CIA donijela slobodu Hrvatskoj, Bosni i Kosovu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
CIA donijela slobodu Hrvatskoj, Bosni i Kosovu
i Iraku, Libiji, Siriji, Ukrajini....
http://rs-lat.sputniknews.com/svet/20160126/1102793077/cia-jugoslavija-regruti.html
„Njujork tajms“ je objavio da američka Centralna obaveštajna agencija i Saudijska Arabija sarađuju već dugi niz godina.
Saudijska Arabija je decenijama snabdevala SAD novcem i čuvala njihove tajne kada je Vašington ulazio u daleke konflikte. Ponekad su države zajedno radile, ponekad su Saudijci „jednostavno ispisivali čekove za tajne operacije Amerikanaca“.
On je u svojoj knjizi izneo detalje o tome kako je CIA tokom 80–ih godina trenirala muslimanske operativce da se bore protiv sovjetske invazije.To otkriće „Njujork tajmsa“ daje dodatnu težinu navodima bivšeg šefa odseka za vize američke ambasade u Džedi Majka Springmana koji je u Saudijskoj Arabiji radio od 1987. do 1989. godine.
Kasnije je, kako navodi, CIA prebacila te operativce iz Avganistana na Balkan, a potom u Irak, Libiju i Siriju, zahvaljujući ilegalnim vizama koje su im dale Sjedinjene Američke Države. Ti obučeni borci, potpomognuti Amerikom, formirali su organizaciju, kasnije poznatu kao Al Kaida.
„Znam, bio sam tamo“
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ako ode Amerika, ode CIA i ode Kosovo, što ćemo onda?
http://rs-lat.sputniknews.com/svet/20160126/1102793077/cia-jugoslavija-regruti.html
„Njujork tajms“ je objavio da američka Centralna obaveštajna agencija i Saudijska Arabija sarađuju već dugi niz godina.
Saudijska Arabija je decenijama snabdevala SAD novcem i čuvala njihove tajne kada je Vašington ulazio u daleke konflikte. Ponekad su države zajedno radile, ponekad su Saudijci „jednostavno ispisivali čekove za tajne operacije Amerikanaca“.
On je u svojoj knjizi izneo detalje o tome kako je CIA tokom 80–ih godina trenirala muslimanske operativce da se bore protiv sovjetske invazije.To otkriće „Njujork tajmsa“ daje dodatnu težinu navodima bivšeg šefa odseka za vize američke ambasade u Džedi Majka Springmana koji je u Saudijskoj Arabiji radio od 1987. do 1989. godine.
Kasnije je, kako navodi, CIA prebacila te operativce iz Avganistana na Balkan, a potom u Irak, Libiju i Siriju, zahvaljujući ilegalnim vizama koje su im dale Sjedinjene Američke Države. Ti obučeni borci, potpomognuti Amerikom, formirali su organizaciju, kasnije poznatu kao Al Kaida.
„Znam, bio sam tamo“
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
crvenkasti-
2014-04-17
Re: CIA donijela slobodu Hrvatskoj, Bosni i Kosovu
onda ces i ti dobit svoju vrbu ili brezu..crvenkasti wrote:i
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Preventivno ćemo napast Srbiju.crvenkasti wrote:
AKo nitko ne zna zašto znam ja.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
max123 wrote:onda ces i ti dobit svoju vrbu ili brezu..crvenkasti wrote:i
Ako najebu Šiptari, najebali smo i mi.
http://rs-lat.sputniknews.com/analize/20160128/1102852830/Srbija-Albanci-Savet-Evropa-Rezolucija.html
Albanska strana se borila da iz rezolucije izbaci amandmane koji se odnose na formiranje ZSO i veću angažovanost Unmika. Protiv albanskih amandmana glasali su i poslanici zemalja koje su priznale Kosovo.
-------------------------------------
Za koga su nam rekli da mi glasujemo, Srbe ili Šiptare?
crvenkasti-
2014-04-17
Vi ste Kosovo popušili pa ti laj i dalje.
2014-04-11
vlaisavljevicu,slusaj,imam jedan zate.pa kaze..crvenkasti wrote:
zasto vise nema serbalja na kosovu?
neki otisli lani a neki preklani...
valja?
