Dnevnik Dijane Budisavljević
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Dnevnik Dijane Budisavljević
Pogledao sam film Dnevnik Dijane Budisavljević ...
O jebem ti život, ne znam šta da kažem
E ne znam kako neko može da brani i glorificira onaj ološ i onu bagru ustašku i da ima bilo kakvog sentimenta prema njima...
Koja je ono gomila psihopata i luđaka da ne povjeruješ
Nabijem svakoga ko im alibije nalazi
I onda kaže - što su ih pobili na kraju rata
A ono par minuta originalnih snimaka ... nemam riječi
Bože sačuvaj
O jebem ti život, ne znam šta da kažem
E ne znam kako neko može da brani i glorificira onaj ološ i onu bagru ustašku i da ima bilo kakvog sentimenta prema njima...
Koja je ono gomila psihopata i luđaka da ne povjeruješ
Nabijem svakoga ko im alibije nalazi
I onda kaže - što su ih pobili na kraju rata
A ono par minuta originalnih snimaka ... nemam riječi
Bože sačuvaj
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Dnevnik Dijane Budisavljević
Sad vec vidit hrvatske pizde kako se ne javljaju
Ili komentar : nisam Gledo
Ima i film da su to bili za djecu vrtići i domovi
Ili .. ma nagutala se u obvoj drzsvi takvih neljudskih ideja da mi uopce nista vise nije cudno
A to je gamadi cilj
E pa Rvati
DRZTE se dobro. Kad dođu i po vas
Ili .. ma nagutala se u obvoj drzsvi takvih neljudskih ideja da mi uopce nista vise nije cudno
A to je gamadi cilj
E pa Rvati
Ono je strahota. A taj režim je vodila gomila mentalnih bolesnika. Likovi poput Luburića, Artukovića, Kvaternika, Tomića ili onih nižih manijaka poput onog Majstorovića, Gutića i sličnih ...Sora wrote:Sad vec vidit hrvatske pizde kako se ne javljaju
A to je gamadi cilj
E pa Rvati
Pa odakle se taj šljam tada izvukao da mi je samo znati.
Ovaj film je prava blagodat za Hrvatsku.
2015-09-24
Nisam gledao film, niti planiram. Hrvatska je ideoloski u kurcu dali ova pravaska zds ekipa ili filojugoslovenska antifa.
Tudjman je to znao, zato pucki, hdz.
Tudjman je to znao, zato pucki, hdz.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A ja znam odakle al ne znam hoće ti se dopasti....jbg...iz bosne, pogledaj od kuda su...Ringo10 wrote:Ono je strahota. A taj režim je vodila gomila mentalnih bolesnika. Likovi poput Luburića, Artukovića, Kvaternika, Tomića ili onih nižih manijaka poput onog Majstorovića, Gutića i sličnih ...Sora wrote:Sad vec vidit hrvatske pizde kako se ne javljaju
A to je gamadi cilj
E pa Rvati
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nisu svi bili iz BiH.kaya wrote:A ja znam odakle al ne znam hoće ti se dopasti....jbg...iz bosne, pogledaj od kuda su...Ringo10 wrote:Ono je strahota. A taj režim je vodila gomila mentalnih bolesnika. Likovi poput Luburića, Artukovića, Kvaternika, Tomića ili onih nižih manijaka poput onog Majstorovića, Gutića i sličnih ...Sora wrote:Sad vec vidit hrvatske pizde kako se ne javljaju
A to je gamadi cilj
E pa Rvati
2015-09-24
A nisu, al ovi glavni organizatori jesu, pavelič,luburić,artuković itd..Ringo10 wrote:Nisu svi bili iz BiH.kaya wrote:A ja znam odakle al ne znam hoće ti se dopasti....jbg...iz bosne, pogledaj od kuda su...Ringo10 wrote:Ono je strahota. A taj režim je vodila gomila mentalnih bolesnika. Likovi poput Luburića, Artukovića, Kvaternika, Tomića ili onih nižih manijaka poput onog Majstorovića, Gutića i sličnih ...Sora wrote:Sad vec vidit hrvatske pizde kako se ne javljaju
A to je gamadi cilj
E pa Rvati
2015-08-15
Nisam gledala ali hoću kada dođe na net..
Čuj to, djecu voditi u logore...to je bih ekipa vidjela od svojih dragih uljuđenih njemaca...da ti pamet stane kako im je to uopće moglo pasti na pamet
Čuj to, djecu voditi u logore...to je bih ekipa vidjela od svojih dragih uljuđenih njemaca...da ti pamet stane kako im je to uopće moglo pasti na pamet
2015-08-15
Djeca izgledaju umiljato i nevino, ali ako ih pustiš da odrastu, mogli bi postati četnici! A onda je puno teže s njima!
To ljudi zaboravljaju!
