Jesu li psihopati zaista privlačniji ženama?
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Jesu li psihopati zaista privlačniji ženama?
Evo uzmimo nekoliko psihopata iz mojeg okruženja.pismejker wrote:jastreb wrote:Ne. Nisu. Svaki gradić ima po nekog psihopata i oni su,pa čak i kad su samo uvjetni manijaci,ženama odvratni.
Obično takvi nikada i ne nađu djevojku,a kako i bi kad ih se žene ili plaše,ili su predmet sprdnje.
tolik opogresna analiza da nije normalno...psihopate i sociopate ne odlikuje nuzno nasilnost,brutalnost inepaznja,nesuosjecanje...
ti zamisljas njih,polulude,odjevene u musavu odjecu bez ikakva ukusa...o kako daleko od istine..
Niti jedan nije opasan. Dobro jedan je prije par godina tražio da jednoj curici od 13-14 g.(on je imao oko 30) liže tabane.
Dakle taj se može staviti među tragaoce glede seksualnog djelovanja. Međutim koliko sam čuo nije uspio čak ni kod prostitutke,koja ga je navodno ismijala. Rekao je da je prošao i gay fazu. Uglavnom luta šumama,izgubljenog pogleda,a sad je u inozemstvu. Roditelji su mu jako imućni i navodno mu grade veliku kuću.
Drugi je još manje opasan,ali non stop bi tražio sebi komad,a do sad je imao jednu granny od 69 (dok je imao 30 g.) i prije par let jednu psihički bolesnu Zagorku. Taj ne dolazi u obzir kod lokalnih žena,pa traži priliku ljeti,gdje po cijele dane šeta gol po FKK. Budući mu polako prolazi voz vreba svaku priliku,ali kako bi u pjesmi rekao Šeki Turković:"Prolaze lagano vozovi života".
Znači nitko ioh se ne plaši,ali ih žene zbog njihovog ekscentričnog ponašanja-zaobilaze u širokom luku.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nisu definirali psihopate. Po meni to du sadisti, mučitelji životinja i mrzitelji žena, osim ako su njihove služavke. Također ljudi koji su počinili teška ubojstva i silovanja I ne, nisu privlačni ženama. Odvratni su.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ha, zanimljivo je pitanje
Nazalost nije tocan odgovor Kayin
ima psihopata kpji su zenama zanimljivi
To jevbio recimo Hitler
Psihopate mogu odglumiti laznu veličinu i moc, inteligenciju i sposobnost vladanja situacijom.
Zene lako nasjednu takvima, osobito jako pricljivima i dobrim govornicima.
Ne sve zene. One kpje imaju tu neku bazičnu žensku psihopatsku CRTU i potrebu za zaštitom.
To jevbio recimo Hitler
Psihopate mogu odglumiti laznu veličinu i moc, inteligenciju i sposobnost vladanja situacijom.
Ne sve zene. One kpje imaju tu neku bazičnu žensku psihopatsku CRTU i potrebu za zaštitom.
Pa dobro to je istina. Ali u ovom slučaju privlači ih moć , nečiji položaj ne psihopatske crte.Sora wrote:Ha, zanimljivo je pitanje
To jevbio recimo Hitler
2015-08-15
ovisi..neke misle da su psihopati snazni pa tu traze zastitu...neke vole sado mazo.....ali ima i zena psihopata koje pak traze streberske tipove muskaraca,papucare koji im sluze kao objekt izivljavanja...i pokazivanja moci...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kaya wrote:Nisu definirali psihopate. Po meni to du sadisti, mučitelji životinja i mrzitelji žena, osim ako su njihove služavke. Također ljudi koji su počinili teška ubojstva i silovanja I ne, nisu privlačni ženama. Odvratni su.
Ti imaš predođbu o psihopatima iz Hollivudskih uradaka, više ovih šta si nabrojala ima među "normalnim" ljudima.
A da su psihopati privlačni ženama, jesu.
Romantic relationship
See also: HybristophiliaBy the time of the trial, Ramirez had fans who were writing him letters and paying him visits.[101] Beginning in 1985, Doreen Lioy[102] wrote him nearly 75 letters during his incarceration. In 1988, Ramirez proposed to Lioy, and on October 3, 1996, they were married in California's San Quentin State Prison.[103] For many years before Ramirez's death, Lioy stated that she would commit suicide when Ramirez was executed. However, Lioy eventually left Ramirez.[104] By some estimates, he would have been in his early 70s before his execution was carried out, due to California's lengthy appeals process.[105]
catabbath-
2015-08-22
Ljudski rod je opsjednut psihopatima.
Dijeljenje po spolovima je besmisleno.
Ok, zene, navodno, vole bad guys.
Neke.
Tako i neki muskarci vole emocionalne i psihicke zlostavljacice.