2015-10-28
I puno mudrujete ....a baš vi ste napali sve okolo i poceli sa shranjima.
Valjda mislite da vas ne pratimo ?
E pa pratimo pratimo.
Valjda mislite da vas ne pratimo ?
E pa pratimo pratimo.
2014-04-11
max123 wrote:vlaisavljevicu,slusaj,imam jedan zate.pa kaze..crvenkasti wrote:
zasto vise nema serbalja na kosovu?
neki otisli lani a neki preklani...
valja?
To je glup četnički vic star 70 godina o Hrvatima, a ne Šiptarima. Otkud ga ti znaš?
crvenkasti-
2014-04-17
SRAMNA IZJAVA Hrvatski rukometaš: U Metkoviću se pucalo kao da se slavi Oluja
http://www.novosti.rs/vesti/sport.297.html:588287-Hrvatski-rukometas-U-Metkovicu-se-pucalo-kao-da-se-slavi-Oluja
Vi u Srbiji možete biti sretni šta CIA ovdje uopće djeluje ....inace bi vas odavno bili nabili na kolac i naplatili sva ova vaša shranja unazad xy godina i kojima i dan danas trujete okolo.
2014-04-11
kad smo kod cetnika,slusaj...crvenkasti wrote:
To je glup četnički..
vratio se jovo iz jasenovca!
valja?
2015-10-28
Frustriranijeg naroda od cetalja nema na široko ni nadaleko.
POpušili su sve ratove i oce još ocito.
Zahvali Bogu šta ti je CIA ovdje inace bi vas odavno rastrgali svi skupa oko vas koliko ste nam simpaticni.
POpušili su sve ratove i oce još ocito.
Zahvali Bogu šta ti je CIA ovdje inace bi vas odavno rastrgali svi skupa oko vas koliko ste nam simpaticni.
2014-04-11
RayMabus wrote:
Vi u Srbiji možete biti sretni šta CIA ovdje uopće djeluje ....inace bi vas odavno bili nabili na kolac i naplatili sva ova vaša shranja unazad xy godina i kojima i dan danas trujete okolo.
Mi pjevali Danke Deutschland, a trebali smo Thank you CIA.
crvenkasti-
2014-04-17
uvik krivo izaberete...crvenkasti wrote:
Mi pevali..
2015-10-28
Je, Njemačka uvijek izgubi, a Rusija pobijedi.
Poslije ćemo reći da smo i mi nešto kao Srbi i nagovoriti ih da nas opet prime.
Oni su naivni, pristat će, kao i obično.
Poslije ćemo reći da smo i mi nešto kao Srbi i nagovoriti ih da nas opet prime.
Oni su naivni, pristat će, kao i obično.
crvenkasti-
2014-04-17
Kad smo već kod OLuje ;
Bit će još OLuja nastavite li tako.
Bit će još OLuja nastavite li tako.
2014-04-11
Beograd: "Neverovatno slavlje Hrvata, jedan od najvećih uspeha u istoriji sporta! Hrvati napravili prvorazredno iznenađenje, igraće u polufinalu!"
"Hrvatima je bila potrebna pobeda Norveške protiv Francuske, a bila im je potrebna i pobeda sa 11 golova razlike nad Poljskom. Dogodilo se čudo, rukometaši Hrvatske su pobedili sa 14 golova razlike (37:23)".
"Hrvatima je bila potrebna pobeda Norveške protiv Francuske, a bila im je potrebna i pobeda sa 11 golova razlike nad Poljskom. Dogodilo se čudo, rukometaši Hrvatske su pobedili sa 14 golova razlike (37:23)".
Guest- Guest
http://www.vecernji.hr/svijet/kamp-za-obuku-islamista-u-sumi-pokraj-ljubljane-1055492
Eto ga na Slovenčadi. Kolika li je to zemlja kad nisu skužili da im se kuha pasta šuta.
