Dnevnik Dijane Budisavljević
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Dnevnik Dijane Budisavljević
ja sam pak uvjerenja da sam šegrt i priznajem ti majestorstvo u tom pogleduOh_Femder wrote:U pravu si: tebi nabacivanje glupostima daleko bolje ide nego meni. To ti je u krvnim zrncima zapisano ;Ptre wrote:nego, ako se možeš ti nabacivati s glupostima što ne bi mogao i ja???Oh_Femder wrote:Vidi se da si verziran u 'logici' tipičnog srpskog mitomana. To je tek dokaz da si pravi hrvat, možda čak i veći od Crvenkastog! ;Ptre wrote:znači da je srba bilo u Hrvstskoj preko 6 milijuna kad smo uspjeli samo 2 milijuna potarcati!!Oh_Femder wrote:
Nisu ih zaklali ne zato što je ćopavi bravar nešto reko ili nereko, nego zbog onoga što je reko Mile: - Samo jednu trećinu zaklat!
Šandor Winnetou- Posts : 19786
2017-12-31
vjerujem da je i femderu neugodno u čmaru od ovoliko uvlačenjapismejker wrote:hahahahahaha..Geni-kameni..kakva krff..???Oh_Femder wrote:U pravu si: tebi nabacivanje glupostima daleko bolje ide nego meni. To ti je u krvnim zrncima zapisano ;Ptre wrote:nego, ako se možeš ti nabacivati s glupostima što ne bi mogao i ja???Oh_Femder wrote:Vidi se da si verziran u 'logici' tipičnog srpskog mitomana. To je tek dokaz da si pravi hrvat, možda čak i veći od Crvenkastog! ;Ptre wrote:
znači da je srba bilo u Hrvstskoj preko 6 milijuna kad smo uspjeli samo 2 milijuna potarcati!!
Pa t i jos par likova ne izlazite jedan drugom iz supka...jbtg.,.treba prezivjeti zimu...tamo je toplo..tre wrote:vjerujem da je i femderu neugodno u čmaru od ovoliko uvlačenjapismejker wrote:hahahahahaha..Geni-kameni..kakva krff..???Oh_Femder wrote:U pravu si: tebi nabacivanje glupostima daleko bolje ide nego meni. To ti je u krvnim zrncima zapisano ;Ptre wrote:nego, ako se možeš ti nabacivati s glupostima što ne bi mogao i ja???Oh_Femder wrote:
Vidi se da si verziran u 'logici' tipičnog srpskog mitomana. To je tek dokaz da si pravi hrvat, možda čak i veći od Crvenkastog! ;P
Guest- Guest
Pa ima pun q. Turaka, a oni su bar druželjubivi. Gastarbajterskog ćaću od jednog mog frenda jedan pitao da mu prevede nešto na njemački. Ovako je objasnio: - Klein baraka, zwei antennen, langsam fahren. Jel znaš koju je životinju htio skuhati?pismejker wrote:dish u svabiji imati prijatelja??? svabe vlastitu djecu izbacuju iz stana sa 18..to su borgovi...sa takvima se druziti...??iiiideeeeš...
ziva istina..Turcadija je od rijeci i pouzdana,ipak,moja generacija je davno ozenjena i obiteljski ljudi,stariji bas i ne bance vani puno..mladji opet,nije to moja generacija...iskljucivo se posvecujem svojim hobijima,odem malo u knjiznicu ili interesne grupe(astronimija,astrofizika i tako..) uvijek se nadje zanimacije..Oh_Femder wrote:Pa ima pun q. Turaka, a oni su bar druželjubivi. Gastarbajterskog ćaću od jednog mog frenda jedan pitao da mu prevede nešto na njemački. Ovako je objasnio: - Klein baraka, zwei antennen, langsam fahren. Jel znaš koju je životinju htio skuhati?pismejker wrote:dish u svabiji imati prijatelja??? svabe vlastitu djecu izbacuju iz stana sa 18..to su borgovi...sa takvima se druziti...??iiiideeeeš...
Guest- Guest
dete kretenpismejker wrote:Pa t i jos par likova ne izlazite jedan drugom iz supka...jbtg.,.treba prezivjeti zimu...tamo je toplo..tre wrote:vjerujem da je i femderu neugodno u čmaru od ovoliko uvlačenjapismejker wrote:hahahahahaha..Geni-kameni..kakva krff..???Oh_Femder wrote:U pravu si: tebi nabacivanje glupostima daleko bolje ide nego meni. To ti je u krvnim zrncima zapisano ;Ptre wrote:
nego, ako se možeš ti nabacivati s glupostima što ne bi mogao i ja???
