Grabar Kitarović u SAD-u dobila nagradu za životno djelo
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Grabar Kitarović u SAD-u dobila nagradu za životno djelo
Tko te tamo umjestio, daj nas prosvjetli? Mali zeleni..Eroo wrote:Lokacija željezne zavjese je bila definirana na Zapadu. Iza nje su nas umjestili oni.kaya wrote:Misliš da to mene pogađa za respirator?!Eroo wrote:Kaya na respiratorima. S komentarom se pridružila ljubomornim komšijama po društvenim mrežama.
Bravo, Kayo, samo tako naprijed.
Predsjednica je u hladnom ratu sa pameću i to je fakt.
Od kuda uopće izvlači te gluposti..
Znam to iz prve ruke.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Rekao bih cak ne i podkapacitirana,nego zla,tako i ovi likovi koji bi modali povijest i proglasavali naciste i fasiste,njihove kolaboratore,pozitivcima ,a partizanske odrede,diljem europe i saveznike negativcima..kaya wrote:Žena potkapacitirana očito.pismejker wrote:bravo Kayo,to sam nedavno neukima objasnjavao..Zeljezna ograda nije bila samo termin nego i fizick ifak-at,a ja nikad nisam cuo da j izmedju austrije i Juge,ili Juge i Madjarske bila ta zeljezna ograda..doduse ne ono 10 meteri,nego ograda,ali ipak..kaya wrote:Bilo bi zbilja lijepo kada bi netko djevojci rođenoj sa krive strane netko objasnio da jugoslavija nije imala veze sa željeznom zavjesom da nas ne sramoti.
To je zamišljena crta koja je dijelila blok istočnih zemalja pod sssr - om i zapadnih pod SAD utjecajem i nato. sfrj je bila treće - nesvrstani.
sad bi oni Jugu gurnuli nedje gdi nije bila....jebate sto se pokusava modati povijes..
Trebalo bi erinoj klraljici dati nagradu za izostajanje iz skole..
nitko me ne moze uvjeriti,da bi bilo partizana,da nije bilo nacizma i fasizma..partizani su reakcija..i sve sto se borilo protiv nacistickog reicha,pa makar i male balkanske promasene postrojbe poput četnika i slicnih,su u ocima zapada bili saveznicka strana..Tito je oformio partizane,nekak po svemu izmedj uusraša,domobrana i cetnika,koji su bili jedni za NDH drugi za srpske interese...normalni Srbi i Hrvati su isli u partizane,jer nisu bili ekstremni,kao ovi drugi,i imali su siri interes ,a ne samo opskurne balkanske drzavice..
Guest- Guest
Da ti ponovim, znam iz prve ruke kako su o nama razmišljali u visokim krugovima na Zapadu.kaya wrote:Da vidiš, možda misli da je zavjesa išla do tamo gdje su samo dvije vrste jogurta.pismejker wrote:jogurt nije spomenula???
Neću o detaljima. A sad samo nastavite, nagradu joj ne možete osporiti.
Pročitajte joj CV...Rijetki su državnici na svijetu koji bi imali i približno takav.
Fulbright Award je zaslužen!
Last edited by Eroo on 27/10/2019, 11:05; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
u biti je samo glupava,jer ne moze pojmiti da je juga bila saveznik Zapada,kao i partizanske postrojbe...i sad se hoce u guzicu uvuci zapadu za svoje uske interese..
Guest- Guest
Zapadne države.Kažem ti da znam iz prve ruke. Ne mogu o detaljima.kaya wrote:Tko te tamo umjestio, daj nas prosvjetli? Mali zeleni..Eroo wrote:Lokacija željezne zavjese je bila definirana na Zapadu. Iza nje su nas umjestili oni.kaya wrote:Misliš da to mene pogađa za respirator?!Eroo wrote:Kaya na respiratorima. S komentarom se pridružila ljubomornim komšijama po društvenim mrežama.
Znam to iz prve ruke.
2016-07-22
I Sadam je bio dugo vremena. I Hitler je bio CCCP-u neko vrijeme itd...pismejker wrote:u biti je samo glupava,jer ne moze pojmiti da je juga bila saveznik Zapada,kao i partizanske postrojbe...i sad se hoce u guzicu uvuci zapadu za svoje uske interese..
