Vrgorac : Šaljite vojsku na granice
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vrgorac : Šaljite vojsku na granice
To je cijena koju moramo svi platit kako bi se riješili HDZ/SDP gamadi & company.Noor wrote:daj bože da ti preko glave pregaze i potaracaju ti sve što se daAssadNaPodmornici wrote:braniš HDZ uhljebe i njihove parazite. ja navijam za trpačinu, kao što epikur navija za trpačinu njemačkevuksadinare wrote:ne branim njemacku..branim zenu,djecu,mater,vinograd,obalu na koncu i tebe i yoduRayMabus wrote:Od koga i za koga će biti branit?vuksadinare wrote:
ako drzava i narod zovu ja cu uvijek odazvati ... kako odluce ... na to ne utjecem..ako treba granicu branit branit cu je ...
Zašto bi ti glumio korisnu budalu njemačku interesu?
Nažalost onaj veliki val nije u idućih 365 dana pa da ih ozbiljno poremeti na idućim parlamentarnim izborima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jastaRayMabus wrote:To je cijena koju moramo svi platit kako bi se riješili HDZ/SDP gamadi & company.Noor wrote:daj bože da ti preko glave pregaze i potaracaju ti sve što se daAssadNaPodmornici wrote:braniš HDZ uhljebe i njihove parazite. ja navijam za trpačinu, kao što epikur navija za trpačinu njemačkevuksadinare wrote:ne branim njemacku..branim zenu,djecu,mater,vinograd,obalu na koncu i tebe i yoduRayMabus wrote:
Od koga i za koga će biti branit?
Zašto bi ti glumio korisnu budalu njemačku interesu?
Nažalost onaj veliki val nije u idućih 365 dana pa da ih ozbiljno poremeti na idućim parlamentarnim izborima.
rjesicete se vi
ko mujo kad je imo zatvor pa ceo srat a rijesio se dzepnog sata
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Pa riješit ćemo se. Navalom imigranata turizam u Dalmaciji i na Jadranu će biti uništen.
Nekad moraš ubiti organizam da bi uništio nametnika.
2014-04-11
RayMabus wrote:Uvatila ih prpa
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/631088/vrgorcani-traze-pomoc-vlade-saljite-vojsku-na-granicu-migranti-nam-kradu-automobile-od-straha-ne-izlazimo-iz-kuce-ministar-krsticevic-ako-mup-zatrazi-nasu-pomoc-vojska-je-spremna
Samo trpaj
T
[size]Century II, Quatrain 84
Between Campania, Siena, Florence, Tuscany, Six months nine days without a drop of rain: The strange tongue in the Dalmatian land, It will overrun, devastating the entire land.
[/size]
2014-04-11
aaaa...eee....ovo moram poruciti sestri kad bude mesarila tamo nekog jadnika na klinici..RayMabus wrote:Pa riješit ćemo se. Navalom imigranata turizam u Dalmaciji i na Jadranu će biti uništen.
Inace,vi ako krepete,kao drzava,nema Boga koji ce vas oziviti..Tu morate imati opaku infrastrukturu za produkciju,rezervni kapital u plemenitim metalima,jake prirodne resurse,opceniti ucinkovitu ekonomiju,a TO nemate..
dakle,mozda iz sadasnjeg feudalnog drustva,kliznete na nivo plemena,sto u biti i jeste,ne samo vi,nego i ostali na Balkanu...i tko ce onda to voditi,kad ne bude sociopatskih blizanaca HDZ i SDP-a??
Guest- Guest
Vodit će je Nijemci....al ne ovi na vlasti sada nego ovi :pismejker wrote:aaaa...eee....ovo moram poruciti sestri kad bude mesarila tamo nekog jadnika na klinici..RayMabus wrote:Pa riješit ćemo se. Navalom imigranata turizam u Dalmaciji i na Jadranu će biti uništen.
Inace,vi ako krepete,kao drzava,nema Boga koji ce vas oziviti..Tu morate imati opaku infrastrukturu za produkciju,rezervni kapital u plemenitim metalima,jake prirodne resurse,opceniti ucinkovitu ekonomiju,a TO nemate..
dakle,mozda iz sadasnjeg feudalnog drustva,kliznete na nivo plemena,sto u biti i jeste,ne samo vi,nego i ostali na Balkanu...i tko ce onda to voditi,kad ne bude sociopatskih blizanaca HDZ i SDP-a??
Century V, Quatrain 74
Of Trojan blood will be born a Germanic heart Who will rise to very high power: He will drive out the foreign Arabic people, Returning the Church to its pristine pre-eminence.
A onda ću ti dragi moj Svetac pokazati svoju uniformu
2014-04-11
eeee ti su vec dobili po pički dvaput..opet to buju neki novi "partizani" potaracali..
Guest- Guest
Kukasti križ je simbol Galaktičke federacije.
To je moja uniforma.
Ako te baš zanima.
To je moja uniforma.
Ako te baš zanima.
2014-04-11
A ja sam ti odgovorio na onaj tvoj post o uniformi za mene.pismejker wrote:referirooo sam se na gornju sliku đe su naciji...
Sad znaš izgleda general GF s pet zvjezdica kad nije u civilu.
Kuki.
2014-04-11
nebitno..kad vam budu setali po 5-6 u coporu,vec ih necete smjeti niti taknuti..ti odmah potezu za nožekarom..svabe ih vise ne primaju...sto je uslo,uslo jest,cak se ispod radara i salju natrag odakle su dosli..
Guest- Guest
Pa ja ih neću ni dirat ako ni oni mene ne diraju. Živi i pusti druge da žive.pismejker wrote:nebitno..kad vam budu setali po 5-6 u coporu,vec ih necete smjeti niti taknuti..ti odmah potezu za nožekarom..svabe ih vise ne primaju...sto je uslo,uslo jest,cak se ispod radara i salju natrag odakle su dosli..
2014-04-11
Poanta jest da ce ti ukrasti auto,ispeci i pojesti mačka,da ne spominjem druge stvari..RayMabus wrote:Pa ja ih neću ni dirat ako ni oni mene ne diraju. Živi i pusti druge da žive.pismejker wrote:nebitno..kad vam budu setali po 5-6 u coporu,vec ih necete smjeti niti taknuti..ti odmah potezu za nožekarom..svabe ih vise ne primaju...sto je uslo,uslo jest,cak se ispod radara i salju natrag odakle su dosli..
Kod Menea su ispod mosta na neckru uz obalu,policajci nasli ostatke logorske vatre,izdrljane vrece za spavanje,otpad i oderano krzno sirote mačke i oglobane kosti..jeli kozojebi stos..
Tu su i ostali,jerbo su vrece ostavili,dakle dosli su na cilj..
cuvaj Mačka Longi,navecer pod kljuc u kuću..
Guest- Guest
Pa staviš auto u garažu il dvor pa si miran. Pa nećemo zbog toga sad ubijat ljude.
Cilj im je Njemačka a ovo im je samo tranzit.
2014-04-11
Nisam ni zna da sam i ja gf...RayMabus wrote:Kukasti križ je simbol Galaktičke federacije.
To je moja uniforma.
Ako te baš zanima.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
RayMabus wrote:Pa staviš auto u garažu il dvor pa si miran. Pa nećemo zbog toga sad ubijat ljude.
pa ne za sve nuzno..imas ih koji stvarno nisu za nikakav posa...a ipak moraju i u tranzitu jisti..cuvaj Mačka,Bog mu da zdravlja..
Guest- Guest
Treći rajh nije GF al je kuki GF.T. wrote:Nisam ni zna da sam i ja gf...RayMabus wrote:Kukasti križ je simbol Galaktičke federacije.
To je moja uniforma.
Ako te baš zanima.
Al uniforme su tu negdje li la.
2014-04-11
Pa napravit ću im sendvič. Deset kuna je sendvič. I karta kako doć do Slovenije. I rješen problem.pismejker wrote:RayMabus wrote:Pa staviš auto u garažu il dvor pa si miran. Pa nećemo zbog toga sad ubijat ljude.
pa ne za sve nuzno..imas ih koji stvarno nisu za nikakav posa...a ipak moraju i u tranzitu jisti..cuvaj Mačka,Bog mu da zdravlja..
2014-04-11
meni svejednojastreb wrote:Samo da ti kažem; ondje nema Srba.vuksadinare wrote:javljam se ako me misli..spreman sam se odazvari
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jel HDZ poslao vojsku i digao žilet žicu? nije , trpaj dalje
jesi pizdekRayMabus wrote:Pa ja ih neću ni dirat ako oni mene ne diraju. Živi i pusti druge da žive.pismejker wrote:nebitno..kad vam budu setali po 5-6 u koporu, vec ih necete smjeti niti taknuti..ti odmah potezu za nozekarom..svabe ih vise ne primaju ... sto je uslo, uslo je, cak se ispod radara i salju natrag odakle su dosli ..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» EU planira postaviti vojsku na granice koja bi odgovarala isključivo EU komisiji
» Ispod radara: Nasilni migranti pritišću Hrvatsku. Vojsku na granice? Zašto ne!
» Britanci šalju vojsku prema Poljskoj dok ruska vojska napreduje na granice!
» NATO ŠALJE VOJSKU I TENKOVE NA SRPSKE GRANICE: Smeta im naša saradnja sa Putinom, ALIJANSA USVAJA PAKLENI PLAN!
» HDZ-ovci tuže Grad Vrgorac za neisplaćene naknade dok su bili na vlasti
» Ispod radara: Nasilni migranti pritišću Hrvatsku. Vojsku na granice? Zašto ne!
» Britanci šalju vojsku prema Poljskoj dok ruska vojska napreduje na granice!
» NATO ŠALJE VOJSKU I TENKOVE NA SRPSKE GRANICE: Smeta im naša saradnja sa Putinom, ALIJANSA USVAJA PAKLENI PLAN!
» HDZ-ovci tuže Grad Vrgorac za neisplaćene naknade dok su bili na vlasti
Page 3 of 4