ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kiseljak: Ženu mi krećo efendija i jebiga...:-))

Go down

Kiseljak: Ženu mi krećo efendija i jebiga...:-)) Empty Kiseljak: Ženu mi krećo efendija i jebiga...:-))

Post by Eroo 27/9/2017, 15:15

Ef. Pašić o napadu u Kiseljaku: Sve se odigralo u pet minuta

SDA najoštrije osuđuje sinoćnji događaj i zahtijeva efikasno postupanje u ovom slučaju. To je, kažu, izuzetno važno zbog nedavnih, zabrinjavajućih događaja koji su se desili u Kiseljaku.

- Medžlis Islamske zajednice Kiseljak izražava zabrinutost zbog ovog nedjela koje se dogodilo u Novogodišnjoj noći, kada muslimani dočekuju Novu hidžretsku godinu i te prve trenutke provode u ibadetu - naveli su iz džemata, te dodali da Medžlis Kiseljak traži od nadležnih organa da u što kraćem roku istraže ovaj slučaj i što prije pronađu počinioca.

http://ba.n1info.com/a216021/Vijesti/Vijesti/Napad-na-imama-u-Kiseljaku.html

2016-07-22

Back to top Go down

Kiseljak: Ženu mi krećo efendija i jebiga...:-)) Empty Re: Kiseljak: Ženu mi krećo efendija i jebiga...:-))

Post by Eroo 27/9/2017, 15:33

Kiseljak: Uhvaćen osumnjičeni za paljevinu automobila imama Mustafe ef. Pašića

Šta je motiv napada na efendiju, još je predmet policijske istrage.

Kako nezvanično saznajemo, nisu u pitanju međunacionalne tenzije, a uhapšen je Mustafa Emšo, komšija imama.

https://www.faktor.ba/vijest/kiseljackom-imamu-zapaljen-automobil-na-novu-hidzretsku-godinu-265514

Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Kiseljak: Ženu mi krećo efendija i jebiga...:-)) Empty Re: Kiseljak: Ženu mi krećo efendija i jebiga...:-))

Post by Eroo 27/9/2017, 16:31

U Kiseljaku bošnjačka politička "elita" producira umjetne međunacionalne afere.
Vrši se pritisak na jedan  od najrazvijenijih bh gradova, u kojem Hrvati imaju većinu i vlast.
Ono šta se nije uspjelo u ratu nastoji se s podmuklošću dobiti u miru.
Slično se dešava i u Mostaru, Konjicu...pa i neumu, uključno sa "Pelješkim mostom":
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 27/9/2017, 16:34

PS: Čak se i efendijin kurvaluk pokušao prebaciti na međunacionalne odnose. :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 27/9/2017, 16:51

Neš ti Sore na 'vaku temu... :tss

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Leviathan2 27/9/2017, 16:52

bosanska posla

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Eroo 27/9/2017, 16:54

Leviathan2 wrote:bosanska posla
Turska posla. ;)
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics