Ljubav u doba Interneta
Page 12 of 13
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Re: Ljubav u doba Interneta
Je.Maggie19 wrote:Vatra na vatru, iskre frcaju...;-@
Teško onima sa slamom u glavi. :)
Guest- Guest
jesi vidila draga megi sto me napade ni kriva ni duznaMaggie19 wrote:Vatra na vatru, iskre frcaju...;-@
jadan ja
dok sam se ja snaso ona svu moju zajebanciju shvatila ozbiljno I iskoristila da mene vako finog ocrni
I na kraju moju galantnost pretvori u svoju pobjedu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Prcku nedostaje frakcija, jasno ko dan:)Maggie19 wrote:Vatra na vatru, iskre frcaju...;-@
dijagram-
2015-08-09
Istina.Ra wrote:Je.Maggie19 wrote:Vatra na vatru, iskre frcaju...;-@
Samo sto svi misle da bas oni imaju mozak, a neki drugi slamu ;-D
Prci, izdrzi ;-Pprckov wrote:jesi vidila draga megi sto me napade ni kriva ni duznaMaggie19 wrote:Vatra na vatru, iskre frcaju...;-@
jadan ja
dok sam se ja snaso ona svu moju zajebanciju shvatila ozbiljno I iskoristila da mene vako finog ocrni
Mozes ti to ;-)
Ah, frakcija nasa..fali i meni.dijagram wrote:Prcku nedostaje frakcija, jasno ko dan:)Maggie19 wrote:Vatra na vatru, iskre frcaju...;-@
B-)
Da, to zna biti nezgodno. A neki čak ni ne misle. E to je već tužno.Maggie19 wrote:Istina.Ra wrote:Je.Maggie19 wrote:Vatra na vatru, iskre frcaju...;-@
Guest- Guest
Ma feministica jedna. Sram je bilo. Nju. Što pobijedi.prckov wrote:jesi vidila draga megi sto me napade ni kriva ni duznaMaggie19 wrote:Vatra na vatru, iskre frcaju...;-@
jadan ja
Guest- Guest
Zato sto podrazumijevaju.Ra wrote:Da, to zna biti nezgodno. A neki čak ni ne misle. E to je već tužno.Maggie19 wrote:Istina.Ra wrote:Je.Maggie19 wrote:Vatra na vatru, iskre frcaju...;-@
Sposobnost preispitivanja nula.
8-)
ma fina si tiRa wrote:Ma feministica jedna. Sram je bilo. Nju. Što pobijedi.prckov wrote:jesi vidila draga megi sto me napade ni kriva ni duznaMaggie19 wrote:Vatra na vatru, iskre frcaju...;-@
jadan ja
samo si stalno ljuta
I sitnicava
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Da. Kažu da ima i pozitivnih nula. Njih posebno treba preispitati.Maggie19 wrote:Zato sto podrazumijevaju.Ra wrote:Da, to zna biti nezgodno. A neki čak ni ne misle. E to je već tužno.Maggie19 wrote:Istina.Ra wrote:Je.Maggie19 wrote:Vatra na vatru, iskre frcaju...;-@
Sposobnost preispitivanja nula.
8-)
Podrazumijevati bez da prije promisliš ili provjeriš je vjerojatno neka vrlina.
Meni je to uglavnom mana, jer uglavnom podrazumijevam bez da provjerim. Olakšavajuća okolnost je što podrazumijevam samo jednom, kasnije sve provjeravam.
Ako ovako nastavimo postat ćemo i nas dvije sumnjive. :)
Guest- Guest
glupane ja nisam tu nikog ispičko, čak i tebe samo pomazim po tupavoj glavici :)pismejker wrote:Decki,pogotovo Pirat -Tre zivi u doba progona vjestica,pa tako..prvo zenu treba ispičkati,a tek onda joj se udvarati..
Ja sam uvijek sumLjiva 8-@
Dobro istina,fali ti umni kapacitet da bi nekog rjecima pokopao...Ipak,lajanjem pasjim i sovanjem si brojne fine forumasice otjerao sa foruma,jerbo si primitivac koji ne podnosi oponentne stavove i razmisljanja...lajo si im lajo dok cure nisu otisle..to fak-at ne mosh ne girati..usput imas pozdrav od Eve i One cure sa dalekog istoka..Pitaju jel josh lajes..rekoh..nista novoga..sve po starom..tre wrote:glupane ja nisam tu nikog ispičko, čak i tebe samo pomazim po tupavoj glavici :)pismejker wrote:Decki,pogotovo Pirat -Tre zivi u doba progona vjestica,pa tako..prvo zenu treba ispičkati,a tek onda joj se udvarati..
Guest- Guest
opet si sve pogrešno shvatiopismejker wrote:Dobro istina,fali ti umni kapacitet da bi nekog rjecima pokopao...Ipak,lajanjem pasjim i sovanjem si brojne fine forumasice otjerao sa foruma,jerbo si primitivac koji ne podnosi oponentne stavove i razmisljanja...lajo si im lajo dok cure nisu otisle..to fak-at ne mosh ne girati..usput imas pozdrav od Eve i One cure sa dalekog istoka..Pitaju jel josh lajes..rekoh..nista novoga..sve po starom..tre wrote:glupane ja nisam tu nikog ispičko, čak i tebe samo pomazim po tupavoj glavici :)pismejker wrote:Decki,pogotovo Pirat -Tre zivi u doba progona vjestica,pa tako..prvo zenu treba ispičkati,a tek onda joj se udvarati..
Dete kreten
Nitko nikoga nije otjerao.
Smanjite dozivljaje.
I moja tema je bas romanticna.
Samo ljubav.
;-))
Smanjite dozivljaje.
Samo ljubav.
;-))
pa jasno, jedino svetozar vidi bijele miševe i izmišlja priče tipa ovo gore, nije mu lako u svakom slučajuMaggie19 wrote:Nitko nikoga nije otjerao.
Smanjite dozivljaje.
Samo ljubav.
;-))
ti da cutis...Kash aplodati 15tu sezonu supernačurala?tre wrote:pa jasno, jedino svetozar vidi bijele miševe i izmišlja priče tipa ovo gore, nije mu lako u svakom slučajuMaggie19 wrote:Nitko nikoga nije otjerao.
Smanjite dozivljaje.
Samo ljubav.
;-))
Guest- Guest
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Plus internet,a to za sobom povlači još mnogo toga.Maggie19 wrote:Nitko nikoga nije otjerao.
Smanjite dozivljaje.
Samo ljubav.
;-))
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Similar topics
» Nesto lijepo, za promjenu: Ljubav u doba korone
» Prijateljstvo preko Interneta..
» Sve zamke i pošasti Interneta
» Merkelica sa Zuckerbergom raspravljala o cenzuri interneta
» Počinje stroga kontrola interneta?!?!?
» Prijateljstvo preko Interneta..
» Sve zamke i pošasti Interneta
» Merkelica sa Zuckerbergom raspravljala o cenzuri interneta
» Počinje stroga kontrola interneta?!?!?
Page 12 of 13