Grabar Kitarović u SAD-u dobila nagradu za životno djelo
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Grabar Kitarović u SAD-u dobila nagradu za životno djelo
Tko?Sora wrote:Glup narod bira glupane
Naravno
Strasno da nam bude nezko pametan na vrhu
To bi bila jebada l mozda bi ..otkrilo sve nase muljaže, lopovluke
Lazi , nasilna ponasanja , prežderavanja ..svasta
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
Pokupit ce nesto novca kao kandidat, to je sveMaggie19 wrote:neka i dalje konzultira ;-)dijagram wrote:Taman posla, sav je ratoboran:)Maggie19 wrote:Izaberemo li Milanovica, objavit ce, budala, rat Srbiji.epikur37 wrote:Maggie19 wrote:
i primarno tzv.ljevicari.
Da, oni svakako.
Klli je najbolji izbor.
A, mogao bi i Sloveniji.
Hoce tek nama u HR.
Dobila bi ga i jaca kosor
Dobro, ona mozda,...egal:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Taman posla, sav je ratoboran:)Maggie19 wrote:Izaberemo li Milanovica, objavit ce, budala, rat Srbiji.epikur37 wrote:Maggie19 wrote:i primarno tzv.ljevicari.epikur37 wrote:Protiv kolinde je samo pravaska zds desnica....normalna desnica je s njom zadovoljna....ota je taman na poziciju u spektru gdje treba.
Da, oni svakako.
Klli je najbolji izbor.
A, mogao bi i Sloveniji.
Hoce tek nama u HR.
Špičkovini sigurno...
darth_vader-
2014-04-17
Njih ce prve razbiti, sto nisu glasali za njega nego ljigu plenkijajasambrend wrote:dijagram wrote:Taman posla, sav je ratoboran:)Maggie19 wrote:Izaberemo li Milanovica, objavit ce, budala, rat Srbiji.epikur37 wrote:Maggie19 wrote:
i primarno tzv.ljevicari.
Da, oni svakako.
Klli je najbolji izbor.
A, mogao bi i Sloveniji.
Hoce tek nama u HR.
Špičkovini sigurno...
dijagram-
2015-08-09
KGK o govoru o "željeznoj zavjesi"
"Moj govor imao je toliko sadržajnih poruka da je fokusiramnje na ovu jednu stvar, oprostite, ali - vrlo, vrlo površno. I to nije dobro za ovo društvo", navela je hrvatska predsjednica, i nastavila:
"Churchill je rekao da se željezna zavjesa spustila od Szczecina na Baltiku do Trsta na Jadranskom moru i da su iza nje ostale sve prijestolnice sredsnjoeuropske kulture, u koju je tada uključio i Beograd. Bez obzira kako su se stvari mijenjale, bio netko nesvrstan ili ne, nije bio neutralan.
Neka me nitko ne uvjerava u život kakav nije bio. Svi smo to prošli u bivšoj Jugoslaviji, svi znamo kako je bilo, svi znamo kako je bilo putovati s tom crvenom putovnicom, kakva ste poniženja doživljavali, što je značilo plaćati depozite i tako dalje. Ako je itko nostalgičan za bivšom Jugoslavijom, ajmo uvesti tjedan dana bivše Jugoslavije. Znate tko će najviše profitirati? Ja osobno. Jer ako kažete bilo šta protiv mene, završit ćete na Golom otoku".
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
crvenkasti-
2014-04-17
nije se moglo putovat i skolovat u kapitalistickim zemljamaNeka me nitko ne uvjerava u život kakav nije bio. Svi smo to prošli u bivšoj Jugoslaviji, svi znamo kako je bilo, svi znamo kako je bilo putovati s tom crvenom putovnicom, kakva ste poniženja doživljavali, što je značilo plaćati depozite i tako dalje. Ako je itko nostalgičan za bivšom Jugoslavijom, ajmo uvesti tjedan dana bivše Jugoslavije. Znate tko će najviše profitirati? Ja osobno. Jer ako kažete bilo što protiv mene, završit ćete na Golom otoku", odgovorila je predsjednica na pitanje o govoru prilikom primanja nagrade Fulbright u Washingtonu.
nije bilo jogurta i jugoplastike
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:nije se moglo putovat i skolovat u kapitalistickim zemljamaNeka me nitko ne uvjerava u život kakav nije bio. Svi smo to prošli u bivšoj Jugoslaviji, svi znamo kako je bilo, svi znamo kako je bilo putovati s tom crvenom putovnicom, kakva ste poniženja doživljavali, što je značilo plaćati depozite i tako dalje. Ako je itko nostalgičan za bivšom Jugoslavijom, ajmo uvesti tjedan dana bivše Jugoslavije. Znate tko će najviše profitirati? Ja osobno. Jer ako kažete bilo što protiv mene, završit ćete na Golom otoku", odgovorila je predsjednica na pitanje o govoru prilikom primanja nagrade Fulbright u Washingtonu.
Moga bi ti lako završit na Golom.
2016-07-22
Pametan jesi, još ako tako i izgledaš - super! Mislim kao Hrvat, da ne bi bilo zabune.crvenkasti wrote:Ja sam Hrvat.
2016-07-22
debotoijusto wrote:nije se moglo putovat i skolovat u kapitalistickim zemljamaNeka me nitko ne uvjerava u život kakav nije bio. Svi smo to prošli u bivšoj Jugoslaviji, svi znamo kako je bilo, svi znamo kako je bilo putovati s tom crvenom putovnicom, kakva ste poniženja doživljavali, što je značilo plaćati depozite i tako dalje. Ako je itko nostalgičan za bivšom Jugoslavijom, ajmo uvesti tjedan dana bivše Jugoslavije. Znate tko će najviše profitirati? Ja osobno. Jer ako kažete bilo što protiv mene, završit ćete na Golom otoku", odgovorila je predsjednica na pitanje o govoru prilikom primanja nagrade Fulbright u Washingtonu.
