U Bosni je zaboravljen i sudi mu se za zlostavljanje, u Hrvatskoj drži gaže
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: U Bosni je zaboravljen i sudi mu se za zlostavljanje, u Hrvatskoj drži gaže
Norka je forumski Zdravko Tomac.vuksadinare wrote:Hector nije mjerilo...kad koji mujo najebe on otvara sampanjac...lijepo ti je norka objasnila
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Norka je vrlo pametna i lijepa žena i za razliku od vas jugofiličara koji ste ostali u grobu zajedno s titom i jugom ona je otvorila um i razmišlja svojom glavom s ne glavom đure pucara starog kao ti ili sora ili australac zvonkecjastreb wrote:Norka je forumski Zdravko Tomac.vuksadinare wrote:Hector nije mjerilo...kad koji mujo najebe on otvara sampanjac...lijepo ti je norka objasnila
vuksadinare wrote:Hector nije mjerilo...
ja evo ti si mjerilo :p
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Naravno da jesam..sto se podrucja hrvatske tice..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Hector nije mjerilo...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Naravno da jesam..sto se podrucja hrvatske tice..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Hector nije mjerilo...
Pa dobro onda, koji narodnjaci se najvise slusaju u RH?
2015-08-06
Točno. Od tebe smo saznali da je Ljiljin otac bio Dimče,a ne Boro,kako pišu m,ediji. Da je bio pukovnik,a ne zastavnik i da je Ivo Fabijan bio vrhunski hitmejker koji je još 90-te snimio megahit Hercegovino,kojeg je zviždao svaki hrvatski domoljub.vuksadinare wrote:Naravno da jesam..sto se podrucja hrvatske tice..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Hector nije mjerilo...
2014-04-22
Sto si ti tad slusao?jastreb wrote:Točno. Od tebe smo saznali da je Ljiljin otac bio Dimče,a ne Boro,kako pišu m,ediji. Da je bio pukovnik,a ne zastavnik i da je Ivo Fabijan bio vrhunski hitmejker koji je još 90-te snimio megahit Hercegovino,kojeg je zviždao svaki hrvatski domoljub.vuksadinare wrote:Naravno da jesam..sto se podrucja hrvatske tice..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Hector nije mjerilo...
2015-09-08
Ma jebote vise narodnjaci u tu copavu glavu..ti si opterecen balkanijama..to jos nisam vidioepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Naravno da jesam..sto se podrucja hrvatske tice..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Hector nije mjerilo...
2015-09-08
Hitove. Bilo ih je sijaset. Onaj poštarski nije bio ondje,vjeruj mi.vuksadinare wrote:Sto si ti tad slusao?jastreb wrote:Točno. Od tebe smo saznali da je Ljiljin otac bio Dimče,a ne Boro,kako pišu m,ediji. Da je bio pukovnik,a ne zastavnik i da je Ivo Fabijan bio vrhunski hitmejker koji je još 90-te snimio megahit Hercegovino,kojeg je zviždao svaki hrvatski domoljub.vuksadinare wrote:Naravno da jesam..sto se podrucja hrvatske tice..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Hector nije mjerilo...
2014-04-22
jastreb wrote:Hitove. Bilo ih je sijaset. Onaj poštarski nije bio ondje,vjeruj mi.vuksadinare wrote:Sto si ti tad slusao?jastreb wrote:Točno. Od tebe smo saznali da je Ljiljin otac bio Dimče,a ne Boro,kako pišu m,ediji. Da je bio pukovnik,a ne zastavnik i da je Ivo Fabijan bio vrhunski hitmejker koji je još 90-te snimio megahit Hercegovino,kojeg je zviždao svaki hrvatski domoljub.vuksadinare wrote:Naravno da jesam..sto se podrucja hrvatske tice..epikur37 wrote:
2015-09-08
vuksadinare wrote:Ma jebote vise narodnjaci u tu copavu glavu..ti si opterecen balkanijama..to jos nisam vidioepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Naravno da jesam..sto se podrucja hrvatske tice..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Hector nije mjerilo...
Znaci nisi mjerodavan, ne znas.
2015-08-06
epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Ma jebote vise narodnjaci u tu copavu glavu..ti si opterecen balkanijama..to jos nisam vidioepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Naravno da jesam..sto se podrucja hrvatske tice..epikur37 wrote:
Znaci nisi mjerodavan, ne znas.
tipičan vuk, puno buke malo suštine.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
nije sramota otvoriti oči, sramota je ovo što radiš ti, peta kolonojastreb wrote:Norka je forumski Zdravko Tomac.vuksadinare wrote:Hector nije mjerilo...kad koji mujo najebe on otvara sampanjac...lijepo ti je norka objasnila
ma pusti, neka baljezgatre wrote:Norka je vrlo pametna i lijepa žena i za razliku od vas jugofiličara koji ste ostali u grobu zajedno s titom i jugom ona je otvorila um i razmišlja svojom glavom s ne glavom đure pucara starog kao ti ili sora ili australac zvonkecjastreb wrote:Norka je forumski Zdravko Tomac.vuksadinare wrote:Hector nije mjerilo...kad koji mujo najebe on otvara sampanjac...lijepo ti je norka objasnila
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dali Kolinda pijana drži govore,kao što se govori u Hrvatskoj?
» CIA donijela slobodu Hrvatskoj, Bosni i Kosovu
» Kolaps zdravstvenog sustava u Srednjoj Bosni: Samo jedan internist nije zaražen u Hrvatskoj bolnici „Dr. fra Mato Nikolić“
» Momak rođen u Bosni, emigrirao u Njemačku(sve 5) i ... onda se u Hrvatskoj uhljebio preko HDZa na državnu sisu i ne radi kurca i troši pare
» Sud je tu da sudi i ne da se bavim politikom
» CIA donijela slobodu Hrvatskoj, Bosni i Kosovu
» Kolaps zdravstvenog sustava u Srednjoj Bosni: Samo jedan internist nije zaražen u Hrvatskoj bolnici „Dr. fra Mato Nikolić“
» Momak rođen u Bosni, emigrirao u Njemačku(sve 5) i ... onda se u Hrvatskoj uhljebio preko HDZa na državnu sisu i ne radi kurca i troši pare
» Sud je tu da sudi i ne da se bavim politikom
Page 2 of 2