Vrgorac : Šaljite vojsku na granice
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vrgorac : Šaljite vojsku na granice
nishta bez samoorganiziranja gradjana..susjed susjeda cuva,najbolji recept..postize se kvaliteta,briga ,uspjesnost i masovnost organizacije..u Jemerici sasvim normalna stvar..
Guest- Guest
Ma pusti te priče. Ja molin Boga da provale i sruše CDU na idućim izborima.pismejker wrote:nishta bez samoorganiziranja gradjana..susjed susjeda cuva,najbolji recept..postize se kvaliteta,briga ,uspjesnost i masovnost organizacije..u Jemerici sasvim normalna stvar..
AfD.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja navijam da provale i sruše HDZ sa vlastiRayMabus wrote:Ma pusti te priče. Ja molin Boga da provale i sruše CDU na idućim izborima.pismejker wrote:nishta bez samoorganiziranja gradjana..susjed susjeda cuva,najbolji recept..postize se kvaliteta,briga ,uspjesnost i masovnost organizacije..u Jemerici sasvim normalna stvar..
AfD.
Trpačina :like:
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
E jeste obojica naivni..tej tumor nitko ne moze srusiti,predobro su organizirani,a alternativa je jadna...AssadNaPodmornici wrote:Ja navijam da provale i sruše HDZ sa vlastiRayMabus wrote:Ma pusti te priče. Ja molin Boga da provale i sruše CDU na idućim izborima.pismejker wrote:nishta bez samoorganiziranja gradjana..susjed susjeda cuva,najbolji recept..postize se kvaliteta,briga ,uspjesnost i masovnost organizacije..u Jemerici sasvim normalna stvar..
AfD.
Malo se osvjestite,kad vidite keipice po 5-6 kozoijeba,vi sami,bjesni sto im nish ne mozete napraviti,a susjeda boli kuratz,sto su pod vasim prozorom..
Guest- Guest
A sto bi ti iz goreg u gore..da na vlast dodju kretinjosi zoki i berni..AssadNaPodmornici wrote:Ja navijam da provale i sruše HDZ sa vlastiRayMabus wrote:Ma pusti te priče. Ja molin Boga da provale i sruše CDU na idućim izborima.pismejker wrote:nishta bez samoorganiziranja gradjana..susjed susjeda cuva,najbolji recept..postize se kvaliteta,briga ,uspjesnost i masovnost organizacije..u Jemerici sasvim normalna stvar..
AfD.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja bi volio da ostanu u kastelimaRayMabus wrote:Pa ok ostat će u Zagrebu.vuksadinare wrote:u sloveniju nece upast...RayMabus wrote:Mene ne tribaš branit. Moj cilj je da se provali i upadnu u Sloveniju.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..Kashteli su ono..podsjecaju ih na domovinu i taj ambijent..dobro,mogu malo split poharati..vuksadinare wrote:Ja bi volio da ostanu u kastelimaRayMabus wrote:Pa ok ostat će u Zagrebu.vuksadinare wrote:u sloveniju nece upast...RayMabus wrote:Mene ne tribaš branit. Moj cilj je da se provali i upadnu u Sloveniju.
Guest- Guest
sto ljudi kakaju,sve dok njihovo ne dodje u pitanje,onda kuku i lele zapomaganja,pomagajte drugovi...
Guest- Guest
Pa i ovako i onako će doć. Pustio ih Plenkovic prikjučer.vuksadinare wrote:Ja bi volio da ostanu u kastelimaRayMabus wrote:Pa ok ostat će u Zagrebu.vuksadinare wrote:u sloveniju nece upast...RayMabus wrote:Mene ne tribaš branit. Moj cilj je da se provali i upadnu u Sloveniju.
Ovo vrijedi i za Pakistan :
http://www.poslovni.hr/hrvatska/nema-vise-kvota-drzava-olaksava-rad-strancima-354558
2014-04-11
evoc,nasao na Internetu juniforme za Longija i Yodu...ide u skladu sa trendovima,modom i opcenito danasnjom mladezi u juniformi..
Guest- Guest
Samo da ti kažem;ondje nema Srba.vuksadinare wrote:javljam se ako me trebaju..spreman sam se odazvari
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kad država počne pričati kako je stvar pod kontrolom i kako smo sigurni onda je vrijeme za izvaditi obiteljsko srebro...T. wrote:Ko je bio pametan, zadržao je nešto samokresa i strojopuške iz DR-a...
Uzdati se u zaštitu tzv. države je utopija...
Gledam Terminatora. Opuštam moždane vijuge.pismejker wrote:Longi i Yoda pobjegli...
Imigranti ne mogu naškodit Plenkovicu jer je premalo vrimena do idućih izbora da bi biračko tijelo priko noći prominilo mišljenje no mogu pomoć Škori i sličnima da na račun desnog populizma zadrže i ojačaju desno desno biračko tijelo na idućim parlamentarnim izborima pri čemu bi dobili najmanje tri zastupnika a oni neće u koaliciju s HDZ-om ako je tamo i Pupovac.
