Ljubav u doba Interneta
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: Ljubav u doba Interneta
Corpora cavernosa funkcioniraju na hidrauličkom principu. Dakle, bez zdrave hidraulike nema ni zdrave ljubavi ;PRa wrote:O čemu ti to?Oh_Femder wrote:I dok 'idraulika funkcioniše, jel'te, jer bormeš bez 'idraulike nema ni ljubafi ;P s obzirom da je Jahve napravijo Evu od Adamove bakuleRa wrote:Ljubav preko žice, plota, bare, granice, oglasa, posrednika...Maggie19 wrote:https://www.jutarnji.hr/spektakli/domace-zvijezde/branimir-farkas-napisao-sam-pricu-o-tome-kako-se-preko-interneta-moze-roditi-ljubav-i-upaliti-iskrica/9573428/?utm_source=linkerjl&utm_medium=widget&utm_campaign=linkerjutarnji
Bas sad kad spominje ovu razliku od 15 godina, sjetih se eve i yode.
;-D
Nebitno je gdje i kako je počelo, samo da je iskrena.
Strojarstvo, anatomija, elektrika, religija... Čudno poimanje ljubavi. :)
Tko otvori ovakvu temu?
Ah, znao sam, zlockica baci kost i krene glodanje:)
Ah, znao sam, zlockica baci kost i krene glodanje:)
dijagram-
2015-08-09
Nije to san ija , ukusan mekana. Spavanje me potiče na drkicu. Iđen sad spavat a spava san i prije ručka.pismejker wrote:Što..đigerica te potice na drkanje?
Gledan ove ženske okolo. Voda ona njega i on nju pod ruku. Ja bi prije pasa oda nego nju. Još da me tko vidi. Ko neki ono invalid , mlakonja. Onda kaže lipši spol. Ja gledan a ona svaka druga nikakva. Od njih deset jedna možda valja. Priča o curama od 18 do trideset godina maksimalno. Spolni organ , dva šupka ima , iz jednoga sere a iz drugoga piša. Na kraju se počmeš pitat koji kurac imaš od toga svega pa zaključiš da ako ona neće trčat za tobom , sama ga gurat sebi u vaginu dakle nije za jebačinu sama od sebe jer kako će bit dice ako ih ona ne želi tonu da to uopće ne triba nit pogledat. Muke ti ježeve one bi kurac na izvolite i sve da mi radimo. Dašta ćeš. Koja se ne bude jebavala ka štuka neće se ni udat. Triba ženaka bit aktivna znaš , triba trčat za dicon kad ispadnu iz pizde. Ne može to ova pokisla šta joj je baterija na nuli. Samo sex i kužina i radi od jutra do mraka. Ja ne moran , iman stanove i jebe mi se.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma jok! Katolički Stari Zavjet je falcifikat. Juhine juhe juha ;P Pitaj rabine, oni dobro znaju.Noor wrote:a nije od costae?Oh_Femder wrote:I dok 'idraulika funkcioniše, jel'te, jer bormeš bez 'idraulike nema ni ljubafi ;P s obzirom da je Jahve napravijo Evu od Adamove bakuleRa wrote:Ljubav preko žice, plota, bare, granice, oglasa, posrednika...Maggie19 wrote:https://www.jutarnji.hr/spektakli/domace-zvijezde/branimir-farkas-napisao-sam-pricu-o-tome-kako-se-preko-interneta-moze-roditi-ljubav-i-upaliti-iskrica/9573428/?utm_source=linkerjl&utm_medium=widget&utm_campaign=linkerjutarnji
;-D
Pa čitao je tvog sunarodnjaka Philipa Rotha ;Ppismejker wrote:Što..đigerica te potice na drkanje?
A čuj, ako ti je Zemlja ravna ploča, više od zbrajanja i množenja ti zaista ni ne treba.pismejker wrote:PAMETNOM su dvoljne funkcije mnozenja i zbrajanja,sve ostalo ostavljam luzerima,poput tebea...Oh_Femder wrote:A poli iz Monopoly nije latinskog porijekla?pismejker wrote:dobro sad..ja sam ti vishe TECH lik,ono prva igracka uz Monopoly je bila Mehanotehnikin set za slaganje od metalnih profila,kojima si mogao montirati od auta do dizalice..vrlo korisno..dotad tigrovi,lavovi,medjedi..ono,cisto man usmjeracanje...Oh_Femder wrote:Vidi se da ti Šuvar nije dao da učiš latinski u školipismejker wrote:
Fenderu,se ti to meni udvarash???
Latinski..besmisleno osim u medicinske svrhe,a to nije moje podrucje..mosh sarati nariroko,ali onda gubis sposobnost poimanja dubine i srzi rjesavanja nekog problema..
Drzim se zapadne "filozofije"..sto uze i sto bolje specijaliziran..
za svakodnevnu spiku,latinski,mi djeluje preboemski i pretenciozno..mi not lajk..
