kada sam, kao 19-godišnjak, prvi put – i to s lakoćom, kakvom prođe nož kroz sir – probio željeznu zavjesu
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: kada sam, kao 19-godišnjak, prvi put – i to s lakoćom, kakvom prođe nož kroz sir – probio željeznu zavjesu
pa kad vide da im 15 dana svaki dan redovno placam valjda su skuzili da imam lovevuksadinare wrote:tu pasos nije pomagao ako su ti procjenili kao sirotanovica iz juge..a ocito jesu...kao sto je rekao i legenda motorheada 'puno siromasnih ljudi'prckov wrote:mi smo bili nesvrstani
ali ipak nas I rusa Trista meleona
ja sam jedne godine u minkenu spavo u kampu, mislim da se zvao English garten
jedino sam ja sa svojim crljenim pasosem moro svaki dan unaprijed platit kamp, a ne na odlasku kao sto bogati kulturni zapadnjaci koji su takode kampirali
a bio sam tu koro mjesec dana
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: kada sam, kao 19-godišnjak, prvi put – i to s lakoćom, kakvom prođe nož kroz sir – probio željeznu zavjesu
To su im Janezi fkrali po principu bractvo i jedinstvoNoor wrote:ok, bila sam mala i nisam te stvari toliko pratila :)Oh_Femder wrote:Ne, SR Srbija nije u Jugoslaviji imala službenu himnu. Jedino SR Hrvatska. Makedonija je imala onu neslužbenu, od Adolfa Topića i grupe Time.Noor wrote:ne znam jel 'Bože pravde' ili koja druga..znam koja je bila u SRHjastreb wrote:U Srbiji se u doba Juge izvodila "Bože pravde"???Noor wrote:pa tope jedan daj shvati, u SRH bila je jedna himna, u srbiji druga. U svakoj republici izvodila se njena himna, nakon savezne, sto tebi nije jasno?? Zelis reci da se po srbiji izvodila "Lijepa naša domovino"?
prvi put čujem.
Gdje?
Srbija je imala onda isto neslužbenu, "Marš na Drinu"
Našu je zato skomponiral Serbijanac ;PT. wrote:'moguće' je problem bio u tekstu srpske himne 'bože pravde'...
srpska kruna, srpska kraljevina, srpski kralj, itd. ...
takvih 'devijacija', gledajući iz perspektive komunističkog režima, u hrvatskoj himni nema...
A Marš na Drinu Hrvat
za nih je to bila sićaprckov wrote:pa kad vide da im 15 dana svaki dan redovno placam valjda su skuzili da imam lovevuksadinare wrote:tu pasos nije pomagao ako su ti procjenili kao sirotanovica iz juge..a ocito jesu...kao sto je rekao i legenda motorheada 'puno siromasnih ljudi'prckov wrote:mi smo bili nesvrstani
jedino sam ja sa svojim crljenim pasosem moro svaki dan unaprijed platit kamp, a ne na odlasku kao sto bogati kulturni zapadnjaci koji su takode kampirali
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
za koga sica, za svabe sto gledaju svaki feningvuksadinare wrote:za nih je to bila sićaprckov wrote:pa kad vide da im 15 dana svaki dan redovno placam valjda su skuzili da imam lovevuksadinare wrote:tu pasos nije pomagao ako su ti procjenili kao sirotanovica iz juge..a ocito jesu...kao sto je rekao i legenda motorheada 'puno siromasnih ljudi'prckov wrote:mi smo bili nesvrstani
pa ja sam im osto najduze pored svih tih zapadnjaka koji se isprase za 7 dana I strugnu kuci
sjecam se kad je jedna svabica vidila kolko imam love u novcaniku
cura umalo nije upala, zanijemila
kontam sta bi zeni, skoro sam se prepo da nije dobila srcani
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ti si Prcko vec u jugi krao?
Tu lovu?
Vidis vidis
Zato vele da smo i dalje u socijalizmu
Radi navika krade
Tu lovu?
Vidis vidis
Zato vele da smo i dalje u socijalizmu
Radi navika krade
T. wrote:'moguće' je problem bio u tekstu srpske himne 'bože pravde'...
srpska kruna, srpska kraljevina, srpski kralj, itd. ...
takvih 'devijacija', gledajući iz perspektive komunističkog režima, u hrvatskoj himni nema...
Ti si čak išao čitati lyrcise ili nedajbože poslušao istu...
darth_vader-
2014-04-17
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Skoro 60 kilometara kroz Alpe: Prvi putnici prošli najdužim tunelom na svijetu
» Kada su na kokainu, rade izvrsno, ali kada nisu, znaju se dogoditi ozbiljni propusti
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
» Laura Kovesi: Kenwood Kenon stvara dimnu zavjesu
» Zašto Luki Modriću se treba progledati kroz prste za razliku od Uli Honnesa ili Borisa Beckera kojima vlast u Njemačkoj nije progledala kroz prste zbog utaje poreza,kriminalnih aktivnosti i lažnih svjedočenja?
» Kada su na kokainu, rade izvrsno, ali kada nisu, znaju se dogoditi ozbiljni propusti
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
» Laura Kovesi: Kenwood Kenon stvara dimnu zavjesu
» Zašto Luki Modriću se treba progledati kroz prste za razliku od Uli Honnesa ili Borisa Beckera kojima vlast u Njemačkoj nije progledala kroz prste zbog utaje poreza,kriminalnih aktivnosti i lažnih svjedočenja?
Page 7 of 7