Jesu li psihopati zaista privlačniji ženama?
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Jesu li psihopati zaista privlačniji ženama?
Pa zato kažem, što su uopće definirali kao psihopate, sve u zatvoru? To nije točno...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Oh_Femder wrote:https://www.index.hr/rouge/clanak/jesu-li-psihopati-zaista-privlacniji-zenama/2126521.aspx
A ne, nisu, ha-ha!
Da jesu zeko bi bio od većih jebača na forumu, i longi
jednom tipu žena su privlačni nasilni tipovi, kao što su jednom tipu frajera privlačne kurve.
čak i to nije problem dok to jebeš a ne ženiš
Onda kažu kao dokaz tome, doktorice, čuvarice, odvjetnice ulaze u veze s njima.kao prvo vide ih svaki dan, na svakom poslu se razviju simpatije.drugo, one nalaze dobru crtu u njima ili misle da su ju našle, ne privlači ih njihov zločin.i treće, nisu nužno psihopati ako su u zatvoru.od srđana bježe i odvjetnice i sestre i zatvorenici...
2015-08-15
marcellus wrote:Oh_Femder wrote:https://www.index.hr/rouge/clanak/jesu-li-psihopati-zaista-privlacniji-zenama/2126521.aspx
A ne, nisu, ha-ha!
Da jesu zeko bi bio od većih jebača na forumu, i longi
2015-08-15
Ja se ne petljam sa ženama ima već 12 godina. Nemoš po meni to procijenjivat. Više sam jebivjetar kojemu je puna kapa svega a imam nezgodnu žicu kad me netko ide radit budalom pa onda se taj il ta neće provest dobro
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vidiš ako pitaš majistore svijetlosti onda će ti oni reči da je smrtna kazna loše. U pravu su.
No ako pitaš mene koji sam i đeneral Galaktičke federacije s pet činova , pripadnik Ashtar komande ( veliko znanje o psihi ) i anđeoska hijerarhija onda ja postavljam pitanje optimalnog rješenja.
Zašto bi meni jedan lik poput ovog Srđana trošio novac poreznih obveznika kad te pare mogu usmjerit na psihologiju i evoluciju tj pomaganje drugima.
Antisocijalna osobnost
https://www.ex-iskon-pleme.com/t833-antisocijalna-osobnost-i-socijalana-osobnost
Teško ju je lječiti.
Objesite ga.
Idemo dalje.
Vaša je srića šta sam ja samo general pa se mene ne pita kako da vodimo ovu bitku pa san se maka pa eto vam treći svijetski rat malo.
No ako pitaš mene koji sam i đeneral Galaktičke federacije s pet činova , pripadnik Ashtar komande ( veliko znanje o psihi ) i anđeoska hijerarhija onda ja postavljam pitanje optimalnog rješenja.
Zašto bi meni jedan lik poput ovog Srđana trošio novac poreznih obveznika kad te pare mogu usmjerit na psihologiju i evoluciju tj pomaganje drugima.
Antisocijalna osobnost
https://www.ex-iskon-pleme.com/t833-antisocijalna-osobnost-i-socijalana-osobnost
Teško ju je lječiti.
Objesite ga.
Idemo dalje.
Vaša je srića šta sam ja samo general pa se mene ne pita kako da vodimo ovu bitku pa san se maka pa eto vam treći svijetski rat malo.
2014-04-11
Doduše moguće da vam priča ide ovako.
Ja bih ga objesio al drugi ne jer je ubijanje loše. Koje je rješenje ? Pošaljimo ih u rudnik neka rade i tako smo ih makli od društva i nisu na grbači nikome itd.
Dobro došli u planet zatvor.
Zato mi nedaju da vas pobijem no postajem sve nervozniji jer imate atomsku i uskoro ćete u svemir .....prema mojim planetama.
Ja bih ga objesio al drugi ne jer je ubijanje loše. Koje je rješenje ? Pošaljimo ih u rudnik neka rade i tako smo ih makli od društva i nisu na grbači nikome itd.
Dobro došli u planet zatvor.
Zato mi nedaju da vas pobijem no postajem sve nervozniji jer imate atomsku i uskoro ćete u svemir .....prema mojim planetama.
2014-04-11
I jesu ženama odvratni. Zato nikad nećeš vidjeti nekog krimosa mafioza sa zgodnom žemskom. S njima jedino najgore rugobe izlaze ;Pkaya wrote:Nisu definirali psihopate. Po meni to du sadisti, mučitelji životinja i mrzitelji žena, osim ako su njihove služavke. Također ljudi koji su počinili teška ubojstva i silovanja I ne, nisu privlačni ženama. Odvratni su.
Jel' ima nešto drugo za čim psihopati žude, osim za moći?kaya wrote:Pa dobro to je istina. Ali u ovom slučaju privlači ih moć , nečiji položaj ne psihopatske crte.Sora wrote:Ha, zanimljivo je pitanje
Nazalost nije tocan odgovor Kayin
ima psihopata kpji su zenama zanimljivi
To jevbio recimo Hitler
Psihopate mogu odglumiti laznu veličinu i moc, inteligenciju i sposobnost vladanja situacijom.
