Čime je nagradu za životno djelo nije zaslužila Grabar-Kitarović, po mišljenju islamističke Al Jazeere
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Čime je nagradu za životno djelo nije zaslužila Grabar-Kitarović, po mišljenju islamističke Al Jazeere
Čime je nagradu za životno djelo zaslužila Grabar-Kitarović
Hrvatska predsjednica dobila je nagradu asocijacije Fulbright za 'najbolje liderstvo u vremenima neumoljive globalne krize'.
Piše:
Fulbrightova nagrada za životno djelo dodjeluje se bivšim stipendistima čije su istaknute karijere i građanski i društveni doprinos pridonijeli širenju granica ljudske mudrosti, empatije i percepcije, navedeno je u obrazloženjuEPA
Hrvatska predsjednica dobila je nagradu asocijacije Fulbright za 'najbolje liderstvo u vremenima neumoljive globalne krize'.
Piše:
Mladen Obrenović
Fulbrightova nagrada za životno djelo dodjeluje se bivšim stipendistima čije su istaknute karijere i građanski i društveni doprinos pridonijeli širenju granica ljudske mudrosti, empatije i percepcije, navedeno je u obrazloženjuEPA
Re: Čime je nagradu za životno djelo nije zaslužila Grabar-Kitarović, po mišljenju islamističke Al Jazeere
KGK je Hrvatica i praktična kršćanka, nesviđalo se to komšijama ili da.
Uso HR jest uspješna priča, za razliku od država u balkanskom komšiluku.
KGK je itekao tome doprinosila...
Islamistička AL JAZEERA nam svakako neće držati nikakva predavanja
i pridike o demokraciji. Širok im arapski svijet, pa neka njih podučavaju.
Znam da imaju novac s kojim mogu plaćati pomno izabrane sugovornike,
a ni taj novac nisu zaradili svojom pameću, već zapadnom.
Drugo, ako baš traže, onda neka se naprije upitaju zašto u njihovom svijetu
od 1,5 milijardi ljudi imaju samo 5 ili 6 nobelovaca (nešto manje više od majušne HR),
dok ih 15 milijunski židovski svijeti ima nešto manje od 200.
Ljubomora i sipanje gnjoja na bolje od sebe nisje od pomoći. Dapače, šteti onima koji to rade.
Bog je velik, nema sumnje. Nagrađuje samo vrijedne i marljive, a zlobne ljenčuge ne kažnjava,
nego ih nagradi po njihovoj zasluzi.
Ovaj put se nećemo pitati koliko su vrijedne žene u islamskom svijetu...i demokracija općenito.
Uso HR jest uspješna priča, za razliku od država u balkanskom komšiluku.
KGK je itekao tome doprinosila...
Islamistička AL JAZEERA nam svakako neće držati nikakva predavanja
i pridike o demokraciji. Širok im arapski svijet, pa neka njih podučavaju.
Znam da imaju novac s kojim mogu plaćati pomno izabrane sugovornike,
a ni taj novac nisu zaradili svojom pameću, već zapadnom.
Drugo, ako baš traže, onda neka se naprije upitaju zašto u njihovom svijetu
od 1,5 milijardi ljudi imaju samo 5 ili 6 nobelovaca (nešto manje više od majušne HR),
dok ih 15 milijunski židovski svijeti ima nešto manje od 200.
Ljubomora i sipanje gnjoja na bolje od sebe nisje od pomoći. Dapače, šteti onima koji to rade.
Bog je velik, nema sumnje. Nagrađuje samo vrijedne i marljive, a zlobne ljenčuge ne kažnjava,
nego ih nagradi po njihovoj zasluzi.
Ovaj put se nećemo pitati koliko su vrijedne žene u islamskom svijetu...i demokracija općenito.
Re: Čime je nagradu za životno djelo nije zaslužila Grabar-Kitarović, po mišljenju islamističke Al Jazeere
PS:
2000.-te godine su sve države Balkana su sjedile za istim stolom.