2016-07-22
poslije one dvije vrece govana sto ste izbirali za predsjednike
koli je kraljica
koli je kraljica
2014-04-19
Obično laprdanje ljubomornih komšija...Pogleć si njen CV, objavljen na službenoj stranici FA.pismejker wrote:Rekao bih cak ne i podkapacitirana....kaya wrote:Žena potkapacitirana očito.pismejker wrote:bravo Kayo,to sam nedavno neukima objasnjavao..Zeljezna ograda nije bila samo termin nego i fizick ifak-at,a ja nikad nisam cuo da j izmedju austrije i Juge,ili Juge i Madjarske bila ta zeljezna ograda..doduse ne ono 10 meteri,nego ograda,ali ipak..kaya wrote:Bilo bi zbilja lijepo kada bi netko djevojci rođenoj sa krive strane netko objasnio da jugoslavija nije imala veze sa željeznom zavjesom da nas ne sramoti.
To je zamišljena crta koja je dijelila blok istočnih zemalja pod sssr - om i zapadnih pod SAD utjecajem i nato. sfrj je bila treće - nesvrstani.
sad bi oni Jugu gurnuli nedje gdi nije bila....jebate sto se pokusava modati povijes..
Trebalo bi erinoj klraljici dati nagradu za izostajanje iz skole..
2016-07-22
Tweet
ConversationU.S. Ambassador Zagreb
@USAmbCroatia
Glad to attend the Fulbright Association ceremony in Washington DC during which President Grabar-Kitarovic received a Lifetime Achievement Award. Congratulations, Madam President.
2:17 AM · Oct 27, 2019·Twitter for iPhone
2016-07-22
Joj ero, irelevantno je kako je kakav pojedinac gledao na nas, činjenice su činjenice...Eroo wrote:Da ti ponovim, znam iz prve ruke kako su o nama razmišljali u visokim krugovima na Zapadu.kaya wrote:Da vidiš, možda misli da je zavjesa išla do tamo gdje su samo dvije vrste jogurta.pismejker wrote:jogurt nije spomenula???
Pročitajte joj CV...Rijetki su državnici na svijetu koji bi imali i približno takav.
2015-08-15
Zapadu je Bin Laden borac za slobodu, ISIL im je rezultat demokratske volje naroda, Haradinaj je premijer, Obama je dobio Nobela za mir.
Zato ne bi i Kolinda dobila nešto?
Zato ne bi i Kolinda dobila nešto?
crvenkasti-
2014-04-17
Jel na njemu piše da je završila i politologiju?Eroo wrote:Da ti ponovim, znam iz prve ruke kako su o nama razmišljali u visokim krugovima na Zapadu.kaya wrote:Da vidiš, možda misli da je zavjesa išla do tamo gdje su samo dvije vrste jogurta.pismejker wrote:jogurt nije spomenula???
Pročitajte joj CV...
Jer zaista je, prije nekih 4 godine. Došla je po diplomu a ove formalnosti ( ispite,j radovi)je netko drugi napisao.
Ženi fali znanja, to valjda svatko kuži.
2015-08-15
Eroo wrote:Zapadne države.Kažem ti da znam iz prve ruke. Ne mogu o detaljima.kaya wrote:Tko te tamo umjestio, daj nas prosvjetli? Mali zeleni..Eroo wrote:Lokacija željezne zavjese je bila definirana na Zapadu. Iza nje su nas umjestili oni.kaya wrote:Misliš da to mene pogađa za respirator?!Eroo wrote:Kaya na respiratorima. S komentarom se pridružila ljubomornim komšijama po društvenim mrežama.
Znam to iz prve ruke.
Kak’im detaljima?
Pa obicni Italijani znaju reci Istok za Jugu, nakon cega ih upitam za Grcku, pa kazu Zapad
Neki misle da smo imali samo Ruske putnicke avione.
Mogu do sutra o detaljima, samo je bitno da se radi o neobavestenim osobama, koje lupetaju nebuloze i ne stide se a takvih imas od najnizis slojeva drustva, pa do najvisih.
Inace, to je odlika vise na Zapadu, jer ovi sa Istoka pametnije rezonuju.
Usput sve lose je sa Istoka, klasican stereotip.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
uffff,dobre sise,a bulja cvrsta...Koli...
Guest- Guest
nije ona losa kao zena..rošto bih ja to.ali za politiku nije..prvi i fatalni gaf..izvjescivanje ispred bijele kuce..potirala gorana milica,pa ona uzela mikrofon..
i sto se tice bijele kuce,opet je bila sa POGRESNE strane ograde...
i sto se tice bijele kuce,opet je bila sa POGRESNE strane ograde...
Guest- Guest
Naravno da smo za zapad bili komunisticka vukojebina, sto drugo.
Sam pojam zeljezna zavjesa, manje vise irelevantan za bit stvari.
