Vrgorac : Šaljite vojsku na granice
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Vrgorac : Šaljite vojsku na granice
Uvatila ih prpa
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/631088/vrgorcani-traze-pomoc-vlade-saljite-vojsku-na-granicu-migranti-nam-kradu-automobile-od-straha-ne-izlazimo-iz-kuce-ministar-krsticevic-ako-mup-zatrazi-nasu-pomoc-vojska-je-spremna
Samo trpaj
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/631088/vrgorcani-traze-pomoc-vlade-saljite-vojsku-na-granicu-migranti-nam-kradu-automobile-od-straha-ne-izlazimo-iz-kuce-ministar-krsticevic-ako-mup-zatrazi-nasu-pomoc-vojska-je-spremna
Samo trpaj
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: Vrgorac : Šaljite vojsku na granice
Fasizam je buniti se kad ti netko iz potrebe otudji auto. Gomila fasista.
omni-
2014-04-12
javljam se ako me trebaju..spreman sam se odazvari
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zašto ? Zar nije bolje da ih ljubazno prevezemo do slovenske granice ?vuksadinare wrote:javljam se ako me trebaju..spreman sam se odazvari
2014-04-11
ako drzava i narod zovu ja cu se uvijek odazvati...kako odluce...na to ne utjecem..ako treba granicu branit branit cu je...RayMabus wrote:Zašto? Zar nije bolje da ih ljubazno prevezemo do slovenske granice?vuksadinare wrote:javljam se ako me misli..spreman sam se odazvari
2015-09-08
Od koga i za koga ćeš je branit ?vuksadinare wrote:ako drzava i narod zovu ja cu se uvijek odazvati...kako odluce...na to ne utjecem..ako treba granicu branit branit cu je...RayMabus wrote:Zašto? Zar nije bolje da ih ljubazno prevezemo do slovenske granice?vuksadinare wrote:javljam se ako me misli..spreman sam se odazvari
Zašto bi ti glumio korisnu budalu njemačkim interesima ?
2014-04-11
ne branim njemacku..branim zenu,djecu,mater,vinograd,obalu na koncu i tebe i yoduRayMabus wrote:Od koga i za koga će biti branit?vuksadinare wrote:ako drzava i narod zovu ja cu uvijek odazvati ... kako odluce ... na to ne utjecem..ako treba granicu branit branit cu je ...RayMabus wrote:Zašto? Zar nije bolje da ih ljubazno prevezemo do slovenske granice?vuksadinare wrote:javljam se ako me misli..spreman sam se odazvari
Zašto bi ti glumio korisnu budalu njemačku interesu?
2015-09-08
Mene ne tribaš branit. Moj cilj je da provale i upadnu u Sloveniju.
2014-04-11
u sloveniju nece upast...RayMabus wrote:Mene ne tribaš branit. Moj cilj je da se provali i upadnu u Sloveniju.
2015-09-08
E daaa...Proslo je tocno 10 godina,pa i vise,kako sam ovo dalekovidno predvidio...
a ja ne znam,ljudima fale mooda da se samoorganiziraju,kako to cine primjer teksašani..skupi se ekipa sa truckovima,naoruzana,i u zasjedu,tri smjene..
sto dodje,dobro izgaze,zovnu policiju i predaju im uz komentar da su se izranjavali siroti latinosi u bijegu..
a ja ne znam,ljudima fale mooda da se samoorganiziraju,kako to cine primjer teksašani..skupi se ekipa sa truckovima,naoruzana,i u zasjedu,tri smjene..
sto dodje,dobro izgaze,zovnu policiju i predaju im uz komentar da su se izranjavali siroti latinosi u bijegu..
Guest- Guest
Eto ja sam preokupljen mlaćanjem love,ali cu materijalno svakako pomoci i podrzati Fuka,saljuci mu djecje potrepstine,pelenice,hranicu,ma sve sto je potrebno,da svojim sticenicima Yodi i Longiju,zivot bude sto ugodniji i sa manje stresa..