To ljudi zaboravljaju!
crvenkasti-
2014-04-17
znači dijana spasila 10 ooo djece iz ustaških ralja koji su tu djecu pronašli i doveli do sabirnih centara(a nisu ih zaklali mamicu im njihovu koljačku, kako se usuđuju da ih ne zakolju kad ringo i srpska ekipa vjeruju da jesu jer je tako rekao drug otac tito i majka partija).Ringo10 wrote:Ono je strahota. A taj režim je vodila gomila mentalnih bolesnika. Likovi poput Luburića, Artukovića, Kvaternika, Tomića ili onih nižih manijaka poput onog Majstorovića, Gutića i sličnih ...Sora wrote:Sad vec vidit hrvatske pizde kako se ne javljaju
A to je gamadi cilj
E pa Rvati
Jesi ti glup lik pa to je revija ...tre wrote:znači dijana spasila 10 ooo djece iz ustaških ralja koji su tu djecu pronašli i doveli do sabirnih centara(a nisu ih zaklali mamicu im njihovu koljačku, kako se usuđuju da ih ne zakolju kad ringo i srpska ekipa vjeruju da jesu jer je tako rekao drug otac tito i majka partija).Ringo10 wrote:Ono je strahota. A taj režim je vodila gomila mentalnih bolesnika. Likovi poput Luburića, Artukovića, Kvaternika, Tomića ili onih nižih manijaka poput onog Majstorovića, Gutića i sličnih ...Sora wrote:Sad vec vidit hrvatske pizde kako se ne javljaju
A to je gamadi cilj
E pa Rvati
2015-09-24
Ringo10 wrote:
Jesi ti glup lik pa to je revija ...
A ja?
crvenkasti-
2014-04-17
ti si izgubio Tron i krunu...sada da ćutiš...crvenkasti wrote:Ringo10 wrote:
Jesi ti glup lik pa to je revija ...
A ja?
Guest- Guest
Nisu ih zaklali ne zato što je ćopavi bravar nešto reko ili nereko, nego zbog onoga što je reko Mile: - Samo jednu trećinu zaklat!tre wrote:znači dijana spasila 10 ooo djece iz ustaških ralja koji su tu djecu pronašli i doveli do sabirnih centara(a nisu ih zaklali mamicu im njihovu koljačku, kako se usuđuju da ih ne zakolju kad ringo i srpska ekipa vjeruju da jesu jer je tako rekao drug otac tito i majka partija).Ringo10 wrote:Ono je strahota. A taj režim je vodila gomila mentalnih bolesnika. Likovi poput Luburića, Artukovića, Kvaternika, Tomića ili onih nižih manijaka poput onog Majstorovića, Gutića i sličnih ...Sora wrote:Sad vec vidit hrvatske pizde kako se ne javljaju
A to je gamadi cilj
E pa Rvati
To što se Pavelić rodio uBosni ništa ne znači jer je, kao i glavnina glavate ustašadi bio Ličanin ;Pkaya wrote:A nisu, al ovi glavni organizatori jesu, pavelič,luburić,artuković itd..Ringo10 wrote:Nisu svi bili iz BiH.kaya wrote:A ja znam odakle al ne znam hoće ti se dopasti....jbg...iz bosne, pogledaj od kuda su...Ringo10 wrote:Ono je strahota. A taj režim je vodila gomila mentalnih bolesnika. Likovi poput Luburića, Artukovića, Kvaternika, Tomića ili onih nižih manijaka poput onog Majstorovića, Gutića i sličnih ...Sora wrote:Sad vec vidit hrvatske pizde kako se ne javljaju
A to je gamadi cilj
E pa Rvati
sto,sad kad Hrvat predje Ubosnu,vise nije Hrvat,nego Bosanac???
Guest- Guest
Bosanski katolik.pismejker wrote:sto,sad kad Hrvat predje Ubosnu,vise nije Hrvat,nego Bosanac???
omni-
2014-04-12
aha..to ko ono u onom serijalu Fringe i sličnima...omni wrote:Bosanski katolik.pismejker wrote:sto,sad kad Hrvat predje Ubosnu,vise nije Hrvat,nego Bosanac???
Guest- Guest
moram te ispraviti, nisu ih pronašli nego su im odveli roditelje u njemačke radne logore za što su dobivali naknadu ili su ih ubili pa su ove stavili u "sabirni centar" gdje je mala šansa da ostaneš živ, posebno ako imaš 5 godina. bolest i glad naprave svoje...tre wrote:znači dijana spasila 10 ooo djece iz ustaških ralja koji su tu djecu pronašli i doveli do sabirnih centara(a nisu ih zaklali mamicu im njihovu koljačku, kako se usuđuju da ih ne zakolju kad ringo i srpska ekipa vjeruju da jesu jer je tako rekao drug otac tito i majka partija).Ringo10 wrote:Ono je strahota. A taj režim je vodila gomila mentalnih bolesnika. Likovi poput Luburića, Artukovića, Kvaternika, Tomića ili onih nižih manijaka poput onog Majstorovića, Gutića i sličnih ...Sora wrote:Sad vec vidit hrvatske pizde kako se ne javljaju
A to je gamadi cilj
E pa Rvati
2015-08-15
Pazi ringa... On gledao dnevnik dijane budisavljević i raspametilo ga jadna... Usput tre je pokušao doprijeti do pojedinih oštećenih mozgova, a nije uzeo u obzir da su trajno i potpuno oštećeni
2015-08-08
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Još malo o A. Stepincu i D. Budisavljević
» Filmski dnevnik forumaša
» Dana Budisavljević javno podržava (NE) MOŽEMO. Evo koliko je novca dao Tomašević njenoj tvrtki.
» dnevnik snova
» Dana Budisavljević javno podržava (NE) MOŽEMO. Evo koliko je novca dao Tomašević njenoj tvrtki.
» dnevnik snova
Page 1 of 7