Hahaha: Šiptar tukao četničko dijete na ljetovanju u Rovinju
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Hahaha: Šiptar tukao četničko dijete na ljetovanju u Rovinju
LETOVANJE U HRVATSKOJ PRETVORILO SE U PAKAO: Albanac tukao dete srpske porodice, policija kasnila sat vremena
LETOVANJE u Hrvatskoj za porodicu iz Novog Sada pretvorilo se u pravi užas.
Naime, M. V. je sa svojom porodicom otišla u Rovinj, ali je tamo, umesto da uživa na moru, doživela traumu jer joj je jedan od gostiju hotela tukao dete.
- Iako vam se "Famili Hotel Amarin" u Rovinju lanca "Maistra" na prvi pogled može učiniti kao raj za decu, isto tako može da bude i pakao za decu i celu porodicu. Moj devetogodišnji sin se igrao u igraonici hotela "Paukova mreža" koja se nalazi u sklopu hotelskog lobija, ispred same recepcije i slučajno pao na jednog dečaka. Za nekoliko sekundi u igraonici koja je namenjena samo za decu i na samom ulasku u istu jasno stoji takav pintogram, ušao je otac tog dečaka, Švajcarac albanskog porekla, udario mu šamar i vukući ga za ruku, izveo ga napolje. Moj mlađi sin je dotrčao da nas i rekao nam da neki čovek tuče brata - počinje svoju priču M.V.
Ona za "Novosti" kaže da je hrvatskoj policiji trebalo čak sat vremena da dođe na mesto incidenta.
- Dotrčali smo do lobija sa terase kafića koja se nalazi u neposrednoj blizini recepcije. Čovek ga je i dalje držao za ruku, a moj sin je na levom obrazu imao crvene otiske njegovih prstiju. Počela sam da vičem na njega odakle mu za pravo da udara moje dete, a on mi je udario šamar. Obezbeđenje je došlo nakon 20-ak minuta, a policija tek nakon više od sat vremena kada je taj čovek već uveliko bio u svojoj sobi. Osoblje hotela u saradnji sa policijom i obezbeđenjem nisu te večeri navodno mogli da pronađu svog gosta u kojoj sobi je odseo, te nam je direktorica hotela Ivanka Ajlec zajedno sa policijom obećala da će on sa svojom porodicom ujutru biti udaljen iz hotela, kao i da će protiv njega biti pokrenuta krivična prijava za udaranje maloletnog deteta, da će biti priveden ,da će mu biti oduzet pasoš... - priča ona.
Ipak, neprijatno iznenađenje sačekalo je srpsku porodicu koliko sutra ujutru, a deca su letovanje u Hrvatskoj nastavila u strahu.
- Ujutru kada smo se probudili taj isti čovek je i dalje bio u hotelu, šetao po plaži, na bazenu, plivao u moru, a moja deca su neprestano dolazila kod mene govoreći mi da su ga opet sreli plašeći se da će ih opet udariti - kaže ova Novosađanka.
Ona i njena porodica razočarani su reakcijom hotela.
- Kada smo pitali direktorku hotela kako je moguće da je on i dalje tu, samo nam je rekla da je sada tu obezbeđenje i da se ništa ne brinemo. Obezbeđenje je bio jedan radnik iz njihovog drugog hotela koji mi je sam rekao da ni ne zna zašto je ovde, koga treba da gleda i šta treba da radi. Svima je bilo jasno da od onoga što nam je obećano, neće biti ništa jer najveći propust je imao sam hotel. Niko od osoblja nije postavljen kao nadležni da kontroliše šta se dešava u toj igraonici koja je uvek puna dece. Takođe, hotel nema obezbeđenje iako je njegov kapcitet gostiju jako veliki i dolaze ljudi sa svih strana, tako da niko nije bio prisutan kada se to desilo da odreaguje i zaštiti i dete i mene. Ispostavilo se na kraju, da smo mi gosti hotela koje oni žele da isprate, a potencijalni psihopata koji udara nepoznato dete u igraonici dobio je mogućnost produžavanja boravka, dok za neke od naših prijatelja slobodnih soba u 20h uveče, kada smo trebali da napustimo hotel, više nije bilo. Direktorka Ivanka Ajlec, do dana današnjeg, nam se nije izvinula za strašnu neprijatnost koju smo doživeli - govori razočarana žena.
Ova Novosađanka tvrdi da više nikada ne želi da letuje u hotelima lanca "Maistra".
Incidenti i neprijatnosti srpskih turista na moru u Hrvatskoj postaju sve češća pojava. Bušenje guma, demoliranje automobila, uz fizičke i verbalne napade sve su češći deo "ponude" hrvatskih letovališta.
------------------------------
Hahaha!
Dok u Srbiji jedu moraju jesti čevape, kod nas ih tuku Šiptari.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Hahaha: Šiptar tukao četničko dijete na ljetovanju u Rovinju
Zapamtit će ljetovanje u Hrvatskoj.
Ovdje su Šiptari bogovi.
Ovdje su Šiptari bogovi.
crvenkasti-
2014-04-17
Što on misli, ako je dijete, da onda ne smeta što je četnik?
E, pa sad smo mu pokazali kako mi Šiptari i Hrvati postupamo s četničkom djecom!
E, pa sad smo mu pokazali kako mi Šiptari i Hrvati postupamo s četničkom djecom!
crvenkasti-
2014-04-17
deportirati i jedne i druge pa neka se mlate dalje od nas
AssadNaPodmornici wrote:deportirati i jedne i druge pa neka se mlate dalje od nas
Glupane. Šiptari su naši. Oni isto mrze Srbe.
crvenkasti-
2014-04-17
AssadNaPodmornici wrote:deportirati i jedne i druge pa neka se mlate dalje od nas
X
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ne ne ne , oni su vaša braća(genetika i fizionimija a i povjest) , tako dacrvenkasti wrote:AssadNaPodmornici wrote:deportirati i jedne i druge pa neka se mlate dalje od nas
AssadNaPodmornici- Posts : 22253
2018-06-14
znaci, moja zena razmislja logicno.
u hrvatsku, nije bezbedno.
u hrvatsku, nije bezbedno.