Koli se nespretno izrazava i sama si podmece nogu.
dijagram-
2015-08-09
Ja i govorim o činjenicama. Ne radi se o jednom čovjeku nego o cijelom etablišmentu jedne od najznačajnih država EU.kaya wrote:Joj ero, irelevantno je kako je kakav pojedinac gledao na nas, činjenice su činjenice...Eroo wrote:Da ti ponovim, znam iz prve ruke kako su o nama razmišljali u visokim krugovima na Zapadu.kaya wrote:Da vidiš, možda misli da je zavjesa išla do tamo gdje su samo dvije vrste jogurta.pismejker wrote:jogurt nije spomenula???
Koliko znam i druge su isto razmišljale. Rekoh jednoj osobi nešto slično kao ti, odmahnuo mi je rukom i kao, Ero, ne razumiješ ti to.
Naša sloboda je bila veoma ograničena. Slobodu imaš ili nemaš, nije na kapaljke.
2016-07-22
Kolinda je rekla istinu, koja nekima smeta...noga gore dolje.dijagram wrote:Naravno da smo za zapad bili komunisticka vukojebina, sto drugo.
2016-07-22
PS: Kolindu ne treba braniti, nju brani njen CV. No, balkanoidima to i tako nije važno,
oni su uvijek najpametniji, najbolji, najjači.....a uvijek vukojebina. Bili i ostali.
oni su uvijek najpametniji, najbolji, najjači.....a uvijek vukojebina. Bili i ostali.
ero,Ero... ..covjek je sve manje SLOBODAN,upravo na zapadu..tizivis u Zloveniji..TO NIJE ZAPAD..zapad se zna sto je..a na zapadu te drzava sve vise i vise sapinje i razapinje izmedju svojih zakona,gdje ne smijesh prdnuti bez odobrenja..zabranjeno ovo zabranjeno ono,o kojo ti sLOBODI pricas..jbt.ne smijes na balkonu roshtilja zapaliti sa drvetom jer pushi i to nekom smeta(picajzli nekoj,koji vise smeta miris pecenog mesa)..ja zapalio jednom a glupi svabo u susjednoj kuci zvao vatrogasce...ne smijes zalaziti autom u prirodu,svugdje one znakove zabrane za aute i motore ruknuli,e da im ne bi mozda nuzput ubro koji grozd grzdja i li jabuzku i ostetio im bilancu..ne smijes kad si prehladjen hraknuti ustranu negdje vani..ordnugzamt te snimi,plati 20 ojrova..jucer pisah o parkirnim mjestima..sve vece od 5x6 meteri proglasavaju parkingom..bilanca jel..Eroo wrote:Ja i govorim o činjenicama. Ne radi se o jednom čovjeku nego o cijelom etablišmentu jedne od najznačajnih država EU.kaya wrote:Joj ero, irelevantno je kako je kakav pojedinac gledao na nas, činjenice su činjenice...Eroo wrote:Da ti ponovim, znam iz prve ruke kako su o nama razmišljali u visokim krugovima na Zapadu.kaya wrote:Da vidiš, možda misli da je zavjesa išla do tamo gdje su samo dvije vrste jogurta.pismejker wrote:jogurt nije spomenula???
Koliko znam i druge su isto razmišljale. Rekoh jednoj osobi nešto slično kao ti, odmahnuo mi je rukom i kao, Ero, ne razumiješ ti to.
Naša sloboda je bila veoma ograničena. Slobodu imaš ili nemaš, nije na kapaljke.
ujemerici zena posadi 10 struka paradajza ispred kuce,ajmo 90dana u zatvor.. okojoj SLOBODI ti pricas..???'
Guest- Guest
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Čime je nagradu za životno djelo nije zaslužila Grabar-Kitarović, po mišljenju islamističke Al Jazeere
» Dobrodošli u Hrvatsku. Župnik osuđen zbog diskriminacije dobit će nagradu za životno djelo
» Werner Herzog Stpetić: Nagrada za životno djelo redateljskoj legendi hrvatskih korijena
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Zaklada Fulbright - Predsjednici nagrada za životno djelo: 'Utjelovljuje izvrsnost liderstva u vrijeme obilježeno krizama'
» Dobrodošli u Hrvatsku. Župnik osuđen zbog diskriminacije dobit će nagradu za životno djelo
» Werner Herzog Stpetić: Nagrada za životno djelo redateljskoj legendi hrvatskih korijena
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Zaklada Fulbright - Predsjednici nagrada za životno djelo: 'Utjelovljuje izvrsnost liderstva u vrijeme obilježeno krizama'
Page 2 of 9