Nekad im je bolje mučat...odnosno, uvijek...
darth_vader-
2014-04-17
Kolinda je uspila djelovati gluplje od Mesića na funkciji Predsjednika, a poznavajući tog pacijenta, izniman pothvat...svaka čast...
darth_vader-
2014-04-17
Komšije, hr jalnuši i petokolonaši na aparatima. Imal' netko da im potegne žnjuru i'zida?
Bar je Eri potenciju popravila...
darth_vader-
2014-04-17
£otk@ wrote:kaya wrote:Je al nešto ti je promaklo. Churchill je to rekao 1946 a raskol tita i staljina je bio 1948 mislim. Tako da...sfrj ipak nema nikakve veze sa zavjesom a niti nije bila pod utjecajem sssr - a.
Bio je Hladni rat, a Europa je bila podijeljena i odvojena Željeznom zavjesom. Da li je sa vremenom došlo do popuštanja?
Da, 1950-ih su ljudi bježali na Zapad ispod vlakova, a 1970-ih legalno.
Ali do 1989. je generalna situacija bila Željezna zavjesa. To je surova realnost, koju nije samo SFRJ pokušala izbjeći. Pokušale su to i Finska, Švedska, Francuska, Austrija...svaka na svoj način. Nisu uspjeli.
Parametri testa sa koje strane su bili višestranačje i slobodno tržište.
Sa te strane, Jugoslavija nije nipošto bila u svom mjehuriću.
KGK o govoru o "željeznoj zavjesi"
"Moj govor imao je toliko sadržajnih poruka da je fokusiramnje na ovu jednu stvar, oprostite, ali - vrlo, vrlo površno. I to nije dobro za ovo društvo", navela je hrvatska predsjednica, i nastavila:
"Churchill je rekao da se željezna zavjesa spustila od Szczecina na Baltiku do Trsta na Jadranskom moru i da su iza nje ostale sve prijestolnice sredsnjoeuropske kulture, u koju je tada uključio i Beograd. Bez obzira kako su se stvari mijenjale, bio netko nesvrstan ili ne, nije bio neutralan.
Neka me nitko ne uvjerava u život kakav nije bio. Svi smo to prošli u bivšoj Jugoslaviji, svi znamo kako je bilo, svi znamo kako je bilo putovati s tom crvenom putovnicom, kakva ste poniženja doživljavali, što je značilo plaćati depozite i tako dalje. Ako je itko nostalgičan za bivšom Jugoslavijom, ajmo uvesti tjedan dana bivše Jugoslavije. Znate tko će najviše profitirati? Ja osobno. Jer ako kažete bilo šta protiv mene, završit ćete na Golom otoku".
Pametna je što jes jes...
2016-07-22
PS:
"Ako je itko nostalgičan za bivšom Jugoslavijom, ajmo uvesti tjedan dana bivše Jugoslavije. Znate tko će najviše profitirati? Ja osobno. Jer ako kažete bilo šta protiv mene, završit ćete na Golom otoku".(KGK)
Prijedlog joj je odličan. Naravno važili bi svi zakoni iz nekadašnje Juge. Na taj način bi pozatvarali sve petokolonaše bi poslali na otok Goli zbog klevetanja drugarice predsjedice. Njihove medije bi ukinili, razumije se.
"Ako je itko nostalgičan za bivšom Jugoslavijom, ajmo uvesti tjedan dana bivše Jugoslavije. Znate tko će najviše profitirati? Ja osobno. Jer ako kažete bilo šta protiv mene, završit ćete na Golom otoku".(KGK)
Prijedlog joj je odličan. Naravno važili bi svi zakoni iz nekadašnje Juge. Na taj način bi pozatvarali sve petokolonaše bi poslali na otok Goli zbog klevetanja drugarice predsjedice. Njihove medije bi ukinili, razumije se.
Last edited by Eroo on 27/10/2019, 20:12; edited 1 time in total
2016-07-22
Nismo se koordinirali oko Churchilla hahaha...Neobično.
Valjda nas ne čita.
Valjda nas ne čita.
£otk@-
2019-02-12
Nije samo Churchilla onako mislio, isto su mislile i kasnije eng. polit. garniture.
To stvarno znam iz prve ruke...
To stvarno znam iz prve ruke...
ma mi smo bili nesvrstani
I ne samo to, jos I nas I rusa tristo meleona
I ne samo to, jos I nas I rusa tristo meleona
2014-04-19
prckov wrote:ma mi smo bili nesvrstani
I ne samo to, jos nas I rusa tristo meleona
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Čime je nagradu za životno djelo nije zaslužila Grabar-Kitarović, po mišljenju islamističke Al Jazeere
» Dobrodošli u Hrvatsku. Župnik osuđen zbog diskriminacije dobit će nagradu za životno djelo
» Werner Herzog Stpetić: Nagrada za životno djelo redateljskoj legendi hrvatskih korijena
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Zaklada Fulbright - Predsjednici nagrada za životno djelo: 'Utjelovljuje izvrsnost liderstva u vrijeme obilježeno krizama'
» Dobrodošli u Hrvatsku. Župnik osuđen zbog diskriminacije dobit će nagradu za životno djelo
» Werner Herzog Stpetić: Nagrada za životno djelo redateljskoj legendi hrvatskih korijena
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Zaklada Fulbright - Predsjednici nagrada za životno djelo: 'Utjelovljuje izvrsnost liderstva u vrijeme obilježeno krizama'
Page 9 of 9