Tehnika i Mehanotehnika, veliš? Nemoj da ti opet zadam jedan jednostavan zadatak iz fizike ili matematike pa da se ponovo uspaničariš ko francuska sobarica ;P
Po ovom tvom ispada da je bitniji princip i postupak djelovanja od samog čina. A nije.Oh_Femder wrote:Corpora cavernosa funkcioniraju na hidrauličkom principu. Dakle, bez zdrave hidraulike nema ni zdrave ljubavi ;PRa wrote:O čemu ti to?Oh_Femder wrote:I dok 'idraulika funkcioniše, jel'te, jer bormeš bez 'idraulike nema ni ljubafi ;P s obzirom da je Jahve napravijo Evu od Adamove bakuleRa wrote:Ljubav preko žice, plota, bare, granice, oglasa, posrednika...Maggie19 wrote:https://www.jutarnji.hr/spektakli/domace-zvijezde/branimir-farkas-napisao-sam-pricu-o-tome-kako-se-preko-interneta-moze-roditi-ljubav-i-upaliti-iskrica/9573428/?utm_source=linkerjl&utm_medium=widget&utm_campaign=linkerjutarnji
;-D
Meščini da za ljubav treba puno kemije, minimalno predznanje anatomije, uz totalno izuzeće matematike i latinskog.
Zaljubi se i uživaj, man'se mudrovanja. :)
Guest- Guest
Je li to pitanje ili kao i obično pričaš besmislice... tek toliko da nešto kažeš? :)prckov wrote:stos ti ovdjeRa wrote:Nemam pojma. Ne gledam je ni ja.T. wrote:šta to znači, ne gledam tu seriju?
debela
Guest- Guest
eno vidiRa wrote:Je li to pitanje ili kao i obično pričaš besmislice... tek toliko da nešto kažeš? :)prckov wrote:stos ti ovdjeRa wrote:Nemam pojma. Ne gledam je ni ja.T. wrote:šta to znači, ne gledam tu seriju?
debela
ne moze se s tobom ni pricat pristojno
puna si otrova
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Pa zašto onda ne pričaš, zašto se opet penješ na ženska ramena? :)prckov wrote:eno vidiRa wrote:Je li to pitanje ili kao i obično pričaš besmislice... tek toliko da nešto kažeš? :)prckov wrote:stos ti ovdjeRa wrote:Nemam pojma. Ne gledam je ni ja.T. wrote:šta to znači, ne gledam tu seriju?
debela
puna si otrova
Sastavi neku suvislu rečenicu koja ima veze s temom... ili barem samo neku koja ima početak i kraj, a da joj nije primarna namjera degradiranja sugovornika.
Probaj. Možda ti jednom i uspije biti pristojan.
Guest- Guest
Oh_Femder wrote:Corpora cavernosa funkcioniraju na hidrauličkom principu. Dakle, bez zdrave hidraulike nema ni zdrave ljubavi ;PRa wrote:O čemu ti to?Oh_Femder wrote:I dok 'idraulika funkcioniše, jel'te, jer bormeš bez 'idraulike nema ni ljubafi ;P s obzirom da je Jahve napravijo Evu od Adamove bakuleRa wrote:
Ljubav preko žice, plota, bare, granice, oglasa, posrednika...
Čin je hidrauličan, tako da: jok!Ra wrote:Po ovom tvom ispada da je bitniji princip i postupak djelovanja od samog čina. A nije.
Priznaješ i sama da neće ići bez kemije ;PRa wrote:Meščini da za ljubav treba puno kemije...
Jel' to pričaš i onima koji ti ne znaju pronaći klitoris? [/quote]Ra wrote:minimalno predznanje anatomije
Last edited by Oh_Femder on Wed 6 Nov - 14:03; edited 1 time in total
Spoken like a true Catholic ;P jer, kao što znamo, katoličanstvo je Platon za mase. Meni je pak nekoliko iskrenih žena priznalo: - Muškarac te najbolje voli (čitaj: jebe ) kad te jebe s preziromRa wrote:Zaljubi se i uživaj, man'se mudrovanja. :)
Oh_Femder wrote:Ra wrote:Oh_Femder wrote:Corpora cavernosa funkcioniraju na hidrauličkom principu. Dakle, bez zdrave hidraulike nema ni zdrave ljubavi ;PRa wrote:O čemu ti to?Oh_Femder wrote:
I dok 'idraulika funkcioniše, jel'te, jer bormeš bez 'idraulike nema ni ljubafi ;P s obzirom da je Jahve napravijo Evu od Adamove bakule
Strojarstvo, anatomija, elektrika, religija... Čudno poimanje ljubavi. :)Čin je hidrauličan, tako da: jok!Ra wrote:Po ovom tvom ispada da je bitniji princip i postupak djelovanja od samog čina. A nije.Priznaješ i sama da neće ići bez kemije ;PRa wrote:Meščini da za ljubav treba puno kemije...Jel' to pričaš i onima koji ti ne znaju pronaći klitoris?Ra wrote:minimalno predznanje anatomije
Nema to veze s gumbom, nego s metom. Moraš znati čemu služi prednja a čemu stražnja rupa. Nije zgodno ako se navikneš na krive mete.
