Ljubav u doba Interneta
Page 11 of 13
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Re: Ljubav u doba Interneta
Pričekaj božić, ovo sad je ništa...Ra wrote:Ne mogu sad. Ljuta sam.tre wrote:jebemu miša dođi vamo da te utješimRa wrote:Nisam samo kolateralna. :)tre wrote:Ra wrote:
Da.
Njih dvojica se potukli, a ja puna masnica i ogrebotina.
Izem ti ljubav od koje zubi ispadaju, a bubrezi otpadaju.
Stojiš u sredini pa si kolateralna šteta
T.- Posts : 17557
2014-04-14
T. wrote:Pričekaj božić, ovo sad je ništa...Ra wrote:Ne mogu sad. Ljuta sam.tre wrote:jebemu miša dođi vamo da te utješimRa wrote:Nisam samo kolateralna. :)tre wrote:
Ne brini. Do tada ću se sigurno oporaviti.
Guest- Guest
Ra wrote:A e.prckov wrote:cuj bilo je tu ljubavi hahaha
ovaj ti je najbolji
nisam ti ja bona tu zbog ljubavi nego zbog dosade
a i kad bi bio, ti si svakako vec nakon prvog posta zavrsila u kanti za smece
ali mislio sam da ti nisi za zajebanciju, ali vidi prevario sam se
moze zajebancija al samo na moj racun
A zbog dosade si tu? Pa dobro ti ide, uglavnom i jesi dosadan
znas ti odgovorit, ko kad si jezikara
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
nemoj mene bas ozbiljno shvacatprckov wrote:Ra wrote:A e.prckov wrote:cuj bilo je tu ljubavi hahaha
ovaj ti je najbolji
ja u biti vjerujem da bi svakom muskarcu jedna tako duhovita I ostroumna zena bila velika sreca u zivotu,
naravno pod uvjetom da ga voli
a mi cak I da se ne zajebava, pardon zezamo, ja ne trebam ni sebi a kamoli nekom drugom
2014-04-19
a sad?Ra wrote:Ne mogu sad. Ljuta sam.tre wrote:jebemu miša dođi vamo da te utješimRa wrote:Nisam samo kolateralna. :)tre wrote:Ra wrote:
Da.
Njih dvojica se potukli, a ja puna masnica i ogrebotina.
Izem ti ljubav od koje zubi ispadaju, a bubrezi otpadaju.
dete kretenpismejker wrote:ajd Tre kiticu u ruke,pa ga utjesi..bolje išt...
prckov wrote:nemoj mene bas ozbiljno shvacatprckov wrote:Ra wrote:A e.prckov wrote:cuj bilo je tu ljubavi hahaha
ovaj ti je najbolji
ja u biti vjerujem da bi svakom muskarcu jedna tako duhovita I ostroumna zena bila velika sreca u zivotu,
a mi cak I da se ne zajebava, pardon zezamo, ja ne trebam ni sebi a kamoli nekom drugom
A kako si se ustrtario, preznojio i uspaničio.
Evo čak si mi složio kompliment i počeo izbjegavati grube izraze pa se po novom zezamo.
Dakle znaš biti i pristojan. :)
Aj opusti se, stvarno sam se zezala.
Ne boj se, neću se zaljubiti u tebe. Dovoljno je nezgodno što si ti zaljubljen u mene.
Smiri se, zezam teeee opeeeeet.
Guest- Guest
Vas dvoje ste stvarno djetinjasti, s ovim prepucavanjem, odnosno 'prepucavanjem'..
Jel vam lakše priznati da ima nešto i nastaviti na p.p.?
Te priče tko se tuče taj se voli su zablude osnovne škole.T. wrote:Vas dvoje ste stvarno djetinjasti, s ovim prepucavanjem, odnosno 'prepucavanjem'..
Da stvarno nešto ima ne bi se ovako pljuckali (od kad sam se pojavila na VIP-u), nego bi se tu ponašali normalno, a pisali si na pp.
I što se ti javljaš? Ti si me pljuckao prije njega. Kad se samo sjetim Božića... grrr
Guest- Guest
Decki,pogotovo Pirat -Tre zivi u doba progona vjestica,pa tako..prvo zenu treba ispičkati,a tek onda joj se udvarati..
Guest- Guest
Ljubav i internet,a što podrazumijeva i pametne telefone pridonosi da se parovi sve više i više snimaju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
imam samo jedan video....ali odlican..Rujka jasi gori,a u vizuri,perfektne dude landaraju iznad menea,a u pozadini loman strukic...stvarno finovideo,onako spontano i nastao..malo pretaman..
Guest- Guest
3. Znao sam. Idemo dalje. Hehehe...pismejker wrote:imam samo jedan video....ali odlican..Rujka jasi gori,a u vizuri,perfektne dude landaraju iznad menea,a u pozadini loman strukic...stvarno finovideo,onako spontano i nastao..malo pretaman..