Eto ga na Slovenčadi. Kolika li je to zemlja kad nisu skužili da im se kuha pasta šuta.
mutava baštarda wrote:http://www.vecernji.hr/svijet/kamp-za-obuku-islamista-u-sumi-pokraj-ljubljane-1055492
Guest- Guest
zanimljivo pročita sam cijeli jebeni članak i nigdje se ne spominje Hrvatska
Guest- Guest
Rat je glavni razlog zašto ljudi beže u Evropu, zato bi NATO trebalo da promeni svoju strategiju, a Nemačka da razmisli kome ona isporučuje naoružanje, smatra poslanik Levice Nemačke Diter Dem.
http://rs-lat.sputniknews.com/evropa/20160128/1102846295/nato-stvara-nepostojece-drzave.html
Komentarišući izjavu Natalije Taganove o nepostojećim državama, predstavnik Levice Nemačke Diter Dem je rekao da najveću odgovornost za to snosi NATO.
„Svojevremeno sam napustio Socijaldemokratsku partiju zbog neslaganja sa bombardovanjem Jugoslavije. Upravo tom operacijom započet je proces stvaranja ’nepostojećih zemalja‘, jer su nakon toga usledila bombardovanja Iraka, Avganistana, Libije, koja je bila najrazvijenija zemlja na severu Afrike. Rat je glavni razlog zašto ljudi beže u Evropu, zato bi NATO trebalo da promeni svoju strategiju, a Nemačka da razmisli kome ona isporučuje naoružanje. Osim toga, treba se boriti protiv DAEŠ–a i njihovih izvora finansiranja“, rekao je Dem.
-----------------------------------------------------------------------------
Da nije bilo Srba, NATO ne bi imao koga bombardirati i ne bi kao posljedica nastao sav ovaj kaos u Europi i Africi.
Oni su sve krivi. Smradovi.
http://rs-lat.sputniknews.com/evropa/20160128/1102846295/nato-stvara-nepostojece-drzave.html
Komentarišući izjavu Natalije Taganove o nepostojećim državama, predstavnik Levice Nemačke Diter Dem je rekao da najveću odgovornost za to snosi NATO.
„Svojevremeno sam napustio Socijaldemokratsku partiju zbog neslaganja sa bombardovanjem Jugoslavije. Upravo tom operacijom započet je proces stvaranja ’nepostojećih zemalja‘, jer su nakon toga usledila bombardovanja Iraka, Avganistana, Libije, koja je bila najrazvijenija zemlja na severu Afrike. Rat je glavni razlog zašto ljudi beže u Evropu, zato bi NATO trebalo da promeni svoju strategiju, a Nemačka da razmisli kome ona isporučuje naoružanje. Osim toga, treba se boriti protiv DAEŠ–a i njihovih izvora finansiranja“, rekao je Dem.
-----------------------------------------------------------------------------
Da nije bilo Srba, NATO ne bi imao koga bombardirati i ne bi kao posljedica nastao sav ovaj kaos u Europi i Africi.
Oni su sve krivi. Smradovi.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Europska komisija donijela je odluku da se Hrvatskoj odobri 319 milijuna eura bespovratne pomoći za sanaciju šteta od potresa na Banovini.
» U Bosni je zaboravljen i sudi mu se za zlostavljanje, u Hrvatskoj drži gaže
» Kolaps zdravstvenog sustava u Srednjoj Bosni: Samo jedan internist nije zaražen u Hrvatskoj bolnici „Dr. fra Mato Nikolić“
» Momak rođen u Bosni, emigrirao u Njemačku(sve 5) i ... onda se u Hrvatskoj uhljebio preko HDZa na državnu sisu i ne radi kurca i troši pare
» Lazanski (citaj i Suljo) uputio najozbiljnije ratoborne prijetnje Hrvatskoj i Kosovu!Nove "Oluje" nad Srbima Srbija nece dozvoliti
» U Bosni je zaboravljen i sudi mu se za zlostavljanje, u Hrvatskoj drži gaže
» Kolaps zdravstvenog sustava u Srednjoj Bosni: Samo jedan internist nije zaražen u Hrvatskoj bolnici „Dr. fra Mato Nikolić“
» Momak rođen u Bosni, emigrirao u Njemačku(sve 5) i ... onda se u Hrvatskoj uhljebio preko HDZa na državnu sisu i ne radi kurca i troši pare
» Lazanski (citaj i Suljo) uputio najozbiljnije ratoborne prijetnje Hrvatskoj i Kosovu!Nove "Oluje" nad Srbima Srbija nece dozvoliti
Page 1 of 2