Samo se o tome manje prica. Manje je vidljivo, a i muskarcima je, valjda, neugodnije priznat da su pogrijesili i da ih netko zlostavlja.
Neke.
Samo se o tome manje prica. Manje je vidljivo, a i muskarcima je, valjda, neugodnije priznat da su pogrijesili i da ih netko zlostavlja.
meni su seksi zlostavljacice...Maggie19 wrote:Ljudski rod je opsjednut psihopatima.
Neke.
Samo se o tome msnje prica. Manje je vidljivo, a i muskarcima je, valjda, neugodnije priznat da su pogrijesili i da ih netko zlostavlja.
2015-09-08
eto, vuce, ti barem priznajes.vuksadinare wrote:meni su seksi zlostavljacice...Maggie19 wrote:Ljudski rod je opsjednut psihopatima.
Neke.
Samo se o tome msnje prica. Manje je vidljivo, a i muskarcima je, valjda, neugodnije priznat da su pogrijesili i da ih netko zlostavlja.
posluzio bi se svečevim rijecima..iz njih jace isijavaju feremoniMaggie19 wrote:eto, vuce, ti barem priznajes.vuksadinare wrote:meni su seksi zlostavljacice...Maggie19 wrote:Ljudski rod je opsjednut psihopatima.
Neke.
2015-09-08
Postajes sumnjiv..;-D
Ah, kad vam donja upravlja gornjom, kako govore babe po Dalmaciji.
..mene je jedan komad dok sam bil jos dečec kakvih 19,20 godina znala za kosu uhvatiti i reci sad ili nikadMaggie19 wrote:Postajes sumnjiv..;-D
2015-09-08
Ako te nije bičevala, poljevala sa vrućim voskom, stavljala štipaljke na bradavice...nije to to.
Sad si mi jos sumnjiviji.vuksadinare wrote:..mene je jedan komad dok sam bil jos dečec kakvih 19,20 godina znala za kosu uhvatiti i reci sad ili nikadMaggie19 wrote:Postajes sumnjiv..;-D
Zar vam ne bi trebala biti privlacna zenstvenost?!
:-@
ma kakvi...baci na stol,pod i...nestalo strujecatabbath wrote:Ako te nije bičevala, poljevala sa vrućim voskom, stavljala štipaljke na bradavice...nije to to.
2015-09-08
Hmm, sto nije psihicko zlostavljanje gore od fizickog?!catabbath wrote:Ako te nije bičevala, poljevala sa vrućim voskom, stavljala štipaljke na bradavice...nije to to.
Tako se muskarci znaju zalit.
kazu da djeca sa boljim genetskim predispoczicijama stvore se kada je vruce,divljeMaggie19 wrote:Sad si mi jos sumnjiviji.vuksadinare wrote:..mene je jedan komad dok sam bil jos dečec kakvih 19,20 godina znala za kosu uhvatiti i reci sad ili nikadMaggie19 wrote:Postajes sumnjiv..;-D
Zar vam ne bi trebala biti privlacna zenstvenost?!
:-@
2015-09-08
To je vec gay sex.
:-0
:-0
Ljude više očarava zlo nego dobro. Ne znači da vole zlo nego ih očarava , privlači. Tako je došlo do pada duša u Pakao.
Zlo ima privlačnu snagu
Zlo ima privlačnu snagu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa psihopata ima više među " normalnima" ili na slobodi nego u zatvoru. Pljačkaš banke u zatvoru nie psihopat.catabbath wrote:kaya wrote:Nisu definirali psihopate. Po meni to du sadisti, mučitelji životinja i mrzitelji žena, osim ako su njihove služavke. Također ljudi koji su počinili teška ubojstva i silovanja I ne, nisu privlačni ženama. Odvratni su.
Ti imaš predođbu o psihopatima iz Hollivudskih uradaka, više ovih šta si nabrojala ima među "normalnim" ljudima.
A da su psihopati privlačni ženama, jesu.
2015-08-15
Pa zato kažem, što su uopće definirali kao psihopate, sve u zatvoru? To nije točno...
2015-08-15
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Jesu li kršćani zaista najprogonjeniji vjernici na svijetu?
» Jesu li svi teroristi u Europi zaista "luđaci" i "homoseksualci" ili su ipak odani "Islamskoj državi"?
» Snajperisti - psihopati ili junaci?
» PUTIN SE NAKLONIO OVOM VAŽNOM HRVATU! Ovim se zaista, ALI ZAISTA, malo ko može pohvaliti!
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» Jesu li svi teroristi u Europi zaista "luđaci" i "homoseksualci" ili su ipak odani "Islamskoj državi"?
» Snajperisti - psihopati ili junaci?
» PUTIN SE NAKLONIO OVOM VAŽNOM HRVATU! Ovim se zaista, ALI ZAISTA, malo ko može pohvaliti!
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
Page 2 of 5