Suljo Hrvatskoj:Tacno znam u komad koliko oruzja imate
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Suljo Hrvatskoj:Tacno znam u komad koliko oruzja imate
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2129984
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Suljo Hrvatskoj:Tacno znam u komad koliko oruzja imate
to ti vjerujem...naime to nije tesko s obzirom koliko ima pete kolone...cak i u visim i visokim instancama...
2015-09-08
petokolonas odnosno izdajnik najveci ljudski grijeh...nema veceg...tu ni ne bi trebalo biti sudjenja..odmah na mjestu ap cap
2015-09-08
to i nije bitno
hrvatska takodje zna skoro sve o nama.
pratnja je obostrana, temeljna i besmislena.
to je zvaka za jedan deo naroda.
hr.nece napasti srbiju, osim
kao deo siroke nato akcije.
kao ni r.srpsku, sto bi rado pod
takvim, nato pokrivacem ucinila.
srbija garant nece napasti ni hr. a ni bhf, u normalnim okolnosti i uslovima zivota srba na tom prostoru.
normalno, granice uvek postoje.
pa i te o solo akcijama.
srbija garant nece napasti ni hr. a ni bhf, u normalnim okolnosti i uslovima zivota srba na tom prostoru.
pa i te o solo akcijama.
Guest- Guest
HR nije nikakav vojni faktor, previse im daje na vaznosti.
Neka uzme S400, umesto da mlati muve.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
rus to ne poklanja iliti daje za 'pivo'...Serbinho-3 wrote:HR nije nikakav vojni faktor, previse im daje na vaznosti.
2015-09-08
inace kad sulji nesto ne ide po planu obicno se onda dohvati hrvatske...vec viđeno..vec prokuzeno...il se pocne petljat u nogomet il u oluju il o utakmici dinama i zvezde na maxiru 1990 godine...ili pocne o škori...pa dobije od škore aperkat pa sad suti....
2015-09-08
Kao što rekoh Srbi su opsjednuti sa nama. Da i sada odem na nacitanije srpske portale našao bi hrpu vijesti o Hrvatskoj a nas boli kurac za Srbiju. Čekam da dodje epikur da objasni da smo svi isti da smo i mi opsjednuti sa njima. Jedino Kolinda se bavi Srbijom tu i tamo
epi bi ekumenu ali nesto mu ne polazi za rukom...ja ga razmem ali zagorci ui slavonci i dalmosi ne daju...ne's uvijek kenjaju...nisu obazrivi prema herceg srpskim ekumenistima i interesima...ka'k bi onda drzali do herceg srba u hravtskoj da se prikljuce hrvatskoj..bili bi u jos gorem dreku..a ne ne samo suverena i neovisna herceg srpska...zagorci i sumadinci nam ne trebaju fala lepa..dosta nam je balinjeraAssadNaPodmornici wrote:Kao što rekoh Srbi su opsjednuti sa nama. Da i sada odem na nacitanije srpske portale našao bi hrpu vijesti o Hrvatskoj a nas boli kurac za Srbiju. Čekam da dodje epikur da objasni da smo svi isti da smo i mi opsjednuti sa njima. Jedino Kolinda se bavi Srbijom tu i tamo
2015-09-08
Zato vuksadinare i ero sve to nadoknade prateći srpske portale 24/7.AssadNaPodmornici wrote:Kao što rekoh Srbi su opsjednuti sa nama. Da i sada odem na nacitanije srpske portale našao bi hrpu vijesti o Hrvatskoj a nas boli kurac za Srbiju. Čekam da dodje epikur da objasni da smo svi isti da smo i mi opsjednuti sa njima. Jedino Kolinda se bavi Srbijom tu i tamo
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
koj'i si ti?Piglet wrote:Zato vuksadinare i ero sve to nadoknade prateći srpske portale 24/7.AssadNaPodmornici wrote:Kao što rekoh Srbi su opsjednuti sa nama. Da i sada odem na nacitanije srpske portale našao bi hrpu vijesti o Hrvatskoj a nas boli kurac za Srbiju. Čekam da dodje epikur da objasni da smo svi isti da smo i mi opsjednuti sa njima. Jedino Kolinda se bavi Srbijom tu i tamo
2015-09-08
deveti krug...vuksadinare wrote:petokolonas odnosno izdajnik najveci ljudski grijeh...nema veceg...tu ni ne bi trebalo biti sudjenja..odmah na mjestu ap cap
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Dajte im S400 i neka opet pasu travu, baš super...