Od sviju njih je danas samo HR članica EU, kojoj uskoro i predsjedava.
Zašto i ostale nisu nije hr problem. Zavistim neće biti od pomoći.
I da, HR nije više dio toga svijeta o kojem Al Jazeera laprda.
Možda te države jednoga dana budu dio NAŠEG svijeta, a to ovisi samo
od njih samih...HR i u pristupanju samo može pomoći, jer bi to bilo i
u HR interesu.
I još jednom o Pupovcu:
Više sam puta ovdje napisao da nema ništa tako gadljivo kao ono ići u drugu
državi i opanjkavati državu u kojoj živiš. To je upravo učinio g. Pupovac, kojega sam
do nedavno veoma cijenio. Isto mislim i o hr povjesničaru Hrvaju Krasniću i njemu sličnima.
2000.-te godine su sve države Balkana su sjedile za istim stolom.
Od sviju njih je danas samo HR članica EU, kojoj uskoro i predsjedava.
Zašto i ostale nisu nije hr problem. Zavistim neće biti od pomoći.
I da, HR nije više dio toga svijeta o kojem Al Jazeera laprda.
Možda te države jednoga dana budu dio NAŠEG svijeta, a to ovisi samo
od njih samih...HR i u pristupanju samo može pomoći, jer bi to bilo i
u HR interesu.
I još jednom o Pupovcu:
Više sam puta ovdje napisao da nema ništa tako gadljivo kao ono ići u drugu
državi i opanjkavati državu u kojoj živiš. To je upravo učinio g. Pupovac, kojega sam
do nedavno veoma cijenio. Isto mislim i o hr povjesničaru Hrvaju Krasniću i njemu sličnima.
PS2:
Onaj tko je zatrpavao žive ljude u Hudu jamu (Barbarin rov) je notorni zločinac,
kao i njihovi nadređeni koji su za to znali ( možda i naredili), a nisu kaznili
počinioce. Prikrivali su to od nas cijelih 40 godina. Zašto?
Za mene nema više nikakve sumnje da je Tito bio zločinac, jer sam siguran
da je u poratnim zločinima imao itekakvog udjela.
Onaj tko je zatrpavao žive ljude u Hudu jamu (Barbarin rov) je notorni zločinac,
kao i njihovi nadređeni koji su za to znali ( možda i naredili), a nisu kaznili
počinioce. Prikrivali su to od nas cijelih 40 godina. Zašto?
Za mene nema više nikakve sumnje da je Tito bio zločinac, jer sam siguran
da je u poratnim zločinima imao itekakvog udjela.
Kolindu ćemo potirat da skinemo Plenkovica.
Glasat ću za Škoru a ako u drugi krug uđe Milanović i Kolinda glasat ću za Milanovića.
Dok san god živ glasat ću protiv HDZa.
To triba potirat sve.
Glasat ću za Škoru a ako u drugi krug uđe Milanović i Kolinda glasat ću za Milanovića.
Dok san god živ glasat ću protiv HDZa.
To triba potirat sve.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
HR se izmakla s Balkana i to jako nervira neke komšije.
Pozicija će se konačno zapečatiti pomicanjem šengen granice sa slovenske granice prema jugu. Uskoro.
Pozicija će se konačno zapečatiti pomicanjem šengen granice sa slovenske granice prema jugu. Uskoro.
Neće. Ne laži narod. Dolaze imigranti.Eroo wrote:HR se izmakla s Balkana i to jako nervira neke komšije.
2014-04-11
Mektić šalje vojsku na hr granicu, tako da možete biti mirni glede izbjeglica.RayMabus wrote:Neće. Ne laži narod. Dolaze imigranti.Eroo wrote:HR se izmakla s Balkana i to jako nervira neke komšije.
Ja san ti reka da ne lažeš ljude jer ste vi svi lažovi koji ste za HDZ.