Zene lako nasjednu takvima, osobito jako pricljivima i dobrim govornicima.
Ne sve zene. One kpje imaju tu neku bazičnu žensku psihopatsku CRTU i potrebu za zaštitom.
Mene zene vole, mislio sam zato sto sam im ok, a ono...:)
dijagram-
2015-08-09
Ima ih u saboru
Jedan je sasvim sigurno
I svi ga znate
Jedan je sasvim sigurno
I svi ga znate
Top 5 ženskih fantazija:vuksadinare wrote:ovisi..neke misle da su psihopati snazni pa tu traze zastitu...neke vole sado mazo.....ali ima i zena psihopata koje pak traze streberske tipove muskaraca,papucare koji im sluze kao objekt izivljavanja...i pokazivanja moci...
- Vampir
- Vukodlak
- Milijarder
- Gusar
- Kirurg
Jedan?Sora wrote:Ima ih u saboru
Jedan je sasvim sigurno
I svi ga znate
Pa nije mafiozo nužno psihopat, a kod mafioza ih privači moć ne psihopatija.Oh_Femder wrote:I jesu ženama odvratni. Zato nikad nećeš vidjeti nekog krimosa mafioza sa zgodnom žemskom. S njima jedino najgore rugobe izlaze ;Pkaya wrote:Nisu definirali psihopate. Po meni to du sadisti, mučitelji životinja i mrzitelji žena, osim ako su njihove služavke. Također ljudi koji su počinili teška ubojstva i silovanja I ne, nisu privlačni ženama. Odvratni su.
2015-08-15
Samo vi pričajte.
Antisocijalna osbnost se ne može lječiti
Točka broj 4
Antisocijalne osobe ne reagiraju na lječenje ili preodgoj
Smaknite ih.
Antisocijalna osbnost se ne može lječiti
Točka broj 4
Antisocijalne osobe ne reagiraju na lječenje ili preodgoj
Smaknite ih.
2014-04-11
Ok, ja sam musko ;-DOh_Femder wrote:Top 5 ženskih fantazija:vuksadinare wrote:ovisi..neke misle da su psihopati snazni pa tu traze zastitu...neke vole sado mazo.....ali ima i zena psihopata koje pak traze streberske tipove muskaraca,papucare koji im sluze kao objekt izivljavanja...i pokazivanja moci...
- Vampir
- Vukodlak
- Milijarder
- Gusar
- Kirurg
Tebe vole one druge ;-Pdijagram wrote:Mene zene vole, mislio sam zato sto sam im ok, a ono...:)
Vi ste ovce.
Antisocijalne osobe triba smaknuti.
Točka broj 4 antisocijalna osoba ne reagira na lječnje ili preodgoj
Pobijte ih.
Pobijte ih.
2014-04-11
zene vole
vole zene
al samo kad su zaljubljene
vole zene
al samo kad su zaljubljene
2014-04-19
Daj dite materiRayMabus wrote:Vi ste ovce.
Pobijte ih.
2014-04-11
Vi ste ovce.
Ne znači da su svi u zatvoru antisocijalni no ja ih vrlo brzo detektiram.
Zadatak radnika svijetlosti nije samo duhovno uzdizanje drugih nego i neke druge stvari npr iskorjenjivanje korova.
Ono šta je vama moje označivanje nekoga pa onda svi zatvorenici u svojim čelijama pa ja odem do jedne ušpricam benzinu unutra i bacim šibicu za vas je užas.
Za mene je to samo metoda.
Šta će vam se desit.
I cili zatvor gleda.
Ne znači da su svi u zatvoru antisocijalni no ja ih vrlo brzo detektiram.
Zadatak radnika svijetlosti nije samo duhovno uzdizanje drugih nego i neke druge stvari npr iskorjenjivanje korova.
Ono šta je vama moje označivanje nekoga pa onda svi zatvorenici u svojim čelijama pa ja odem do jedne ušpricam benzinu unutra i bacim šibicu za vas je užas.
Za mene je to samo metoda.
Šta će vam se desit.
I cili zatvor gleda.
2014-04-11
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Jesu li kršćani zaista najprogonjeniji vjernici na svijetu?
» Jesu li svi teroristi u Europi zaista "luđaci" i "homoseksualci" ili su ipak odani "Islamskoj državi"?
» Snajperisti - psihopati ili junaci?
» PUTIN SE NAKLONIO OVOM VAŽNOM HRVATU! Ovim se zaista, ALI ZAISTA, malo ko može pohvaliti!
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» Jesu li svi teroristi u Europi zaista "luđaci" i "homoseksualci" ili su ipak odani "Islamskoj državi"?
» Snajperisti - psihopati ili junaci?
» PUTIN SE NAKLONIO OVOM VAŽNOM HRVATU! Ovim se zaista, ALI ZAISTA, malo ko može pohvaliti!
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
Page 3 of 5