2014-04-11
RayMabus wrote:Gledam Terminatora. Opuštam moždane vijuge.pismejker wrote:Longi i Yoda pobjegli...
Imigranti ne mogu naškodit Plenkovicu jer je premalo vrimena do idućih izbora da bi biračko tijelo priko noći prominilo mišljenje no mogu pomoć Škori i sličnima da na račun desnog populizma zadrže i ojačaju desno desno biračko tijelo na idućim parlamentarnim izborima pri čemu bi dobili najmanje tri zastupnika a oni neće u koaliciju s HDZ-om ako je tamo i Pupovac.
Mhhhh...dao si mi ideju..bas pogledam neki dobar film..prvo papicu pripremim,sjednem i gledam...mir i tisina u stanu..milina..
ajd zdravo..
Guest- Guest
to inače jako koristiT. wrote:Ko je bio pametan, zadržao je nešto samokresa i strojopuške iz DR-a...
procesuirali su sve koji su se drznuli radikalnije djelovati protiv neprijatelja 90-95
immortal-
2014-04-16
kad se s tom uniformom pojaviš među pederima postaješ neprimjetanpismejker wrote:evoc,nasao na Internetu juniforme za Longija i Yodu...ide u skladu sa trendovima,modom i opcenito danasnjom mladezi u juniformi..
ili u gradskoj gredici proljetnog cvijeća
immortal-
2014-04-16
Ko kad šuker kaže da kod nas neće bit recesije...mutava baštarda wrote:Kad država počne pričati kako je stvar pod kontrolom i kako smo sigurni onda je vrijeme za izvaditi obiteljsko srebro...T. wrote:Ko je bio pametan, zadržao je nešto samokresa i strojopuške iz DR-a...
Jasno je da je vrijeme za prodavati dionice...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
daj bože da ti preko glave pregaze i potaracaju ti sve što se daAssadNaPodmornici wrote:braniš HDZ uhljebe i njihove parazite. ja navijam za trpačinu, kao što epikur navija za trpačinu njemačkevuksadinare wrote:ne branim njemacku..branim zenu,djecu,mater,vinograd,obalu na koncu i tebe i yoduRayMabus wrote:Od koga i za koga će biti branit?vuksadinare wrote:ako drzava i narod zovu ja cu uvijek odazvati ... kako odluce ... na to ne utjecem..ako treba granicu branit branit cu je ...RayMabus wrote:
Zašto? Zar nije bolje da ih ljubazno prevezemo do slovenske granice?
Zašto bi ti glumio korisnu budalu njemačku interesu?
Kamenjar, smukvu, guvno,Krčić, Šimića Vrelo, Bender, Butižnicu i staru crkvu Lazaricu.vuksadinare wrote:
ne branim njemacku..branim zenu,djecu,mater,vinograd,obalu
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To je cijena koju moramo svi platit kako bi se riješili HDZ/SDP gamadi & company.Noor wrote:daj bože da ti preko glave pregaze i potaracaju ti sve što se daAssadNaPodmornici wrote:braniš HDZ uhljebe i njihove parazite. ja navijam za trpačinu, kao što epikur navija za trpačinu njemačkevuksadinare wrote:ne branim njemacku..branim zenu,djecu,mater,vinograd,obalu na koncu i tebe i yoduRayMabus wrote:Od koga i za koga će biti branit?vuksadinare wrote:
ako drzava i narod zovu ja cu uvijek odazvati ... kako odluce ... na to ne utjecem..ako treba granicu branit branit cu je ...
Zašto bi ti glumio korisnu budalu njemačku interesu?
Nažalost onaj veliki val nije u idućih 365 dana pa da ih ozbiljno poremeti na idućim parlamentarnim izborima.
2014-04-11
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» EU planira postaviti vojsku na granice koja bi odgovarala isključivo EU komisiji
» Ispod radara: Nasilni migranti pritišću Hrvatsku. Vojsku na granice? Zašto ne!
» Britanci šalju vojsku prema Poljskoj dok ruska vojska napreduje na granice!
» NATO ŠALJE VOJSKU I TENKOVE NA SRPSKE GRANICE: Smeta im naša saradnja sa Putinom, ALIJANSA USVAJA PAKLENI PLAN!
» HDZ-ovci tuže Grad Vrgorac za neisplaćene naknade dok su bili na vlasti
» Ispod radara: Nasilni migranti pritišću Hrvatsku. Vojsku na granice? Zašto ne!
» Britanci šalju vojsku prema Poljskoj dok ruska vojska napreduje na granice!
» NATO ŠALJE VOJSKU I TENKOVE NA SRPSKE GRANICE: Smeta im naša saradnja sa Putinom, ALIJANSA USVAJA PAKLENI PLAN!
» HDZ-ovci tuže Grad Vrgorac za neisplaćene naknade dok su bili na vlasti
Page 2 of 4