2014-04-11
Ero u sridu oko hrvatskog proboja sa Balkana, bilježim x
Sjećam se u doba Velikog proširenja, Hrvatsku je uhvatila egzistencijalna tjeskoba, sve se podredilo pristupanju u NATO, a naročito EU. Sa Schengenom i OECD taj postupak se dovršava. I imajmo na umu da nam je država 28-godišnjak, koga su umalo zadavili u koljevci.
Medjutim, kad je Hrvatska ušla u EU, umjesto da zemlje susjedstva (osim Crne Gore) intenziviraju pregovore, one su se posvetile omalovažavanju Hrvatske na svim poljima, od geopolitičkog do sportskog.
Sjećam se u doba Velikog proširenja, Hrvatsku je uhvatila egzistencijalna tjeskoba, sve se podredilo pristupanju u NATO, a naročito EU. Sa Schengenom i OECD taj postupak se dovršava. I imajmo na umu da nam je država 28-godišnjak, koga su umalo zadavili u koljevci.
Medjutim, kad je Hrvatska ušla u EU, umjesto da zemlje susjedstva (osim Crne Gore) intenziviraju pregovore, one su se posvetile omalovažavanju Hrvatske na svim poljima, od geopolitičkog do sportskog.
£otk@-
2019-02-12
RayMabus wrote:Ja san ti reka da ne lažeš ljude jer ste vi svi lažovi koji ste za HDZ.
Vidiš.
Ja sam u HDZ-u od svoje punoljetnosti. Nisam ukrao ni žvakaću gumu, a nisam iz bogate obitelji.
Tek odnedavno zaradjujem za pristojan život, isključivo poslovanjem na svjetskom tržištu. Tamo jbg valjda HDZ ne rula.
Ni moja mama nije cvjećka longi. Ali nisam u životu podigao ruku na nju, a kamoli ju izbacio iz kuće.
A ok, djubre sam po defaultu, ti si zato frajer.
£otk@-
2019-02-12
Ja neman mater. Zato se neračuna to kao da san istuka mater. Odreka san je se.
Nije ona nikakva mater nego zločesta i pokvarena u svojoj ograničenosti i gleda samo sebe i svoje ciljeve a ostale ponižava i maltretira.
Neman ti ja mater.
Nije ona nikakva mater nego zločesta i pokvarena u svojoj ograničenosti i gleda samo sebe i svoje ciljeve a ostale ponižava i maltretira.
Neman ti ja mater.
2014-04-11
Ja ti s njom ne pričan uopče. Zadnji put san je nešto zva na razgovor da nešto vidimo i to je bilo prije tri godine. Isto tako i prije isto tako godinama ništa.
Neman ti ja s njom više ništa. Potira san je ća i odreka san je se. Ona je meni samo problem u životu.
Živa je jedino zato šta nije samo moja mater pa je ne želim dirat radi sestre i nečaka inače bi davno bila dva metra ispod zemlje.
Živa je samo zato šta ja poštujem sestru i njenu obitelj jer je njoj mater pa ne želim sestri oduzet mater.
Neman ti ja s njom više ništa. Potira san je ća i odreka san je se. Ona je meni samo problem u životu.
Živa je jedino zato šta nije samo moja mater pa je ne želim dirat radi sestre i nečaka inače bi davno bila dva metra ispod zemlje.
Živa je samo zato šta ja poštujem sestru i njenu obitelj jer je njoj mater pa ne želim sestri oduzet mater.