Biće toga još.
2014-04-22
hehehehe,,pa ja priznajem da sam Perverznjook...jbt,pa za vrijeme DR-a su me boračke zene voljele ko boga..." pa kako mozes tako dugo..???"...."juuuu..!!! kako ti je to palo na pamet raditi...??!!!!" i slicno.
Guest- Guest
Ma to rade svi. Ali će ti tek možda njih 10% to i priznat.pismejker wrote:hehehehe,,pa ja priznajem da sam Perverznjook...jbt,pa za vrijeme DR-a su me boračke zene voljele ko boga..." pa kako mozes tako dugo..???"...."juuuu..!!! kako ti je to palo na pamet raditi...??!!!!" i slicno.
2014-04-22
Pa dobro,ne moraju priznati,sve je to normala...naj su mi oni muski i zene koji kazu da TO ne rade..odnosno da se ne kurvaju..tamo gdje je brak stabilan,tamo se oboje kurvaju...sex u braku umire prvi..jastreb wrote:Ma to rade svi. Ali će ti tek možda njih 10% to i priznat.pismejker wrote:hehehehe,,pa ja priznajem da sam Perverznjook...jbt,pa za vrijeme DR-a su me boračke zene voljele ko boga..." pa kako mozes tako dugo..???"...."juuuu..!!! kako ti je to palo na pamet raditi...??!!!!" i slicno.
Guest- Guest
Ne pričam o kurvanju,već o snimanju,ali i to si u pravu.pismejker wrote:Pa dobro,ne moraju priznati,sve je to normala...naj su mi oni muski i zene koji kazu da TO ne rade..odnosno da se ne kurvaju..tamo gdje je brak stabilan,tamo se oboje kurvaju...sex u braku umire prvi..jastreb wrote:Ma to rade svi. Ali će ti tek možda njih 10% to i priznat.pismejker wrote:hehehehe,,pa ja priznajem da sam Perverznjook...jbt,pa za vrijeme DR-a su me boračke zene voljele ko boga..." pa kako mozes tako dugo..???"...."juuuu..!!! kako ti je to palo na pamet raditi...??!!!!" i slicno.
Stvar je u tome da oni koji se kurvaju i za koje se zna da to rade ne zanimaju nikoga,no najviše odjekne kad se sazna za neke brižne i pobožne roditelje koji su toliko uvjerljivo glumili vjernost i plus toga osuđivali,recimo onu jadnu Danu,ili Dragicu,a na kraju su se pokazali sto puta gori od njih.
2014-04-22
Ra wrote:prckov wrote:nemoj mene bas ozbiljno shvacatprckov wrote:Ra wrote:A e.prckov wrote:cuj bilo je tu ljubavi hahaha
ovaj ti je najbolji
A kako si se ustrtario, preznojio i uspaničio.
Evo čak si mi složio kompliment i počeo izbjegavati grube izraze pa se po novom zezamo.
Dakle znaš biti i pristojan. :)
Aj opusti se, stvarno sam se zezala.
Ne boj se, neću se zaljubiti u tebe. Dovoljno je nezgodno što si ti zaljubljen u mene.
Smiri se, zezam teeee opeeeeet.
opet si sve pogresno shvatila
to sto sam napiso "zezamo" je zato sto podjebavam tvoju jezicku cistocu
2014-04-19
kako se necemo pljuckat kad se ne znamoRa wrote:Te priče tko se tuče taj se voli su zablude osnovne škole.T. wrote:Vas dvoje ste stvarno djetinjasti, s ovim prepucavanjem, odnosno 'prepucavanjem'..
Da stvarno nešto ima ne bi se ovako pljuckali (od kad sam se pojavila na VIP-u), nego bi se tu ponašali normalno, a pisali si na pp.
I što se ti javljaš? Ti si me pljuckao prije njega. Kad se samo sjetim Božića... grrr
trebala si uletit nekako ovako
hi
ja sam barbara
htjela bi malo s tobom popricat da vidim jesi li ti material za koji bi se ja mogla eventualno zanimat
I tako se malo bolje upoznamo I izbjegnemo pljuckanje
a ne ko ti odma me napadners I penjes mi se na ramena
2014-04-19
Vatra na vatru, iskre frcaju...;-@
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Nesto lijepo, za promjenu: Ljubav u doba korone
» Prijateljstvo preko Interneta..
» Sve zamke i pošasti Interneta
» Merkelica sa Zuckerbergom raspravljala o cenzuri interneta
» Počinje stroga kontrola interneta?!?!?
» Prijateljstvo preko Interneta..
» Sve zamke i pošasti Interneta
» Merkelica sa Zuckerbergom raspravljala o cenzuri interneta
» Počinje stroga kontrola interneta?!?!?
Page 11 of 13