Last edited by Ra on Wed 6 Nov - 14:11; edited 1 time in total
Guest- Guest
Aha. Koliko vidim ti si muškarac koji prezire (čitaj voli) i muškarce i žene. :)Oh_Femder wrote:Spoken like a true Catholic ;P jer, kao što znamo, katoličanstvo je Platon za mase. Meni je pak nekoliko iskrenih žena priznalo: - Muškarac te najbolje voli (čitaj: jebe ) kad te jebe s preziromRa wrote:Zaljubi se i uživaj, man'se mudrovanja. :)
Guest- Guest
jebote kolko drame I sujete oko malo zajebancijeRa wrote:Pa zašto onda ne pričaš, zašto se opet penješ na ženska ramena? :)prckov wrote:eno vidiRa wrote:Je li to pitanje ili kao i obično pričaš besmislice... tek toliko da nešto kažeš? :)prckov wrote:stos ti ovdjeRa wrote:
Nemam pojma. Ne gledam je ni ja.
debela
puna si otrova
Sastavi neku suvislu rečenicu koja ima veze s temom... ili barem samo neku koja ima početak i kraj, a da joj nije primarna namjera degradiranja sugovornika.
Probaj. Možda ti jednom i uspije biti pristoja
ajd eto necu vise
2014-04-19
Tako treba. Dosta mi je i ono zrno graška pod dormeom.prckov wrote:jebote kolko drame I sujete oko malo zajebancijeRa wrote:Pa zašto onda ne pričaš, zašto se opet penješ na ženska ramena? :)prckov wrote:eno vidiRa wrote:Je li to pitanje ili kao i obično pričaš besmislice... tek toliko da nešto kažeš? :)prckov wrote:
stos ti ovdje
debela
puna si otrova
Probaj. Možda ti jednom i uspije biti pristoja
ajd eto necu vise
Guest- Guest
Oh_Femder wrote:Spoken like a true Catholic ;P jer, kao što znamo, katoličanstvo je Platon za mase.
Jel' to pričaš i onima koji ti ne znaju pronaći klitoris?Ra wrote:minimalno predznanje anatomije
Tko bi rekao da si ti tako nefeministički na Freudovoj linijiRa wrote:Nema to veze s gumbom...
Ra wrote:Moraš znati čemu služi prednja a čemu stražnja rupa.
Hoćeš reći da nikada ništa nisi gurnula, ili dopustila da ti se gurne, u stražnju rupu?
Last edited by Oh_Femder on Wed 6 Nov - 14:22; edited 2 times in total
Nikad čuja. Iman ja svoja razmišljanja i proces misli. Danas nešto šetan i mislin se kako su žene postale sebične , neće da daju pičke. Onda san se pita jesam li ja sebičan pošto neman ni dice a iman nekretnina tj mogu napravit dicu i da im bude dobro.Oh_Femder wrote:Pa čitao je tvog sunarodnjaka Philipa Rotha ;Ppismejker wrote:Što..đigerica te potice na drkanje?
Još razmišljam. Očito jesan po tom parametru samo je nejasno kako san tako ispa kad mi je uvik bija plan imat familiju. Skupilo se problema pa se povuka.
Sad ispada da san sebičan. Nitko nikome ništa ne daje. Svi sebični postali.
Takva vrimena došla.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Philip Roth - Portnoyeva Boljka. Dečko dođe kući iz škole, a u kući nikoga. Nađe komad jetre u frižideru, zareže nožem rupu i obavi posao. Poslije su tu jetru pojeli. Njegov zaključak: - Kladim se da sam prvi na svijetu koji je pojebo večeru svoje obiteljiRayMabus wrote:Nikad čuja.Oh_Femder wrote:Pa čitao je tvog sunarodnjaka Philipa Rotha ;Ppismejker wrote:Što..đigerica te potice na drkanje?
Similar topics
» Nesto lijepo, za promjenu: Ljubav u doba korone
» Prijateljstvo preko Interneta..
» Sve zamke i pošasti Interneta
» Merkelica sa Zuckerbergom raspravljala o cenzuri interneta
» Počinje stroga kontrola interneta?!?!?
» Prijateljstvo preko Interneta..
» Sve zamke i pošasti Interneta
» Merkelica sa Zuckerbergom raspravljala o cenzuri interneta
» Počinje stroga kontrola interneta?!?!?
Page 5 of 13