Četničko divljanje u Subotici
Page 1 of 1
Četničko divljanje u Subotici
Tinejdžera u Subotici vršnjaci pretukli palicama
petak, 01.11.2019. u 16:44
Суботица (Фото Н. Тркља)
SUBOTICA – Sedamnaestogodišnji A. S. prebijen je nedaleko od centra Subotice dok je čekao autobus, potvrdila je njegova majka M. S. za RTS.
Incident se desio juče posle podne kada je, prema prvim informacijama, grupa od šest-sedam momaka napala vršnjaka u parku ispred Katedrale i pretukla ga drvenim palicama.
Sedamnaestogodišnjak ima slomljenu klučnu kost i povrede glave koje su sanirane u subotičkoj bolnici, javlja Tanjug.
Majka napadnutog tinejdžera M. S. navodi da on ne poznaje napadače, niti su ranije imali sukobe, pa joj je nejasno zbog čega su napali njenog sina.
U subotičkoj policiji su potvrdili za RTS da rade na utvrđivanju činjenica i otkrivanju
http://www.politika.rs/sr/clanak/441048/Tinejdzera-u-Subotici-vrsnjaci-pretukli-palicama
petak, 01.11.2019. u 16:44
Суботица (Фото Н. Тркља)
SUBOTICA – Sedamnaestogodišnji A. S. prebijen je nedaleko od centra Subotice dok je čekao autobus, potvrdila je njegova majka M. S. za RTS.
Incident se desio juče posle podne kada je, prema prvim informacijama, grupa od šest-sedam momaka napala vršnjaka u parku ispred Katedrale i pretukla ga drvenim palicama.
Sedamnaestogodišnjak ima slomljenu klučnu kost i povrede glave koje su sanirane u subotičkoj bolnici, javlja Tanjug.
Majka napadnutog tinejdžera M. S. navodi da on ne poznaje napadače, niti su ranije imali sukobe, pa joj je nejasno zbog čega su napali njenog sina.
U subotičkoj policiji su potvrdili za RTS da rade na utvrđivanju činjenica i otkrivanju
http://www.politika.rs/sr/clanak/441048/Tinejdzera-u-Subotici-vrsnjaci-pretukli-palicama
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Četničko divljanje u Subotici
Motiv?
Maggie19 wrote:Motiv?
Pretpostavljam srpski pravoslavni 'ekumenizam' prema rimokatoliku. Možda ipak griješim.
Guest- Guest
E, večeras ću opet, kad svi zaspu, gađati kamenjem prozor susjeda Milana! Znam koji je!
Pa nek vide, gadovi četnički! Sami su si krivi!
Pa nek vide, gadovi četnički! Sami su si krivi!
crvenkasti-
2014-04-17
pa dečko je išao u pozorište, nije se odazvao na poziv ekipe da stane i da im da nešto sitnog i oni su ga na primeren način upozorili da to nije lepo...Maggie19 wrote:Motiv?
2015-08-08
Gle, budala je još živ! Miha, mislio sam da si umro.
Odi u kurac!
Odi u kurac!
crvenkasti-
2014-04-17
s čim si mislio... ne moš činiti nešto ako nemaš s čimcrvenkasti wrote:Gle, budala je još živ! Miha, mislio sam da si umro.
Odi u kurac!
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:s čim si mislio... ne moš činiti nešto ako nemaš s čimcrvenkasti wrote:Gle, budala je još živ! Miha, mislio sam da si umro.
Odi u kurac!
Pa obećao si prošle godine da ćeš brzo!
Šta smo mi ovdje? Budale??
crvenkasti-
2014-04-17
a gle, tebi sam valjda obećao dva sendviča i brik od litru vindijina soka, ali jbg dok sam ja ponovo došo ti si već ošo preko une... sory jbg drugi put ćeš pričekati i dobiti repete... ;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:s čim si mislio... ne moš činiti nešto ako nemaš s čimcrvenkasti wrote:Gle, budala je još živ! Miha, mislio sam da si umro.
Odi u kurac!
Pa obećao si prošle godine da ćeš brzo!
Šta smo mi ovdje? Budale??
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Hoće li nam netko javiti kad okineš? Ili te samo nema?
crvenkasti-
2014-04-17
Similar topics
» Još jedno četničko divljanje u Subotici sa smrtnom posljedicama
» Covic odbio osuditi cetnicko okupljanje u Visegradu
» Hahaha: Šiptar tukao četničko dijete na ljetovanju u Rovinju
» Oj Donalde lice ti je belo krisom nosis cetnicko odelo
» Ustaško divljanje u Zagrebu se nastavlja
» Covic odbio osuditi cetnicko okupljanje u Visegradu
» Hahaha: Šiptar tukao četničko dijete na ljetovanju u Rovinju
» Oj Donalde lice ti je belo krisom nosis cetnicko odelo
» Ustaško divljanje u Zagrebu se nastavlja