Guest- Guest
ja se dobrovoljno javljam.. da budem ti šef.. šef logistike.. nabavljat ću ti konzerve.. uz 20% provizijevuksadinare wrote:javljam se ako me trebaju..spreman sam se odazvari
2018-06-14
braniš HDZ uhljebe i njihove parazite. ja navijam za trpačinu, kao što epikur navija za trpačinu njemačkevuksadinare wrote:ne branim njemacku..branim zenu,djecu,mater,vinograd,obalu na koncu i tebe i yoduRayMabus wrote:Od koga i za koga će biti branit?vuksadinare wrote:ako drzava i narod zovu ja cu uvijek odazvati ... kako odluce ... na to ne utjecem..ako treba granicu branit branit cu je ...RayMabus wrote:Zašto? Zar nije bolje da ih ljubazno prevezemo do slovenske granice?vuksadinare wrote:javljam se ako me misli..spreman sam se odazvari
2018-06-14
,.svakom svoje..djon obraz i sebicnostAssadNaPodmornici wrote:braniš HDZ uhljebe i njihove parazite. ja navijam za trpačinu, kao što epikur navija za trpačinu njemačkevuksadinare wrote:ne branim njemacku..branim zenu, djecu, mater, vinograd, obalu na kraju i tebe i yoduRayMabus wrote:Od koga i za koga će biti branit?vuksadinare wrote:ako drzava i narod zovu ja cu uvijek odazvati ... kako odluce ... na to ne utjecem..ako treba granicu branit branit cu je ...RayMabus wrote:
Zašto? Zar nije bolje da ih ljubazno prevezemo do slovenske granice?
2015-09-08
necemo im dati Kinder-Pingui..??..zlocesti su...vuksadinare wrote:,.svakom svoje..djon obraz i sebicnostAssadNaPodmornici wrote:braniš HDZ uhljebe i njihove parazite. ja navijam za trpačinu, kao što epikur navija za trpačinu njemačkevuksadinare wrote:ne branim njemacku..branim zenu, djecu, mater, vinograd, obalu na kraju i tebe i yoduRayMabus wrote:Od koga i za koga će biti branit?vuksadinare wrote:
ako drzava i narod zovu ja cu uvijek odazvati ... kako odluce ... na to ne utjecem..ako treba granicu branit branit cu je ...
Guest- Guest
Ko je bio pametan, zadržao je nešto samokresa i strojopuške iz DR-a...
Uzdati se u zaštitu tzv. države je utopija...
Uzdati se u zaštitu tzv. države je utopija...
yahh...preporucujem tiho oruzje..lukov i samostrjeli su za ovu namjenu savrseni..
Guest- Guest
Pa ok ostat će u Zagrebu.vuksadinare wrote:u sloveniju nece upast...RayMabus wrote:Mene ne tribaš branit. Moj cilj je da se provali i upadnu u Sloveniju.
2014-04-11
nishta bez samoorganiziranja gradjana..susjed susjeda cuva,najbolji recept..postize se kvaliteta,briga ,uspjesnost i masovnost organizacije..u Jemerici sasvim normalna stvar..
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» EU planira postaviti vojsku na granice koja bi odgovarala isključivo EU komisiji
» Ispod radara: Nasilni migranti pritišću Hrvatsku. Vojsku na granice? Zašto ne!
» Britanci šalju vojsku prema Poljskoj dok ruska vojska napreduje na granice!
» NATO ŠALJE VOJSKU I TENKOVE NA SRPSKE GRANICE: Smeta im naša saradnja sa Putinom, ALIJANSA USVAJA PAKLENI PLAN!
» HDZ-ovci tuže Grad Vrgorac za neisplaćene naknade dok su bili na vlasti
» Ispod radara: Nasilni migranti pritišću Hrvatsku. Vojsku na granice? Zašto ne!
» Britanci šalju vojsku prema Poljskoj dok ruska vojska napreduje na granice!
» NATO ŠALJE VOJSKU I TENKOVE NA SRPSKE GRANICE: Smeta im naša saradnja sa Putinom, ALIJANSA USVAJA PAKLENI PLAN!
» HDZ-ovci tuže Grad Vrgorac za neisplaćene naknade dok su bili na vlasti
Page 1 of 4