darth_vader-
2014-04-17
https://www.index.hr/vijesti/clanak/Suljo-stize-u-zagreb-plenkovic-pozvan-je-i-ako-zeli-doci-neka-dodje/2130079.aspx
Dolazi u Zagreb i držat će govor u Areni.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vuksadinare wrote: Suljo Hrvatskoj:Tacno znam u komad koliko oruzja imate
Hrvatska Sulji: Ceo svet zna da si Suljo
immortal-
2014-04-16
gt pilevuksadinare wrote:koj'i si ti?Piglet wrote:Zato vuksadinare i ero sve to nadoknade prateći srpske portale 24/7.AssadNaPodmornici wrote:Kao što rekoh Srbi su opsjednuti sa nama. Da i sada odem na nacitanije srpske portale našao bi hrpu vijesti o Hrvatskoj a nas boli kurac za Srbiju. Čekam da dodje epikur da objasni da smo svi isti da smo i mi opsjednuti sa njima. Jedino Kolinda se bavi Srbijom tu i tamo
immortal-
2014-04-16
epikur37 wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/Suljo-stize-u-zagreb-plenkovic-pozvan-je-i-ako-zeli-doci-neka-dodje/2130079.aspx
Pa kad preživljavamo Beljaka, cajke ... preživit ćemo i njega.
Guest- Guest
Moji u HB su partnri sa RS, tako da o tome ne moraš briniti.pizzon wrote:to i nije bitno
pa i te o solo akcijama.
Mi po karakteru nismo takvi da šetamo sa stolice na stolice ili čak da sjedimo na dvije.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
pa logicno da ste partneri..iz istog podrucja ste,isti mentalitet,istu hranu jedete,gotovo istu muziku slusate..ta ne bude bili bliski sa zagorcima ili podravcima..'a gdo je moja čuča'....je'si razmel kaj to znaciEroo wrote:Moji u HB su partnri sa RS, tako da o tome ne moraš briniti.pizzon wrote:to i nije bitno
pa i te o solo akcijama.
Mi po karakteru nismo takvi da šetamo sa stolice na stolice ili čak da sjedimo na dvije.
2015-09-08
a, di si ti?Piglet wrote:Zato vuksadinare i ero sve to nadoknade prateći srpske portale 24/7.AssadNaPodmornici wrote:Kao što rekoh Srbi su opsjednuti sa nama. Da i sada odem na nacitanije srpske portale našao bi hrpu vijesti o Hrvatskoj a nas boli kurac za Srbiju. Čekam da dodje epikur da objasni da smo svi isti da smo i mi opsjednuti sa njima. Jedino Kolinda se bavi Srbijom tu i tamo
Jesi ziv?
Nema te nikako.
:-))
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Jupiter Bem: I ne slutite koliko sad navijača imate u Srbiji!
» Tadic:'Suljo je ovo namjerno napravio i tocno znam sto je htio.Ja i kao bivsi predsjednik se prijavljujem kad idem u drugu drzavu.'
» Gomilanje oružja u Srbiji i Hrvatskoj: BiH ni metka ne može kupiti
» Najveci proizvodjac oruzja u svijetu pokrenuo biznis u Hrvatskoj:'Zelimo ojacat vasu sigurnost'
» Tekst iz 1982. godine otkrio koliko je tada u SR Hrvatskoj bilo Jugoslavena
» Tadic:'Suljo je ovo namjerno napravio i tocno znam sto je htio.Ja i kao bivsi predsjednik se prijavljujem kad idem u drugu drzavu.'
» Gomilanje oružja u Srbiji i Hrvatskoj: BiH ni metka ne može kupiti
» Najveci proizvodjac oruzja u svijetu pokrenuo biznis u Hrvatskoj:'Zelimo ojacat vasu sigurnost'
» Tekst iz 1982. godine otkrio koliko je tada u SR Hrvatskoj bilo Jugoslavena
Page 1 of 2