Tadic:'Suljo je ovo namjerno napravio i tocno znam sto je htio.Ja i kao bivsi predsjednik se prijavljujem kad idem u drugu drzavu.'
Page 1 of 1
Tadic:'Suljo je ovo namjerno napravio i tocno znam sto je htio.Ja i kao bivsi predsjednik se prijavljujem kad idem u drugu drzavu.'
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/Suljo-je-ovo-ucinio-namjerno-tocno-znam-sto-je-htio-ja-i-kao-bivsi-predsjednik-prijavljujem-kad-idem-u-drugu-drzavu-15224142
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Tadic:'Suljo je ovo namjerno napravio i tocno znam sto je htio.Ja i kao bivsi predsjednik se prijavljujem kad idem u drugu drzavu.'
...pa normalno da se prijavljujes...jer istovremeno kao visoki bivsi ili sadasnji duznosnik postajes sticena osoba...Suljo je htio incident jer mu u srbiji ne ide najbolje..jebu ga i sa zapada i sa istoka a jos i ovaj zrakoplov sa oruzjem koji je isao za ukrajinu i pao u grckoj i grci ulozili diplomatsku notu..i onda po starim obicaju ajmo pizdariju sa hrvatskom napraviti..prije koju godinu sa onim vojnicima koji su htjeli ici u jasenovac sa prosvercovanim uniformama vojske srbije..pa dacic prosle godine..i sad suljo..sve u vrijeme blizu oluje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Suljo:Idem kod Pape moliti ga da ne prizna Kosovo
» Suljo ispricao kako je htio prevariti Njemacku u svezi respiratora
» Dara iz Jasenovca nas je vratila na propagandno na pocetak devedesetih i to je ono sto je Suljo htio.
» Suljo Hrvatskoj:Tacno znam u komad koliko oruzja imate
» Suljo predsjednik RH-a
» Suljo ispricao kako je htio prevariti Njemacku u svezi respiratora
» Dara iz Jasenovca nas je vratila na propagandno na pocetak devedesetih i to je ono sto je Suljo htio.
» Suljo Hrvatskoj:Tacno znam u komad koliko oruzja imate
» Suljo predsjednik RH-a
Page 1 of 1