvatskoj:Tacno znam u komad koliko oruzja imate
a, di si ti?Piglet wrote:Zato vuksadinare i ero sve to nadoknade prateći srpske portale 24/7.AssadNaPodmornici wrote:Kao što rekoh Srbi su opsjednuti sa nama. Da i sada odem na nacitanije srpske portale našao bi hrpu vijesti o Hrvatskoj a nas boli kurac za Srbiju. Čekam da dodje epikur da objasni da smo svi isti da smo i mi opsjednuti sa njima. Jedino Kolinda se bavi Srbijom tu i tamo
Jesi ziv?
Nema te nikako.
:-))
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Re: Suljo Hrvatskoj:Tacno znam u komad koliko oruzja imate
Piglet wrote:Zato vuksadinare i ero sve to nadoknade prateći srpske portale 24/7.AssadNaPodmornici wrote:Kao što rekoh Srbi su opsjednuti sa nama. Da i sada odem na nacitanije srpske portale našao bi hrpu vijesti o Hrvatskoj a nas boli kurac za Srbiju. Čekam da dodje epikur da objasni da smo svi isti da smo i mi opsjednuti sa njima. Jedino Kolinda se bavi Srbijom tu i tamo
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Jupiter Bem: I ne slutite koliko sad navijača imate u Srbiji!
» Tadic:'Suljo je ovo namjerno napravio i tocno znam sto je htio.Ja i kao bivsi predsjednik se prijavljujem kad idem u drugu drzavu.'
» Gomilanje oružja u Srbiji i Hrvatskoj: BiH ni metka ne može kupiti
» Najveci proizvodjac oruzja u svijetu pokrenuo biznis u Hrvatskoj:'Zelimo ojacat vasu sigurnost'
» Tekst iz 1982. godine otkrio koliko je tada u SR Hrvatskoj bilo Jugoslavena
» Tadic:'Suljo je ovo namjerno napravio i tocno znam sto je htio.Ja i kao bivsi predsjednik se prijavljujem kad idem u drugu drzavu.'
» Gomilanje oružja u Srbiji i Hrvatskoj: BiH ni metka ne može kupiti
» Najveci proizvodjac oruzja u svijetu pokrenuo biznis u Hrvatskoj:'Zelimo ojacat vasu sigurnost'
» Tekst iz 1982. godine otkrio koliko je tada u SR Hrvatskoj bilo Jugoslavena
Page 2 of 2