2014-04-11
Anđelko Milardovic:'Beogradu i Sarajevu smeta sto ce Hrvatska biti predsjedatelj u Europskoj uniji godinu dana.U tom smislu Hrvatska se moze ukljuciti u razrjesavanje krize između Kosova i Srbije ali i u rjesavanje unutar politickih problema u Bosni i Hercegovini.Srbijanski politicari se pribojavaju da ce Hrvatska stati otvoreno na stranu Kosova posto su Kosovo i Hrvatska u prijateljskim odnosima i vodstva tih drzava imaju tjesnije i prijateljske veze a sluzbeno Sarajevo se boji da ce Hrvatska svoje predsjedanje unijom iskoristiti da popravi polozaj Hrvata u Bosni i Hercegovini'.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Anđelko Milardovic:'Beogradu i Sarajevu smeta sto ce Hrvatska biti predsjedatelj u Europskoj uniji godinu dana.U tom smislu Hrvatska se moze ukljuciti u razrjesavanje krize između Kosova i Srbije ali i u rjesavanje unutar politickih problema u Bosni i Hercegovini.Srbijanski politicari se pribojavaju da ce Hrvatska stati otvoreno na stranu Kosova posto su Kosovo i Hrvatska u prijateljskim odnosima i vodstva tih drzava imaju tjesnije i prijateljske veze a sluzbeno Sarajevo se boji da ce Hrvatska svoje predsjedanje unijom iskoristiti da popravi polozaj Hrvata u Bosni i Hercegovini'.
To Hrvatska može napraviti bilo kad, i to puno efikasnije kad ne predsjeda, lobiranjem izvan svjetla reflektora :) komšije nikako da osvjeste neke činjenice, a pokazuju i potpuno nerazumijevanje funkcioniranja diplomacije i lobiranja.
Njima je lobiranje kad Suljo ide po svijetu i dijeli knjige i slike ko trgovački putnik.
£otk@-
2019-02-12
RayMabus wrote:
Neman ti ja mater.
A tko te onda rodio?
£otk@-
2019-02-12
I moran ti odgovorit na to tvoje da sam ja frajer.
Ja ne tučem žene. Ima ja sestru pa nisan nikad diga ruku na nju niti ću. A jer znaš zašto ?
Zato šta je normalna. Eto zašto. Ne dižen ja ruke na žene ili mater il na muške jer su muški nego jer se tako branim od nasilnika i slieđija koji ne poštuju pravilo ; živi i pusti druge da žive i ne učini drugome šta ne želiš da tebi netko učini.
Da ja san ja napravija i radija ovo šta je meni mater napravila ja bi sam sebe istuka.
Zato ti kod mene nema kajanja oko tih stvari jer radin ono šta bi sebi napravija da san takvo govno.
Ja ne tučem žene. Ima ja sestru pa nisan nikad diga ruku na nju niti ću. A jer znaš zašto ?
Zato šta je normalna. Eto zašto. Ne dižen ja ruke na žene ili mater il na muške jer su muški nego jer se tako branim od nasilnika i slieđija koji ne poštuju pravilo ; živi i pusti druge da žive i ne učini drugome šta ne želiš da tebi netko učini.
Da ja san ja napravija i radija ovo šta je meni mater napravila ja bi sam sebe istuka.
Zato ti kod mene nema kajanja oko tih stvari jer radin ono šta bi sebi napravija da san takvo govno.
2014-04-11
Jedna osoba koja ima maternicu. Fizički žena ko i mnoge žene na ovoj planeti i to im je biološka funkcija kod reprodukcije.£otk@ wrote:RayMabus wrote:
Neman ti ja mater.
A tko te onda rodio?
To je samo biološki jajovod. U rangu je frižidera. To je frižider. Ne čini to nekoga majkom.
