Kiseljak: Ženu mi krećo efendija i jebiga...:-))
Page 1 of 1
Kiseljak: Ženu mi krećo efendija i jebiga...:-))
Ef. Pašić o napadu u Kiseljaku: Sve se odigralo u pet minuta
SDA najoštrije osuđuje sinoćnji događaj i zahtijeva efikasno postupanje u ovom slučaju. To je, kažu, izuzetno važno zbog nedavnih, zabrinjavajućih događaja koji su se desili u Kiseljaku.
- Medžlis Islamske zajednice Kiseljak izražava zabrinutost zbog ovog nedjela koje se dogodilo u Novogodišnjoj noći, kada muslimani dočekuju Novu hidžretsku godinu i te prve trenutke provode u ibadetu - naveli su iz džemata, te dodali da Medžlis Kiseljak traži od nadležnih organa da u što kraćem roku istraže ovaj slučaj i što prije pronađu počinioca.
http://ba.n1info.com/a216021/Vijesti/Vijesti/Napad-na-imama-u-Kiseljaku.html
- Medžlis Islamske zajednice Kiseljak izražava zabrinutost zbog ovog nedjela koje se dogodilo u Novogodišnjoj noći, kada muslimani dočekuju Novu hidžretsku godinu i te prve trenutke provode u ibadetu - naveli su iz džemata, te dodali da Medžlis Kiseljak traži od nadležnih organa da u što kraćem roku istraže ovaj slučaj i što prije pronađu počinioca.
http://ba.n1info.com/a216021/Vijesti/Vijesti/Napad-na-imama-u-Kiseljaku.html
Re: Kiseljak: Ženu mi krećo efendija i jebiga...:-))
Kiseljak: Uhvaćen osumnjičeni za paljevinu automobila imama Mustafe ef. Pašića
Šta je motiv napada na efendiju, još je predmet policijske istrage.
Kako nezvanično saznajemo, nisu u pitanju međunacionalne tenzije, a uhapšen je Mustafa Emšo, komšija imama.
https://www.faktor.ba/vijest/kiseljackom-imamu-zapaljen-automobil-na-novu-hidzretsku-godinu-265514
https://www.faktor.ba/vijest/kiseljackom-imamu-zapaljen-automobil-na-novu-hidzretsku-godinu-265514
U Kiseljaku bošnjačka politička "elita" producira umjetne međunacionalne afere.
Vrši se pritisak na jedan od najrazvijenijih bh gradova, u kojem Hrvati imaju većinu i vlast.
Ono šta se nije uspjelo u ratu nastoji se s podmuklošću dobiti u miru.
Slično se dešava i u Mostaru, Konjicu...pa i neumu, uključno sa "Pelješkim mostom":
Vrši se pritisak na jedan od najrazvijenijih bh gradova, u kojem Hrvati imaju većinu i vlast.
Ono šta se nije uspjelo u ratu nastoji se s podmuklošću dobiti u miru.
Slično se dešava i u Mostaru, Konjicu...pa i neumu, uključno sa "Pelješkim mostom":
Eroo- Posts : 79083
2016-07-22
PS: Čak se i efendijin kurvaluk pokušao prebaciti na međunacionalne odnose.
Neš ti Sore na 'vaku temu...
Turska posla.Leviathan2 wrote:bosanska posla
Eroo- Posts : 79083
2016-07-22
Similar topics
» Ženu mi krećo Hakija...
» Efendija Musa: Hercegovina je, u stvari, južna Bosna
» Dana 15. juna 1862. godine na Čukur-česmi u Beogradu došlo je do svađe(i...jebiga...)
» Osjetan pad broja stanovnika i vjernika u župi Kiseljak
» Šefe, most nije izdržao, jebiga...
» Efendija Musa: Hercegovina je, u stvari, južna Bosna
» Dana 15. juna 1862. godine na Čukur-česmi u Beogradu došlo je do svađe(i...jebiga...)
» Osjetan pad broja stanovnika i vjernika u župi Kiseljak
» Šefe, most nije izdržao, jebiga...
Page 1 of 1