Prije par dana te ismrdio na par tema i naravno da ga sada priznaješ kao alfu i pokušavaš mu završiti duboko u debelom crijevu
U svakom slučaju okani se gluposti i uvlačenja u čmar kad odrasli razgovaraju, sjde šic srbo
Last edited by tre on 26/10/2019, 21:28; edited 1 time in total
Vid' ga ča je ljubomoran! ;Ptre wrote:vjerujem da je i femderu neugodno u čmaru od ovoliko uvlačenjapismejker wrote:hahahahahaha..Geni-kameni..kakva krff..???Oh_Femder wrote:U pravu si: tebi nabacivanje glupostima daleko bolje ide nego meni. To ti je u krvnim zrncima zapisano ;Ptre wrote:nego, ako se možeš ti nabacivati s glupostima što ne bi mogao i ja???Oh_Femder wrote:
Vidi se da si verziran u 'logici' tipičnog srpskog mitomana. To je tek dokaz da si pravi hrvat, možda čak i veći od Crvenkastog! ;P
opet ista spika..majmune,pa ponavljas se iz prilike u priliku..nesh novo i iz "mozga"???tre wrote:dete kretenpismejker wrote:Pa t i jos par likova ne izlazite jedan drugom iz supka...jbtg.,.treba prezivjeti zimu...tamo je toplo..tre wrote:vjerujem da je i femderu neugodno u čmaru od ovoliko uvlačenjapismejker wrote:hahahahahaha..Geni-kameni..kakva krff..???Oh_Femder wrote:
U pravu si: tebi nabacivanje glupostima daleko bolje ide nego meni. To ti je u krvnim zrncima zapisano ;P
Prije par dsna te ismfdio na par tema i naravno da ga sada priznaješ kao alfu i pokušavaš mu završiti duboko u debelom crijevu
U svakom slučaju okani se gluposti i uvlačenja u čmar kad odrasli razgovaraju, sjde šic srbo
Guest- Guest
a ko ne bi bio kad je audijev menager u pitanjuOh_Femder wrote:Vid' ga ča je ljubomoran! ;Ptre wrote:vjerujem da je i femderu neugodno u čmaru od ovoliko uvlačenjapismejker wrote:hahahahahaha..Geni-kameni..kakva krff..???Oh_Femder wrote:U pravu si: tebi nabacivanje glupostima daleko bolje ide nego meni. To ti je u krvnim zrncima zapisano ;Ptre wrote:
a ja..vrti guzom,nebil da mu ga zavucem...cudni su ti likovi...valjda pati za srpskom kitom,koju je dobioOh_Femder wrote:Vid' ga ča je ljubomoran! ;Ptre wrote:vjerujem da je i femderu neugodno u čmaru od ovoliko uvlačenjapismejker wrote:hahahahahaha..Geni-kameni..kakva krff..???Oh_Femder wrote:U pravu si: tebi nabacivanje glupostima daleko bolje ide nego meni. To ti je u krvnim zrncima zapisano ;Ptre wrote:
Guest- Guest
dete kretenpismejker wrote:opet ista spika..majmune,pa ponavljas se iz prilike u priliku..nesh novo i iz "mozga"???tre wrote:dete kretenpismejker wrote:Pa t i jos par likova ne izlazite jedan drugom iz supka...jbtg.,.treba prezivjeti zimu...tamo je toplo..tre wrote:vjerujem da je i femderu neugodno u čmaru od ovoliko uvlačenjapismejker wrote:
hahahahahaha..Geni-kameni..kakva krff..???
Prije par dsna te ismfdio na par tema i naravno da ga sada priznaješ kao alfu i pokušavaš mu završiti duboko u debelom crijevu
kokoshar neuki..tre wrote:dete kretenpismejker wrote:opet ista spika..majmune,pa ponavljas se iz prilike u priliku..nesh novo i iz "mozga"???tre wrote:dete kretenpismejker wrote:Pa t i jos par likova ne izlazite jedan drugom iz supka...jbtg.,.treba prezivjeti zimu...tamo je toplo..tre wrote:
vjerujem da je i femderu neugodno u čmaru od ovoliko uvlačenja
Guest- Guest
Zali boze sam okvalitetnih forumasa i forumasica koje je ovaj bilmez otjerao svojim lajanjem sda foruma..
Guest- Guest
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Tipicno za Treja..umni i vokabularni kapacitet se isprazni za kojih 15-20 minuta..nakon toga slijedi mantra,koja se vrti u krug..
Guest- Guest
dete kreten
Ajmo malo pojačati, k nozi budalo. Jel sad ok
Ajmo malo pojačati, k nozi budalo. Jel sad ok
Tre,iskreno te zalim...biti temelj drustva i drzave,koji se temelji na lajuckanju,povremenim prijetnjama,negiranju 99% svjetske povijesti i misljenja..uffffftakva drzava je osudjena na izolaciju i ignoriranje..od kapitala,investicija,svega,ali izvoli..kako prostrete,tako ce te i leci...
Guest- Guest
Nije niti cudo da vam srbi hoce vladati na Balkanu..pa ako uzmemo tvoj presjek uma,niste nish drugo nego telad kojem utreba strano vodstvo..i svatk obi htio na to mjesto...Austrougaci vam nisu pasali.,.e pa evo vam sad srbi,za sva vremena.,.
Guest- Guest
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Još malo o A. Stepincu i D. Budisavljević
» Filmski dnevnik forumaša
» Dana Budisavljević javno podržava (NE) MOŽEMO. Evo koliko je novca dao Tomašević njenoj tvrtki.
» dnevnik snova
» Dana Budisavljević javno podržava (NE) MOŽEMO. Evo koliko je novca dao Tomašević njenoj tvrtki.
» dnevnik snova
Page 5 of 7