Ustaško divljanje u Zagrebu se nastavlja
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ustaško divljanje u Zagrebu se nastavlja
http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/PROUSTASKO-DIVLJANJE-U-ZAGREBU-Nakon-Lole-Ribara-unakazili-i-Spomenik-palim-borcima
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Ustaško divljanje u Zagrebu se nastavlja
Kome smetaju hrvatski simboli na spomeniku Ivi Loli Ribaru koji je isto bio Hrvat?
crvenkasti-
2014-04-17
to su mučki provokatori u liku i djelu balavaca natankanih metilnim alkoholom tipa Ribar ili nešto natu šemu. Ubijaju si monotoniju svakodnevnice ..... definitivno je previše mirno. Perković priprema novi album pa nema vremena bacati kosti sa pozornice, šatoraši se primirili te zbrajaju i oduzimaju osobna konta, Haso se bacijo na ekonomiju, Brunilda plastične operacije, a Kolinda na Putina .....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Ispravili smo povijesnu nepravdu.
Istina je da je Ivo Lola Ribar bio Hrvat i borio se za Hrvatsku.
Da je živio u doba domovinskog rata, bio bi branitelj i s ponosom bi nosio U na kapi.
Istina je da je Ivo Lola Ribar bio Hrvat i borio se za Hrvatsku.
Da je živio u doba domovinskog rata, bio bi branitelj i s ponosom bi nosio U na kapi.
Last edited by crvenkasti on Wed 18 Oct - 21:40; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
Šta ja ovo blebećem? Jesam li stvarno Hrvat?
Last edited by crvenkasti on Wed 18 Oct - 21:35; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
To valjda moram tako ...
crvenkasti-
2014-04-17
epikur37 wrote:I što ćemo sad!?
.... a niš, ako hoćemo biti multi nek se komunalci uvate razređivača i maknu teške boje sa spomenika.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
mislim da imas krizu identiteta.crvenkasti wrote:Šta ja ovo blebećem? Jesam li stvarno Hrvat?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
maggie13 wrote:mislim da imas krizu identiteta.crvenkasti wrote:Šta ja ovo blebećem? Jesam li stvarno Hrvat?
U što sam se to pretvorio? Užasnut sam!
crvenkasti-
2014-04-17
Ma, nisi. Ne moras to reci da ti ne bismo zamjerili.
2014-04-12
treba otvorit stiki samoanalize , specijalno ca crvenka :D
Onda bismo se i mi drugi polako opustili i pridruzili.
2014-04-12
Mislio sam si, ako su svi glupi, pa bit ću i ja, svi smo isti, i neću i ne mogu imati osjećaj krivice i besmisla.
I vidiš, kad prođu godine i kad s užasom ustanoviš da se više ne možeš vratiti u vrijeme kad si bio normalan, onda shvatiš i kakvo si crnilo i mrak dobrovoljno stupio.
I vidiš, kad prođu godine i kad s užasom ustanoviš da se više ne možeš vratiti u vrijeme kad si bio normalan, onda shvatiš i kakvo si crnilo i mrak dobrovoljno stupio.
crvenkasti-
2014-04-17
ostojić poslao ekipu svastičara iz splita na jednodnevni izlet u zagreb.
i na kraju debili napisali NDW.
pa u pičku materinu ....
i na kraju debili napisali NDW.
pa u pičku materinu ....
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Pronać krivce i izvest ih pred narodni sud.epikur37 wrote:I što ćemo sad!?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
FRKA U HRVATSKOJ! SVETSKI JEVREJSKI KONGRES O GENOCIDU NAD SRBIMA: Negiranje Jasenovca i drugih stratišta neće proći!
Menahem C. Rozenzaft američki pravnik i glavni savetnik Svetskog jevrejskog kongresa, organizacije osnovane 1936. godine koja danas predstavlja jevrejske zajednice u više od sto zemalja sveta, upozorava da Hrvatska bezočno pokušava da sakrije zločine protiv Srba, Jevreja i Roma u NDH
http://www.informer.rs/vesti/drustvo/157061/FRKA-HRVATSKOJ-SVETSKI-JEVREJSKI-KONGRES-GENOCIDU-NAD-SRBIMA-Negiranje-Jasenovca-drugih-stratista-nece-proci
Menahem C. Rozenzaft američki pravnik i glavni savetnik Svetskog jevrejskog kongresa, organizacije osnovane 1936. godine koja danas predstavlja jevrejske zajednice u više od sto zemalja sveta, upozorava da Hrvatska bezočno pokušava da sakrije zločine protiv Srba, Jevreja i Roma u NDH
Pokolj koji se ne sme sakriti
Ni većina dobro obrazovanih ljudi ne zna za nacističku saveznicu NDH koju su osnovale fašističke ustaše i na čijem je čelu bio Ante Pavelić i u kojoj je ubijeno stotine hiljada Srba, desetine hiljada Jevreja i Roma. Aušvic-Birkenau, Treblinka, Bergen-Belzen i Babi Jar postali su simboli Holokausta, ali mali broj ljudi zna za Jasenovac i da je to bio jedan od najstrašnijih centara ubijanja u Drugom svetskom ratu. Jasenovac zaslužuje reputaciju "Aušvica Balkana".http://www.informer.rs/vesti/drustvo/157061/FRKA-HRVATSKOJ-SVETSKI-JEVREJSKI-KONGRES-GENOCIDU-NAD-SRBIMA-Negiranje-Jasenovca-drugih-stratista-nece-proci
Guest- Guest
jaka vijest, to se skine za 5 minuta miniwaschom...
i odakle im da se radi o proustašama, je li netko uhvaćen, snimljen, priznao odgovornost ?
i odakle im da se radi o proustašama, je li netko uhvaćen, snimljen, priznao odgovornost ?
pizzon wrote:FRKA U HRVATSKOJ!
Cigo, bavi se malo Kosovom, Bugarskom itd Otkud tolika iskompleksiranost Hrvatskom?
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Miting ultrakonzervativnih batarelovaca u Zagrebu nastavlja se i sutra
» Nastavlja se makljaza u Zagrebu na relaciji SDP - (NE)Mozemo:''Sramite se 'zeleni' gradonacelnice'
» Četničko divljanje u Subotici
» Divljanje BBB-a u Vukovaru-Napali Torcidu
» Trump i divljanje Srbije po susjedstvu
» Nastavlja se makljaza u Zagrebu na relaciji SDP - (NE)Mozemo:''Sramite se 'zeleni' gradonacelnice'
» Četničko divljanje u Subotici
» Divljanje BBB-a u Vukovaru-Napali Torcidu
» Trump i divljanje Srbije po susjedstvu
Page 1 of 2