Last edited by RayMabus on 12/9/2019, 14:21; edited 1 time in total
2014-04-11
zapravo sad se vidi koliko je bilo lazno forsiranje nekakvih 'regionskih' inicijativa i suradnje gdje bi se bh-a,srbija i ostali slepali uz hravtsku a hrvatska bi ih vukla a ovi ne bi trebali kurcem mrdnuti..tu odajem priznanje KGK i prvo karamarku sto su dolaskom na vlast to sasjekli i forsirali bileteralnu suradnju odnosno politicke odnose bez fige i slepanja...to dokazuje svu nesposbnost priblizavanja eu i sarajeva i beograda pa realno i pomanjkanje volje da se uđe...ako ih netko drugi ne gura...sad se vidi koliko je bila promasena politika mesica,josipovica,kosor,sanadera i pusicke da se guraju regionske suradnje i inicijative gdje bi mi sve morali napraviti a ovi bi bili u ladovini i usput nas zajebavali..£otk@ wrote:vuksadinare wrote:Anđelko Milardovic:'Beogradu i Sarajevu smeta sto ce Hrvatska biti predsjedatelj u Europskoj uniji godinu dana.U tom smislu Hrvatska se moze ukljuciti u razrjesavanje krize između Kosova i Srbije ali i u rjesavanje unutar politickih problema u Bosni i Hercegovini.Srbijanski politicari se pribojavaju da ce Hrvatska stati otvoreno na stranu Kosova posto su Kosovo i Hrvatska u prijateljskim odnosima i vodstva tih drzava imaju tjesnije i prijateljske veze a sluzbeno Sarajevo se boji da ce Hrvatska svoje predsjedanje unijom iskoristiti da popravi polozaj Hrvata u Bosni i Hercegovini'.
To Hrvatska može napraviti bilo kad, i to puno efikasnije kad ne predsjeda, lobiranjem izvan svjetla reflektora :) komšije nikako da osvjeste neke činjenice, a pokazuju i potpuno nerazumijevanje funkcioniranja diplomacije i lobiranja.
Njima je lobiranje kad Suljo ide po svijetu i dijeli knjige i slike ko trgovački putnik.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Roditelj koji te zajebe za 25 tisuća eura pod izlikom kako je njen plan bolji a dogovorili se nešto drugo i onda se još počme svađat s tobom kako je ona u pravu pa kad san se ja povuka onda me počela maltretirat da se oženim jer je ona to tako zamislila pa na kraju mi upala s malim nečakom da ako neš ti on će sve nasljedit.
To je bolest. Bolesno ambiciozna osoba koja je umisllia da može radit i govorit šta god oče i da će je svak trpit zato šta je moj otac ok lik i tolerantan pun k pa je onda naučila da če sve bit po njenome u životu.
Glupača koja nije mogla svatit da se obitelji danas raspadaju dok rečeš keks. Bila je uvjerena da njoj nitko ništa ne može i zato se osokolila i postala zločesta i radila protiv mene i mojih interesa i mene zakinila i laglala i mislila da neće bit posljedica jer je moj stari pasivan i tolerantan pa joj jje sve pušta.
Naletila na minu. Odletila.
To je bolest. Bolesno ambiciozna osoba koja je umisllia da može radit i govorit šta god oče i da će je svak trpit zato šta je moj otac ok lik i tolerantan pun k pa je onda naučila da če sve bit po njenome u životu.
Glupača koja nije mogla svatit da se obitelji danas raspadaju dok rečeš keks. Bila je uvjerena da njoj nitko ništa ne može i zato se osokolila i postala zločesta i radila protiv mene i mojih interesa i mene zakinila i laglala i mislila da neće bit posljedica jer je moj stari pasivan i tolerantan pa joj jje sve pušta.
Naletila na minu. Odletila.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Grabar Kitarović u SAD-u dobila nagradu za životno djelo
» Dobrodošli u Hrvatsku. Župnik osuđen zbog diskriminacije dobit će nagradu za životno djelo
» KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ NIJE PRETJERIVALA U ŽIVOTOPISU
» Je li baš normalno da niti jedna stranka vladajuće koalicije nije podržala Kolindu Grabar-Kitarović?
» Werner Herzog Stpetić: Nagrada za životno djelo redateljskoj legendi hrvatskih korijena
» Dobrodošli u Hrvatsku. Župnik osuđen zbog diskriminacije dobit će nagradu za životno djelo
» KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ NIJE PRETJERIVALA U ŽIVOTOPISU
» Je li baš normalno da niti jedna stranka vladajuće koalicije nije podržala Kolindu Grabar-Kitarović?
» Werner Herzog Stpetić: Nagrada za životno djelo redateljskoj legendi hrvatskih korijena
Page 1 of 2