2020-04-21
[quote="AssadNaPodmornici"]deportirati i jedne i druge pa neka se mlate dalje od nas[/quote
deportiraj se ti u pizdu materinu
deportiraj se ti u pizdu materinu
2020-04-21
Gdje god je ova ekipa iz BiH, Srbije, Kosova, tu odmah ide gamala i negativa. Jednom se u DU zatekao poslovno na ručku u određenom hotelu sa 5 zvjezdica u ranoj predsezoni, ispostavilo se kako su rasprodani zbog povoljnih paket aranžmana koje su nudili po regionu. Koji krkanluk, nepristojna klinčarija, cajke, galama...
Česi, Mađari uljudan i pristojan narod.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:ne ne ne , oni su vaša braća(genetika i fizionimija a i povjest) , tako dacrvenkasti wrote:AssadNaPodmornici wrote:deportirati i jedne i druge pa neka se mlate dalje od nas
Jesu ti Šiptari odvratni, ali moramo se praviti da ih volimo jer su nam oni glavni saveznici protiv Srba.
Na Kosovu se brani Hrvatska.
Dok se Srbi bakću sa njima, nas ne diraju.
crvenkasti-
2014-04-17
Četnička plačipička. Malo ga Šiptar pljusne i odmah kmečanje.
Nije ni čudo da su su ih Šiptari pobijedili i istjerali s Kosova.
Nije ni čudo da su su ih Šiptari pobijedili i istjerali s Kosova.
crvenkasti-
2014-04-17
Kako za koga?..za one sa dobrim namjwrama sigurna..to ne vazi samo za srbe vec i druge...inace u rovinju ima dosta albanaca mozda najvise u istri...pizzon wrote:znaci, moja zena razmislja logicno.
u hrvatskoj, nije sigurno.
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Koliko se sećam, i ti si ekipa iz BIH.Hektorović wrote:Gdje god je ova ekipa iz BiH, Srbije, Kosova, tu odmah ide gamala i negativa. Jednom se u DU zatekao poslovno na ručku u određenom hotelu sa 5 zvjezdica u ranoj predsezoni, ispostavilo se kako su rasprodani zbog povoljnih paket aranžmana koje su nudili po regionu. Koji krkanluk, nepristojna klinčarija, cajke, galama...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Koliko se sjećam, i ti si ekipa iz BiH.Hektorović wrote:Gdje je god ova ekipa iz BiH, Srbije, Kosova, tu odmah ide gamala i negativa. Jednom se u DU zatekao poslovno na ručku u određenom hotelu sa 5 zvjezdica u ranoj predsezoni, ispostavilo se kako su rasprodani zbog povoljnih paketa aranžmana koji su ponuđeni u regiji. Koji krkanluk, nepristojna klinčarija, cajke, galama ...
2015-09-08
E dzango citam i vidim ove tvoje komsije jos debelo tule nakon ispadanja od sheriffa zazivaju prokletu nesrecu..
2015-09-08
vuksadinare wrote:Kako za koga?..za one sa dobrim namjwrama sigurna..to ne vazi samo za srbe vec i druge...inace u rovinju ima dosta albanaca mozda najvise u istri...pizzon wrote:znaci, moja zena razmislja logicno.
Srbi nikako ne trebaju dolaziti.
S njima treba grubo i nemilosrdno, kako su i zaslužili.
Pogotovo djeca. Ona su najgora.
Misliš, nevino i milo dijete, a ono za 20-30 godina četnik!
crvenkasti-
2014-04-17
.pa dobro nije da nisi bas u pravu..iz skole odnosno kvarta koje sam poznavao i druzio se od njih deset bar ih je osam u cedama zavrsilo ili bili ekstremisti...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:Kako za koga? .. za one sa dobrim namjwrama sigurna..to ne vazi samo za srbe vec i druge ... inace u rovinju ima dosta albanaca mozda najvise u istri ...pizzon wrote:znaci, moja zena razmislja logicno.
Misliš, nevino i milo dijete, ono za 20-30 godina četnik!
2015-09-08
vuksadinare wrote:.pa dobro nije da nisi bas u pravu..iz skole odnosno kvarta koje sam poznavao i druzio se od njih deset bar ih je osam u cedama zavrsilo ili bili ekstremisti...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:Kako za koga? .. za one sa dobrim namjwrama sigurna..to ne vazi samo za srbe vec i druge ... inace u rovinju ima dosta albanaca mozda najvise u istri ...pizzon wrote:znaci, moja zena razmislja logicno.
Misliš, nevino i milo dijete, ono za 20-30 godina četnik!
Pa to ti kažem. A puno ih je lakše eliminirati dok su još mali.
crvenkasti-
2014-04-17
palo srpsko dete preko siptarskogvuksadinare wrote:Kako za koga?..za one sa dobrim namjwrama sigurna..to ne vazi samo za srbe vec i druge...inace u rovinju ima dosta albanaca mozda najvise u istri...pizzon wrote:znaci, moja zena razmislja logicno.
i to je doboljno da siptar deli udarce
kako mu se digne.
ja znam kako bih reagovao, i zato
izbegavam.
Last edited by pizzon on 11/8/2021, 22:28; edited 1 time in total
2020-04-21
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Gnjusan čin u Rovinju
» Četničko divljanje u Subotici
» I u Rovinju kao na Hvaru..mlacenje do krvi za svakog gosta